![]() |
Odp: Dom "Twins"
Mam jedno pytanie, czytasz to co piszą Ci użytkownicy tego forum? Po co robisz tak ogromną bryłę, nie zagospodarowujesz jej. Znowu nie ma ogrodu (przypuszczam, że 3/4 wolnej przestrzeni zajmuje basen). Nie postarałaś się nawet w kwestii zmiany pokrycia terenu. Do jest jakiś ciemny, pusty. Brak w nim kwiatów ( to zawsze ożywia nawet chłodne pomieszczenia). W łazience położyłaś o ile dobrze widzę DYWAN?! Nie, no nie podoba mi się. Liczyłam, że w końcu coś do Ciebie trafi. To nie jest Twój drugi dom, powinnaś zrobić postępy. Ja ich nie widzę. Mam pomysł: może przestań budować domy dla Tokio Hotel? Spróbuj wybudować jakiś normalny, mały domek z OGRODEM. :)
|
Cytat:
dobra rada - zacznij słuchać porad innych i zbuduj coś dla SIMÓW,a nie swoich idoli. |
dom jest okropny. Bill i tom napewno by w nim nie zamieszkali 3/10
|
Co to za tapety i podlogi? Normalnie zero gustu, okropny, ale w umeblowaniu robisz male postepy 2/10 ogolem beznadzieja
|
Miałam nadzieje że z kolejnym domem zmienię swoje zdanie co dotego że nie czytasz komentarzy.... nie zmieniłam! przykro mi ale ocena będzie niska - 2,5/10
|
Właściwie mógłbym przepisać swój poprzedni komentarz twojego domu .
Rada czytaj rad innych użytkowników bo widać że tego nie robisz. |
jeny ciągle dajesz jakieś obleśne domki... Nie wiem czy Bill i Tom(nie cierpie) chcieliby zamieszkać w takim... domie... Przecież tutaj zerooooo gustu... Wszystko dajesz tak co ci w ręke popadnie... sorki,ale 1/10
|
dla Billa i Toma tak?.... mimo że ich nienawidzę, współczuję im, jedna z najgorszych brył jakie widziałam. Nie umiesz wykorzystać wolnej przestrzeni, marnują się u ciebie dodatki z neta...eh wszystkie meble układasz zawsze po kilka razy, nie stosujesz się do naszych rad, nie dajesz żadnych dekoracji...
RADA -nie dawaj już swoich domów na forum a ocena to 0/10 |
Cytat:
_____ co do domu. eeooyy ? czy to w ogóle słuchasz albo czytasz nasze rady ? chyba raczej nie. jadę po kolei. Hall - nic niie widać za małe zdjęcia. 0/10 Salon - cegła w salonie Jadalnia - widziałaś kiedyś niebieską jadalnię :O. dziwnee 2/10 Kuchnia - za mało ozdób za dużo nawalonych na siebie rzeczy na szafkach 1,5/10 I i II Sypialnia - wiesz że one się prawie nie różnią ;/ są takie same i te smutne kolory.. 3/10 I i II łazienka - FUJ ! taka wykladzina w lazience ?? i te niedopasowane do siebie sprzety ! 0/10 Pokój dla zwierząt - nic nie widać za małe zdjęcia 0/10 Przestrzeń Billa(buhahahaha). Gabinet - szaro szaro szaro ogromny - 0/10 Sypialnia - nic nie widać za male zdjęcia 0/10 Łazienka- jp. 0/10 Przestrzeń Toma ( buhahahahahahaha [!] ) Gabinet-nic nie widać za małe zdjęcia 0/10 Sypialnai - a fe ! 0,5/10 łazienka - no coments. 0/10 ____ ogólnie 0/10 w ogóle się nie postaralaś.=/ i te malutkiee zdjęcia połowy pomieszczeń nie moglam ocenic. |
Nie chce mi się pisac. 7,5/10.
|
Ten dom jest okropny! Powinnaś słuchać rad! Tom i Bill (nie cierpię ich ) napewno by nawet na taki dom nie popatrzeli!
1/10 ! TRAGEDIA !! Dziwne kolory ścian, nie dobrane elementy |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:02. |