![]() |
Odp: Holems Street
W/g mnie ładny, ale przytłoczyła mnie jego wielkość:P Ile czasu trwała budowa? ogólnie ciekwy koncept.
|
Bardzo, bardzo mi się podobają wnętrza - urządzone z gustem, ale bryła jak dla mnie zbyt udziwniona...
I mimo, że za bryłę powinnam odjąć najwięcej punktów - to odejmę tylko pół, bo widać, że się napracowałaś i zrobiłaś ją perfekcyjnie :) Po prostu nie trafia w mój gust :) Ocena 9,5 na 10 :) |
ARLID, budowa domu trwała kilka dni, oczywiście z przerwami
|
Budynek jest przerażająco duży ale nawet ładny .
Podoba mi się ogród jest urządzony tak jak lubię . Wnętrze taż ładne ale brakuje mi sufitu . Wszystkie pomieszczenia mają dobrze dobraną kolorystykę ale w niektórych pokojach przesadziłaś\eś z roślinnością . Ogólnie bardzo ładny ocena 9\10 |
Bryła - udziwniona, aż za bardzo.
Do wnetrz nie mam zastrzeżeń, ale będzie 8/10 |
Bryła mi się nie podoba:/ taka szara i smutna :( ale wnętrze jest ładne - 9/10
|
Witaj
Jak zobaczyłam bryłę to pomyślałam ze tam moze zamieszkac całe wojsko a nie dwie osoby :D No ale jest dobrze urządzona. Tylko jak dla mnie czasami za dużo kwiatów i za duuuużo dodatków z neta, chyba własciwie same dodatki z neta..:) 7,5/10 |
To ja teraz rozwiję całą krytykę za którą i tak bardzo dziękuję, byliście szczerzy. Z roślinnością rzeczywiście przesadziłam, ale co do bryły - jak jest kwadrat to wszyscy się na nią rzucają i mówią jakie to jest brzydkie ale jeśli jest już bardziej udziwoina to też źle. Nie wiem już co budować...
Aleksandra - zawsze będę dawała tylko bryły z dodatkami z neta, bo maksisowe mi się nie podobają. Krytykujcie dalej tylko nie coś w stylu "za dużo dodatków z neta" bo to już się robi irytujące... |
Masz racje z tym ze trudno dopasować się do wszystkim z bryłą:D Choć czasami się to zdarza. A co do dodatków to jak kto lubi:)
|
Trochę za dużo roślin i ......
Nic więcej Wszystko świetne! PS: Ja lubię jak jest dużo dodatków z neta. |
Uooch, wielkość tej bryły mnie poraziła. Jest ogromna. Ogólnie jest aż nieco za bardzo powydziwiana.
Dziwię Ci się, jak w tak dużym domu nie ma pustek. Gratulacje dla Ciebie za to ;). Co do samych wnętrz, nie mam zastrzeżeń. A przy okazji - spory ten dom jak na dwie, młode jeszcze siostry. Ciekawe, skąd biorą kasę na swoje utrzymanie;p? Ocena: 9/10 |
Domek z zewnątrz troche smutny, ale w środku jest ok :) Bardzo lubię dużo roślinek, tylko wydaje mi się, że pomieszczenia są odrobinkę za małe na taką ilość wyposażenia, aczkolwiek meble są idealnie podobierane i to tyle :)
Ocenka: 9,5/10 |
O, jaki gigant! Z zewnątrz wygląda trochę jak budynek portu lotniczego, ale wewnątrz całkiem przyjemny...
8/10 |
Bryła jest dla mnie zbyt dziwna.
Nie podoba mi sie jej kolor. Taki szarawy. 15 i 16 zdjęcie chyba kwiaty ,,wtapiają się w ścianę'' W pokoju gdzie są biełe meble i telewizor nie podoba mi się dywan. 6/10 _________________________ Tokio Hotel is the best |
Nie podoba mi sie jest okropny 2/10
|
Jeju jaka bryła ^^ na pierwszy rzut oka wygląda jak centrum handlowe xD ale ogółem domek jest śliczny 10/10
|
Ciekawa bryła - dużo roslin wkoło budynku,ładnie to się prezętuje.
Wnętrza są bardzo ładnie zagospodarowane i dobrane kolory mebli i ścian. Podoba mi się tak dużo ilość kwiatów. Ocena- 9/10 |
Bryła mi sie jakoś tak nie podoba.
A w Środku B.ładnie 9.5/10 |
Świetny, ale najlepsza według mnie jest kuchnia:).
|
ała ...
już na początku było widać że się bardzo napracowałaś. jak dla mnie super. |
Dom wprost boski, najlepszy jaki dzisiaj widziałam na forum. Skomplikowana bryła nadaje mu oryginalności. Ogród trochę "napchany" ale pomysłowy i prezentuje sie bardzo realistycznie. W wewnątrz wygląda wszystko super. Dużo elementów dekoracyjnych napewno nie przydaje się w prowadzeniu w nim "życia", jednak sprawia dobre wrażenie i zachęca do obejrzenia całości. Znakomicie porobione zdjęcia. Kolor i zieleń kwiatów posują do siebie jak ulał. Nie ma tytaj żadnej monotonii. każdy pokój ma swój unikalny klimat i charakter :)
|
podoba mi się, bardzo ładnie, chociaż z zewnątrz niezbyt przytulnie, w środku zachwyca :)
|
Na pierwszy rzut oka wydawalo mi sie ze jest o jakas kamienica albo cos w tym stylu... jak na dwie osoby dom jest baardzo duzy.. ale nie powiem. ładnie urządzony. Podoba mi się kuchnia i sypialnia.. łazienka tez jest fajna( skad masz wanne??) po za tym wnetrze jest ok... Tylko ten budynek no nie podoba mi sie...za wielki i za szary.Ale widac ze sie staralas.
Ocena: 7/10 Pozdr. |
Dom mi się podoba, ładne wnętrza, duża bryła. Ładny "ogród". Ogólnie to mi się podoba. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:09. |