![]() |
Download
Zanim uznacie ten temat za bezsensowny, powiedzcie mi ile macie plików w Downloadzie, ja na razie mam 18 567 bodajże, naprawdę mnie to interesuje.
|
Odp: Download
Ja mam 1636 jakoś nie potrzebuję więcej =)
|
Ja mam... 6 183 plików ;]
|
2832 plików.
|
6204 - rozmiar na dysku - 1,82 GB.
Sporo... jak dla mnie :) |
A ja mam... 123 pliki ^^ co zajmuje 37,5 MB
|
46 plików, zajmuje 19.1 MB(nie ściągam głupich fryzur, ubrań itp, bo dla mnie aż za dużo jest Maxisowych), ściągam tylko takie rzeczy, jakich nie ma w Simach, a ja bym chciał, żeby były.
|
1 535 :D
Ale co jakiś czas ściągam nowe :) |
A ja wszystkich powalę (jak na razie) bo powiem ze mam 9 :P I tylko z thesims2.ea.com
|
A ja mam 11898 plików, a rozmiar 3,04 GB
|
6119 - 2,18 GB i staram się ograniczać.
|
idealnie 9000 plików, 2,72 gb; )
i się nie ograniczam; D |
673 pliki,
myślałam, że to dużo oO |
ja mam jak narazie tylko 6. 706
|
ja was powale wszystkich!
0!!! :D Nie ściągam niczego z neta. |
Cytat:
Dobra ściągałam tylko raz a potem TS2 na studiach i gra się popsuła - więc nic już nie ściągam [ choć brakuje mi tych super rzeczy;-[ ] |
Ja mam tylko 3 697 plików i stopniowo powiększam te liczbę ;)
|
Nie chciałam zakładać nowego tematu a sprawy dotyczy ściągań. Czy jeżeli ściągnę przykładowo ubrania a potem dla redukcji ilości ściągniętych rzeczy będę chciała jakieś usunąć to co stanie się z simsem w nie ubranym?
Pozdrawiam Am |
będzie ubrany w jakieś maxisowskie, ale na przyszłość nie pisz nie na temat.
1104, 289 MB, niedawno robiłam wielkie porzadki i 3/4 plików poszło won. |
Na stacjonarnym kompie mam 20240 plików. Zajmują 10.6 GB, gra jeszcze działa :) ciekawi mnie ile jeszcze mi zniesie
Na laptopie mam tylko 311 plików, są to moje ulubione dodatki starannie wyselekcjonowane, zajmują 250 MB |
27479 plikow,6,04gb i gra chodzi,a do tej pory zmniejszylam juz katalog przez the compressorizer o jakies 3gb aha i nadal sciagam dodatki z neta
|
986 ;] i 413 MB ;]
|
O boże Ilona, zaskoczyłaś mnie, ja mam teraz koło 19 000 (nie wiem dokładnie, bo simki mam na swoim kompie, a internet jest na drugim i nie chce mi się sprawdzać), zajmują 3, 54 gb, ale też nadal ściągam :)
|
120 plików, ale co wejde na internet, to coś ściągam xD
|
1,35 GB
1 471 plików. Ale ściągam dopiero od dwóch tygodni (wczesniej wszystko było usunięte przez reinstalkę :/) |
ja mam 4,79GB na PC , a na laptopie 1.94 GB choć przyznaję że na laptopie chodzi wolniej.
|
1692 plików 37 folderów i jeszcze sciągam xD.
|
Ja nie wiem, po co wy tyle ściągacie :P
Ja mam 164 pliki i mi to w zupełności wystarcza :) |
Ehhh ja mam 1 215 plików i 275MB haha mało mam. ;P skorzystałam program compressorizer.
|
6013 plików w 115 folderów-1,25 GB
:) |
Prawie 9 GB ! :O Kto da więcej ? :D
|
Ja nie....
Ja mam 3314 plików, co zajmuje 1,19 GB. |
1369, ale tydzień temu straciłam wszystkie i teraz uzupełniam ;)
|
Ja mam 1889 plików które zajmują 585 mb. Na więcej i tak nie mogę sobie pozwolić, a to co mam to na mój laptop i tak za dużo:)
|
Jak narazie nie mam nic;).
Od niedawna mam wszystkie dodatki, więc muszę się nacieszyć, ale raczej nie będę ściągała, bo komp tego nie wytrzyma;). |
Jak wcześniej nie miałem nic to teraz aż się zdziwiłem - 3,703 pliki = 1,29GB
|
Cytat:
7 548 plików, 274 foldery (chociaż większość plików nie mam posortowanych), 2,11 GB |
612 plików, 530 MB. Tylko? :O
Myślałam, że coś ok. 1000... :P |
1161 plików, 308 mb.. o.O
To mało. |
Miałam kiedyś. Najwięcej z 20 obiektów.
Teraz usunęłam i nie czuję straty :P |
394 mb,ale niedawno po zainstalowaniu NS i NŻ wszystko straciłam teraz instalują meble,fryzury i ciuchy,więc będę miala ich z bodajże 3 000 ,bo mam na płytce większość.
|
12 086
Wow. :O |
3.568
Ciągle ta liczba rośnie :p |
teraz nie mam nic, ale kiedyś, nie pamietam ile było tych plików, ale zajmowały ponad 3 GB
|
A ja byłam asertywna i ostatnio wywaliłam ok 10 tys. plików :) No cóż teraz co prawda zbieram je na nowo, ale mam tylko 75 więc jak na mnie to duży sukces :)
|
Mój zawiera 16.159, zajmują one 4.52 GB i nadal przychodzą nowe;)
|
A ja mam zero i żadne dodatki nie przynoszą mi satysfakcji z gry :D
|
Ja miałam : UWAGA ! UWAGA ! ponad ... 30 000 ! Ale mi procesor siadł ...
|
ja mam 2075
|
2582 , a zajmują 877 MB ;D
|
4 985 plików
1,70 GB Chociaż połowy tych bzdetów nie używam ^^ |
1952 plików, czyli 893 MB.
Nie jest chyba tak źle (narazie) ;p. |
A ja mam ok 800. Gdy ściągnę więcej niż 900 to mi się Simsy zacinają tak, że muszę kasować wszystkie pliki ;(;(
|
Plików 2245=1,02 GB
Trochę się tego nazbierało ^^ :) |
5883 pliki, 1,81 GB.
Ale cały czas ściągam nowe... czasem przeglądam w The Sims Categorizer i wywalam to, co mi się znudziło. Bilans mniej więcej na 100 ściągniętych 5 usuniętych... |
ja mam coś ok 1000 a więcej nie mogę bo gra się wtedy nie włącza:(((
Poprostu zacina się przy ładowaniu.... W sumie to ciekawe czemu... Haha ciołek jestem... Dwa razy to samo piszę:D:D |
Dokładnie 1884, gdzie niektóre dodatki mam zrzucone do jednego folderu :D
|
Hmm a ja jestem chyba jendym z nielicznych którzy mogą się pochwalić ze nic nei maja :P Nie sciągam bo mi nic to wlaściwie nei daje chociaż szczerze mój komp udzwignoł by z 4 5 gb dodatków
|
49 589 plików
13GB Połowy nie używam, ale niestety kiedy chcę coś wyrzucic, to sobie myślę " a może kiedys się przyda? " |
Cytat:
Obecnie posiadam 44,131 plików, które zajmują 11,1GB. Wcześniej mówiłam sobie, że będę ściągać tylko i wyłącznie to, co tyczy się simów (makijaż, ubrania, fryzury, oczy, skiny), ale... nie wytrzymałam :D. Przy okazji muszę wspomnieć, że to mój Download po selekcji... Wywaliłam z jakieś 1000-2000 plików, w tym kilkanaście błędnych i teraz już nic nie ściągam :). |
Uff, a już bałam się że to kolejny temat o piratach... :D
Na przyszłość radzę nadać inną nazwę :) Co do tematu, to miałam około 5GB, ale ile samych plików to nie liczyłam, potem straciłam wszystko, teraz nie chce mi się grać w dwójkę (mam trójkę) więc downloads'ów mam tylko 1GB... |
Ja mam 5533 pliki i 117 folderów to wszystko zajmuje 1,74 GB
|
przepraszam za offtop.
Jak sprawdzić ilość tych plików ? Sim Clean'em ? |
Ja mam tam bardzo mało, zaledwie kilka pliczków :D Są tam jakieś haczki i 'dupereleczki' do filmów/seriali
|
Mam pytanie odnośnie Sims 2 Categorizer - chcę przejrzeć sobie zawartość folderu Download-mam problemy z uruchamianiem gry, a dodatków z Internetu - 8GB.
Tylko pytanie-czy ten program wymaga instalacji w jakimś określonym miejscu? Będę wdzięczna za podpowiedzi :)., Edit: Już zainstalowałam, ale pytanie jest takie-jeśli pojawiają mi się znaki zapytania na fioletowym tle zamiast przedmiotu, to co wtedy? |
Ja mialam niedawno formata, wiec pousuwalo mi sie to co mialam, a mialam tego naprawde duzo :D
Teraz sie tego pozbylam i mam zeledwie 368 MB xD Bo nie chce mi sie jakos nic pobierac ^^ |
Przebijam wszystkich - 0 kB :D
EDIT: Właściwie to nawet nie mam tego folderu xd |
4 785 plików - 96 folderów - 948MB
|
Dominic, chyba masz same pierdy pościągane że 5000 takie lekkie jest xP
2 282 pliki- 98 folderów- 927 MB |
@up: też się zdziwiłem, że tylko tyle waży, ale nie mam samych pierdów :>
Może to zasługa TheSims2 compcośtam chociaż nie wyświetlało mi, że pliki zmieniają rozmiar :) |
A ja mam...1
|
około 120.
jak na razie mało, ale dopiero zaczynam:D/ |
964 MB.
1957 plików. 20 folderów. :D |
33 258 plików
zajmuje 9,81 GB . a ja się dziwie , że mi simsy ledwo zipią i się tną |
78 899
11,5 gb |
To ja was zaskoczę 0
|
429 obecnie
|
153 pliki, z czego jakieś 15 to pliki typu readme xD
|
340 plików
|
jak mozna grac na mniej niz tysiacu plikow xd ja bym sie juz zalamala psychicznie, nie cierpie maxisa. internet otworzyl mi oczy xd. moj download to jakies 25-30 tysiecy plikow, z czego jakas 1/30 nie posiada meshy xddd
|
A ja mam najwięcej...
2 xD |
4 507 plików
Jakieś pół roku temu była połowa tego :D A teraz znowu szykuje sie na dodatkobranie xD |
15 856 Rozmiar - 9,75 GB |
1424 plików co zajmuje 514 mb na dysku :)I to się powiększa.Ale przed reinstalacją miałam jakieś 1 434 769 plików
|
Zawsze było grubo ponad 2 000, ale potem usuwałam i znowu ściągałam i tak ciągle : ).
|
2 240 plików.
Około 650 mb. Dziś zrobiłam porządki, bo komputer tak się ciął, że nie dało się wytrzymać xD |
172, ale jeszcze was pokonam. Mój cel to 1.000.000.
|
@up : zobaczymy...
16 555 Dzisiaj poszłam na łowy |
9 847 plików, 308 folderów, 3,72 GB
heheh~ kiedys miałam 5GB, ale skasowalam wszystkie, te zbieram od nowa ;> |
Cytat:
Hmm... Trzeba będzie to poprawić. Mam nadzieję, że nie wymyślą wirusa atakującego folder TS2 Downloads, bo się załamię psychicznie. |
mam 1229 plikow
|
613, 257 mb
|
2,54 GB
7 104 plików ^_^ |
2,22 GB.
6 643 pliki. |
aha, ok, to przepraszam ;d, czyli jednak muszę kupić the sims 2 ;/
|
plików: 10984, a rozmiar: 2,1 GB
|
Ojoj, to ja początkująca jestem :p Mam 3002 pliki (w tym 51 folderów) i nie wypakowanych kilka rzeczy :)
edit: dzień minął i jest już 3124. |
2,68 GB
7 803 pliki Stale się powiększa ;) |
597 - jednym sposobem łatwo sprawdzić :P
|
Takim sposobem łatwo sprawdzić, że na dole się pokazuje ile masz elementów :p A przynajmniej na Viście i Windows 7.
|
Cytat:
|
38.987
:) Na razie mało EDIT:Sprawdziłam jaką mam pojemność folderu:17,1 GB EDIT2:Sorry za pomyłkę bo w jednym folderze:dodatki jest umieszczony on w downloads. I w tym folderze dodatki jest 38.987 bo akurat wklejałam dodatki... A ogólnie w całym folderze downloads 87.991 i to razem zajmuje 17,1 GB |
Cytat:
Prawy przycisk myszy na folder Download - Właściwości - Ogólne - Rozmiar/Zawiera A wy kombinujecie xD |
Ani jednego, nie lubię dodatków z internetu. Mogę je jedynie oglądać na zdjęciach u innych. W grze mi najzwyklej w świecie przeszkadzają i psują cały klimat Simsów. :)
|
3,155 plików Trochę mało, pobiorę więcej !
|
ja mam mało dodatków, pare fryzur, trochę cieni do powiek, szminek itp. reszta jest mi zbędna ;) w folderze downloads mam 149 plików.
|
Ja mam 1 037 plików, ale i tak mi mało :D.
|
4 106 plików :D Ciągle pobieram :D
|
Cytat:
2,40 GB 8 109 plików |
Ponad 20 000 plików.
Czas na wiosenne porządki chyba :P |
Cytat:
Masakra jakaś, ja przy 2,67 GB (7331 plików), podczas ładowania gry mogę spokojnie zrobić sobie i zjeść kolację, bo ładuje się tak koszmarnie długo... o.O edit: Używa ktoś tego programu Compressorizer? Bezpieczne to jest? @ down: Dzięki za odpowiedź. ;) |
Ja używam i, jak widać, ciągle sobie gram bez większych problemów.
Efekt jest taki, że dodatki zajmują znacznie mniej miejsca i działają tak jak trzeba :) |
1529 o.O Ło kurczaki, sporo tego ; p Nie wiedziałam, że aż tyle xD
Edit: Teraz już 3.258 ; DD |
3*567 plików mało tylko dlatego, że nie chce mi się pobierać.
|
1 071 i zajmuje 360 MB jak na mnie to dużo ... ale i tak w tej chwili coś ściągam XD
|
12 GB, ponad 18 tys. plików, o Boże... Gdzie można ściągnąć ten program do zmniejszania wielkości dodatków?
|
Cytat:
edit: krótka instrukcja wyczajona na innym forum: instalujesz program, odpalasz go. Jeśli masz podfoldery w folderze Downloads to zaznaczasz "Recursive?", jeśli nie to możesz to pole pozostawić puste. Później klikasz "Add files to list" i szukasz folderu Downloads, dodajesz go i klikasz OK. Następnie dajesz GO i czekasz, aż skompresuje każdy plik po kolei. Na końcu wyskoczy info, ile miejsca się zwolniło itp. I to wszystko. |
@up: a ja tam się nie bawię w kompresowanie bo jedynie co to daje, to zmniejsza rozmiar plików na dysku, poza tym gra ładuje się identycznie, nie ma to na nią żadnego wpływu :3
będe się martwić jak mi zacznie miejsca na dysku brakować :D żeby nie odbiegać od tematu... :P http://i927.photobucket.com/albums/a...519-155456.png |
Łołołołoło. Niektórzy z was mają naprawdę dużo tego. :O
Ja mam tylko (aż) 4 882 pliki czyli 1,76GB. |
Całkiem niedawno (a może i dawno?) pisałam tu, że mam ok. 3 500 plików w Downloads, a teraz mam już 10 403 :| Za szybko mi ostatnio przybywa.
|
292 plików ;)
|
4 715 xD liczba cały czas się zwiększa :D
|
Ja pobiłem rekord - 7(w tym 4 mody).
|
Plików - 461 co zajmuje ok. 273 MB
Ubrania, fryzury, makijaż, mebelki, pokrycia terenu, ściany i podłogi :D |
Ani nie za dużo, ani nie za mało. :]
http://i.imgur.com/6Vyb9.png |
12 361 plików :3 Ale trzeba zrobić porządki bo polowa to ochydne rzeczy które pobierałem rok temu ; p
|
0 :D mi maxis odpowiada i nie chce aby gra ładowała mi się godzinę (a już długo się ładuje) lepiej zapytajcie mnie ile mam zdjęć :D
|
45 628 plików, 831 folderów i wszystko zajmuje 8,5GB (aczkolwiek podzieliłem sobie wszystko na części i jestem w trakcie kompresowania, więc jak z powrotem złożę to w kupę to spodziewam się zmniejszenia do około 6GB ) ;)
|
15 839 plików, co zajmuje 4,20GB, ale zamierzam "posprzątać" i pościągać nowe, także się niedługo zmieni :D
edit; 32 886, 8,9GB... nie jestem z tego zadowolona xd robię porządki, więc liczę na zmniejszenie ;p |
|
http://s20.postimage.org/fnump7vst/DWL.jpg
Zamierzam zejść do co najmniej 25 000... Btw, samych plików .package mam 27 034 - reszta to obrazki i pliki tekstowe z linkami poszczeónych dodatków. W ten sposób staram się ogarniać, co i skąd mam w grze ;) |
Nie sprawdzę teraz dokładnie, bo simsy mam na innym komputerze, ale z tego co pamiętam to ponad 10 tysięcy.
|
|
http://i.imgur.com/57FcGRO.png
W trójce mam około 3600 plików, obecnie nic nie sciagam, gdyż w nią już nie gram. |
[img]http://i46.************/o7j812.png[/img] :)
|
795 elementów, ale dopiero się rozkręcam :D. Niedawno zainstalowałam simsy także wiecie..
|
Ugh, takie tam skromne 1,13 GB :D
Jak na mój komp to i tak dużo, ach, gdybym miała lepszy sprzęt :rolleyes: :O |
2,10 GB
7072 plików |
|
Na razie mam 0,99 GB i 2398 plików :D
|
|
Gram w Simsy od dwóch lat i zawsze była to gra clean. Grałam na starym komputerze i nie chciałam go obciążać, poza tym nie czułam potrzeby ściągania netowych dodatków. Jednak teraz gram na laptopie i zaczęłam kompletować fryzury,makijaże i inne elementy wyglądu Simów w stylu Maxis Match oraz trochę mebli i tapet. Zwykle nie mebluję Simowych domków, ale postanowiłam wzbogacić grę o kilka obiektów, a nuż spodoba mi się zabawa w projektowanie. :) Mój Downloads zawiera 3332 plików, 184 przypadkowo porozmieszczanych folderów i zabiera mi na dysku 0,98 GB czyli w sumie tyle co nic. :) Bardzo pilnuję, by nie trzymać uszkodzonych dodatków i myślę, że zachowuję umiar. :)
|
24,478 plików :P
|
Mam dwa foldery EA GAMES, jeden do gry, drugi tylko do budowania, więc mam też dwa foldery Downloads :3
Folder do grania (muszę to przeczyścić i wywalić zbędne rzeczy): http://i.imgur.com/MFKwNuy.png Folder do budowania: http://i.imgur.com/JFpW7XY.png Niby nie ma wielkiej różnicy, ale w tym drugim nie mam żadnych rzeczy do CAS-a, tylko obiekty, pokrycia ścian i podłóg, itd. Wszystko pokompresowane. |
2450 plików :D
skromne 781 MB :) |
25 753 plików, 7,83 GB
Chyba czas zrobić generalne porządki w Downloads :) |
2647 razem z folderami :D Ponad połowa to "retextury" fryzur, a reszta to pliki typu "recolors" i "maxis match" oraz różnego rodzaju mody itp.
|
3649 Plików ^^
|
Ale macie tego dużo!:) U mnie skromnie 1*413 plików, 29 folderów
|
8,17 Gb.
20 538 plików. 1070 folderów. |
6,60 GB
19,461 plików 582 folderów Myślałam, że mam zawalony download ale widzę, że niektórzy mają o wiele lepsze wyniki :D |
O jej, to ja w porównaniu do Was mam ledwo 2,36 GB, a dla mnie to i tak dużo :P
5 482 plików, 126 folderów |
Eh, mam już ok. 20 tys (nie zdziwiłabym się gdyby było ponad) i ciągle mi mało. Uzależniłam się od rzeczy z internetu.
|
[IMG]http://i62.************/iwkozl.png[/IMG]
Planuję zejść przynajmniej do 15 tysięcy, bo 10 tysięcy, to recolory podstawowych rzeczy z gry :) Ile gra się ładuje, to zapraszam do oddzielnego tematu :) |
1,17 GB, 2634 pliki, 373 foldery.
|
|
Zrobiłem kompletny update mojego folderu downloads, który w sumie troszkę długo miałem... Z ciężkim bólem usunąłem stary i zrobiłem nowy... I nawet jestem zadowolony :) Zacząłem jakoś wczoraj ok 20 i skończyłem ok 24 i dzisiaj kontynuowałem jakoś od 16/17 do 19 i oto co powstało :p
[IMG]http://i57.************/24dm25w.png[/IMG] |
6,21 GB ; 23 547 ; 84 foldery.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:33. |