![]() |
Pawilon handlowy "MIRAŻ" [BRAK ZDJĘĆ]
Dobry :D To znowu ja :P Mam do zaprezentowania dzisiaj mój pawilon nad, którym spędziłem 5 godz. ^^, a więc zaczynajmy:
Myślę że wytrwaliście do końca :rolleyes: Zapraszam do komentowania i oceniania :P pozdrawiam: kubuss |
Odp: Pawilon handlowy "MIRAŻ"
Ładnie ;] hmmm... za bardzo nie pasi mi sklep fryzjerski,taki jakiś pustawy.O ! a ty się postarałeś.postrałeś ^^
10/10 Pozdrawiam: Sheba |
Wiem że pustawy ale nie miałem co tam włożyć ^^. Dzięki za ocenkę :*
|
Poza tym, że w kuchni i sklepie spożywczym na ścianach jest pusto to nie mam żadnych zastrzeżeń :D
9,5/10 |
bardzo ładny... 10/10
|
Faktycznie trochę puste ściany, ale ogólnie jest dobrze! Ładnie sie prezentuje i z checią wysłałabym tam swoje simy!! 9/10 :)
|
Rzeczywiście trochę pustawo szczególnie w sklepie spożywczym. Ale ogólnie parcela ładnie się prezentuje. Najbardziej podoba i się restauracja i przydały by się jakieś auta z tyłu na parkingu wyglądało by bardziej realistycznie . Ocena 8\10
|
ha, Kubuss, wiedziałam, że to będzie coś twojego:D
widać, że się postarałeś. boskie jeeest<3 najbardziej to mi się ta restauracja podoba, fajny klimat ma ^^ |
Piękkknyyy...cudny 100/10. Może dasz do ściągnięcia?
5 godzin to bardzo dużo, ale godne takiego pięknego wytworu. Pozdr. :) |
Dzięki za ocenki. a$$iulka23 - nie dam do ściągnięcia bo: nie umiem, jest tu dużo dodatków z neta i po spakowaniu tej parceli bez tych dodatków byłaby pusta.
|
Ladna parcela, najbardziej podoba mi sie restauracja
|
Jeśli mam być szczera to powiem, że wykonałeś "wielkie bezguście".
Pomijam już fakt pustki w pomieszczeniach. Zero wyobraźni, zero pomysłu na wykonanie. Po prostu "coś" zrobiłeś czego ja nie kupuję. Gdybym oceniała dała bym z czystym sumieniem 0. Znam Twoje wcześniejsze pracę i wiem, że kogo jak kogo ale Ciebie stać na coś lepszego niż to co zaoferowałeś nam tym projektem. |
Trochę pusto, ale oprócz tego to ok. 8/10
|
Ruika - (??) że co proszę ?! możesz mi wytłumaczyć na czym polega to "wielkie bezguście", hmmm ciekawe. "Po prostu "coś" zrobiłeś czego ja nie kupuję" <--- błąd składniowy powinno być "Po prostu zrobiłeś "coś", czego ja nie kupuję"
pozdrawiam: kubuss |
Widać, że warto było spędzić te 5 godzin nad budowaniem. Aż chciałoby się mieć taki pasaż handlowy w swoich Simsach. :D
Ocena: 10/10 |
No, no postarałeś się. Najładniejsza jest restauracja. Troche pusto, ale w pawilonie handlowym mi to nie przeszkadza. Nie podoba mi się kolor ścian w sklepie spożywczym. Ocena:9/10
|
Bardzo ładny, tylko faktycznie w salonie fryzjerskim trochę pusto. 10/10
|
Bardzo fajne centrum handlowe :)
Co się będę rozpisywała 9/10 (bo czegoś mi brakuje, ale nie do końca wiem czego) :) |
Drogi Kubuss`ie już tłumaczę:
- ogrodzenie przed hala - kwiaciarnia: meble białe z niebieskimi akcentami + obraz przedstawiający maki + brązowe? ściany - sklep zoologiczny przypomina bardziej hotel dla zwierząt albo poczekalnie u weterynarza - toalety: ręczniki w publicznej toalecie, zupełne nieporozumienie. Gdzie higiena? Zielone kafelki a na nich zawieszone rybki w kolorze morskim. Zły pomysł. - H&M bardziej przypomina lumpeks. Parę wieszaków, przymierzalnie i tyle. Nawet nie nazwałabym tego sklepem. - Kącik dla maluchów w kolorze biało-czarnym? - sklep spożywczy przypomina bardziej chłodnię Uogólniając to wszystko co napisałam wyżej: - źle dobrałeś kolory okładzin do pomieszczeń - złe (czyt. mało estetyczne) rozmieszczenie oświetlenia - obrazy jakie dałeś na ściany nie pasują do poszczególnych pomieszczeń. p.s dziękuje za wyłapanie błędu. |
Ładny^^. Widać że włożyłes w niego 5 godzin.
Jedyne uwagi to to (xdd), iż: - w spożywczaku jest za biało, - gdzieniegdzie pustki, - brak obrazów itp., przez co pawilon robi się "szpitalny" ;p |
Ruika więc ja odpowiem:
- hmm przeszkadza ci to ogrodzenie ?? - innych mebli nie miałem, obraz z makami jest chyba odpowiedni do kwiaciarni tak jak i tapeta w kwiaty. - według Ciebie, mi się podoba. - owszem wiem że ręczniki nie powinny tam być, ale innych nie miałem (powinny być jednorazowe), a rybki są the best ^^ - H&M ?? lumpeks to Ty chyba nie wiesz jak lumpeks wygląda, a co do kącika dla maluchów jaki miał być jego kolor, ważne że jest i że dzieci mają się gdzie bawić. - chłodnię ?? hehe lol tak to skomentuję. |
Fantastyczne... :)
Przy niektórych wnętrzach mogłes się bardziej postarać (spozywczy, kosmetyczny), ale bryła i pomysł - rewelacja :) |
z zewnątrz całkkiem fajny, ale w środku doczepię się do zoologicznego, nigdy nie widziałam tak pustego sklepu tego typu, zazwyczaj wszystko jest powpychane gdzie popadnie i panuje totalny chaos a u ciebie daleko do tego, ale ogólnie wrażenie miłe 8/10, bo jest jeszcze kilka niedociągnięć, których niestety nie mam czasu opisywać
|
Dzięki za ocenki :)
pozdrawiam: kubuss |
Cudne :D Moglbys/moglabys wrzucic to do 'Downloads' ?? :P
|
Jeśli miałbym wytknąć błędy wytknąłbym to samo co Ruika. Źle podobierałeś kolory w poszczególnych miejscach.
W kwiaciarni, jeśli nie miałeś innych mebli, trzeba było otworzyć Majster+ i zmienić odcień tapety na niebieski. Wtedy było by znacznie lepiej, bo sam wzór tapety jest ok, ale aktualne połączenie sie gryzie ... W sklepie zoologicznym brakuje mi tylko 2-3 dodatkowych miejsc dla zwierząt. Rybki w toalecie - same rybki bardzo ładne ale nie to połączenie kolorów. Choć i tak nie jest tak źle jak w kwiaciarni. H&M ok choć ustawienie półek nie do końca mi gra. Kącik dla maluchów. Nie tylko to jest ważne, czy dzieci mają się gdzie bawić. Rodzice zostawiają je tam i idą na zakupy, dziecko musi się tam czuć dobrze i bezpiecznie. Więc obstaję przy tym, że lepsza byłaby tapeta z kolorowym wzorem :) Restauracja bardzo ładna, może krzesła powinny być ton ciemniejsze :) W spożywczym rzeczywiście trochę pusto na ścianach, w zakładzie fryzjerskim zamiast tych wszystkich krzeseł, dałbym kanapę i ze 2 fotele. Pozdrawiam :) |
super zainspirowałeś mnie:)
|
Jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie, aż otworzyłam gębę z wrażenia- "Modern?".
Może to dlatego, ze tam gdzie ja jeżdżę na zakupy nie ma budynków w takim stylu. I tak patrząc na ten "placyk zabaw" w H&M myślę sobie, czy nie lepiej byłoby zrobić taki jeden duży na cały sklep (w sensie, że jeśli dorośli maja zamiar obejść cały sklep, to dzieci zostawia się w takim specjalnym miejscu, ale nie w konkretnym sklepiku (sama kiedyś byłam w czymś takim zostawiana ;))). Gdybym była Simem, to z wielką przyjemnością przyjeżdżałabym do tego sklepu na zakupy :) Oczywiście 10/10 |
Świetna bryła, wnętrze również niczego sobie podoba mi się dobór kolorów. Najlepsza moim zdaniem jest restauracja;)
|
C u d o w n y!!! 10/10 (znowu)
|
Eyy dzięki za ocenki ^^ Bardzo dzięki :P
|
Po prostu boski 100/10 uwielbiam twoje prace. Pozdrawiam Rose Rozyczka :*
|
Trochę pustawo, ale moim zdaniem maxis nie dał dużego pola do popisu jeśli chodzi o parcele publiczne, i trudno je zagospodarować, ciekawie. Pomijając tą pustkę to bardzo fajny pawilon handlowy, szczególnie podoba mi sie z Zewnątrz - ciekawy pomysł:)
ocena 9,5/10 |
Naprawdę najpiękniejszy jaki WIDZIAŁEM !!!! OCENIAM 10/10 !!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:19. |