![]() |
Dwupoziomowy kloc. [BRAK ZDJĘĆ]
[IMG]http://i61.************/wb8k00.gif[/IMG]
|
Odp: Dwupoziomowy kloc.
No faktycznie kloc, ale bardzo ladny 10/10
|
bardzo ladny. 10/10
|
Bardzo ładny.
Bryła może i jest to klocek ale dobrze się prezentuje na tle tych palm . Wnętrze ciepłe przytulne i nowoczesne czyli tak jak lubię tylko moim zdaniem to sypialnia powinna być na górze a kuchnia i salon na dole . Ocena 10\10 |
faktycznie kloc, ale jakie robi wrażenie. Najbardziej podobają mi się łazienki i taras. Ocena:10/10
|
Gdy zobaczyłam pierwsze zdjęcie, myślałam, że to dach jest tym drugim piętrem O.o
Domek robi wrażenie. Jest świetny, naprawdę. 10/10 |
Ładny, podoba mi się ale 9/10, przez dach. Wiesz co, inny kolor kafelek np. by bardziej pasował.
|
no, no fajny. ale jak dla mnie to trochę za nowoczesny ale to tylko moja opinia :). Ocena: i tak 10/10 pomimo mojego marudzenia :D.
|
E tam, może i kloc, ale jest wprost świetny.
Po prostu nie mam się do czego przyczepić. Gdybym miała mówić co mi się podoba, musiałabym opisać cały dom, a to nie jest potrzebne ;). Ocena: 10/10 |
Witaj:D
Całkiem sympatyczny kolcek. Najbardziej podoba mi sie widok z okna....tez tak chce! Śliczna łazienka, ta pierwsza. Kuchnia wydaje mi się troszke pustawa. Ale..... to naprawdę świetny dom!!! 10/10 |
Bardzo udany dom.
Kolory dobrane znakomicie, pomieszczenie nie są, ani za duże, ani za małe. Bryła też ok. Przytulnie i ładnie. W ogóle 'ciekawie' wyposażony, widać, że miałeś pomysł na ten dom. Wprost nie ma się do czego przyczepić. Zdjęcia też dobre. 10/10. pozdrawiam ;) |
śliczny klocuś ;) 9/10
|
Nie no ładny ten "kloc" podoba mi się, nie mam żadnych zastrzeżeń :) Ocena: 10/10
|
Troche jakby przebudowa `Białego domeczku na palach
... ale ładnie, podoba mi się :D 10/10 |
No, bardzo ciekawy pomysł... Jak widać rozbudowana bryła to nie wszystko, by dom wyglądał świetnie. Tobie udało się osiągnąć to bez większych kombinacji (i tu lekcja dla mnie8)). Wnętrze- nic tylko podziwiać! Idealnie w moim stylu. Ogromnie podoba mi się połączenie pięter poprzez dwupoziomowe okna. Jedyny minus to sypialnia w takiej otwartej i nieintymnej przestrzeni- powinna być na górze a co najmniej w oddzielnym pomieszczeniu. Oprócz tego ok- 9/10.
|
Śliczne.Nawet jak bryła jest klockowata.10/10
|
Bardzo mi się podoba pomysł z tym, że od frontu jest jedno piętro, od ogrodu 2 :D
To fajnie wygląda... Umeblowanie, kolory super. Jednak od frontu moim zdaniem kiepsko się prezentuje... trudno mi to opisać, ale zbyt "prosty" i jednolity jest... Ocena 9/10 |
Rzeczywiście klocek,ale środek ładny, 9/10
|
heehh zakochałam się :D Mi się mojedomy nigdy nie podobają ! Eh :D:D Szkoda ze ja tak nie umiem ;(
|
Śliczny ten dom. Ale za pusto.
|
Podoba mi się.
A szczególnie sypialnia. 10/10 ____________________ Tokio Hotel is the best |
super domek, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz, jedynie na tarasie wstawiłabym raczej prostokątne okno ale to tylko szczegół ;) 10/10
|
Mnie się bardzo podoba ;* Śliczny klocek 10/10
|
no podoba mi się
|
Super! Nie ma się do czego przyczepić :P A szkoda... Bo chciałam troszkę po krytykować :PPP B. fajne ujęcie z tego wielkiego okna na basen xD
Ocena: 10/10 P.S. Dałbyś/dałabyś [ xD ] do ściągnięcia ? Samą bryłe...xD Bo to ona robi furorę xD |
Świetny! chociaż trochę pusty. 9,5/10
|
Bardzo ładny! Najbardziej podoba mi się z zewnątrz, ale w środku też jest wspaniale.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:22. |