![]() |
Czy Takie Cos Mozna Zrobic??
Mam Pytanko Czy Moge Zrobic Dom Dwu Rodzinny??
EDIT:Jesli To Zły dział prosze o przeniesienie |
Odp: Czy Takie Cos Mozna Zrobic??
ale jak dwurodzinny? chodzi ci tylko o to ze tylko jedna rodzina bedziesz sterowac a druga bedzie robic sama co sobie chce? Jak o takie cos ci chodzi to sie nie da.
|
Tak jak napisała Edytka.
Możesz sobie zrobić taki blok mieszkalny, ale trzeba będzie sterować wszystkimi członkami (mieszkańcami tego bloku), gdyż będą jedną rodziną. ;/ |
Musisz czekać Na Osiedlowe Życie :) To jedyne rozwiązanie
|
Możesz. Robisz ich związki na zasadzie dwie rodziny, które są dla siebie współlokatorami, a potem ewentualnie przy pomocy internetowych gadżetów - zmieniasz nazwisko członkom jednej rodziny. Z tym, że jak powiedzieli przedmówcy - trzeba w takim wypadku sterować WSZYSTKIMI simami. :/
|
No ale przecież można zrobić najpierw jedną rodzinę np. Iksińskich i wprowadzić ich do jakiegoś domku, a następnie zrobić kolejną rodzinę, dajmy na to Igreków, i wprowadzić ich do tego samego domu, w którym już mieszkają Iksińscy. Co prawda sterować trzeba będzie wszystkimi, ale każda rodzina zachowa swoje nazwisko i nie będzie spokrewniona z tą drugą. Tak mi się zdaje...
|
Tyle ,Że Ja Nie Jestem z Polski Mieszkam od 4 Miesęcy w Londynie I U nas Jest Juz Sims osiedlowe Życie... I Kupiłam Go dzis I Juz moge robic domy dwu osobowe
|
Oooo super, to umiesc zdjecia z gry!
;-) |
Oczywiście Polska zawsze w tyle, zawsze na wszystko musimy czekać!
|
posty połączone
Zachwileczke Wysle Wam Zdjęcia Z Gierki Musze tylko Dodac NA neta
yyyy tylko jaka Była srtorna ze dodaje sie zdjecie i wyskakuje Kod ze jak wklepie Ze na forum odrazu jest?? teraz nie wysle sorry |
Cytat:
|
haughton Widze ze nie dodtarły do ciebie wszytkie informacje,Otóz W Angli PRemiera miała byc na początku Lipca dokładnie 3 lipca
|
O.o właśnie^^ dziwne... Coś mi się wydaje, że kłamiesz. Przedwczoraj nie miałaś dodatku czy tam wczoraj i już nagle masz! To po co zakładasz temat? No i te Fotki! Nie dasz ich, bo nie masz dodatku!
Zoe nie pisz dwuch trzech postów pod rząd, nie nabijaj postów! |
Koornela Dodatku Nie miałam Wczoraj bo nie miałam Jeszcze kasy zeby kupic ale dzis juz kupiłam a zdjęc nie wysle bo nie pamieam adresu storny Na któreą sie wkljejało
|
|
Ja jeszcze dam www.************ www.imagehosting.com
|
jezeli dodatek jest juz w Anglii to tym bardziej powinien byc w Niemczech,tutaj link do jednego z najlepszych sklepow internetowych w Niemczech,gdzie jest jak byk napisane,ze mozna teraz zamowic,ale oficjalnie na rynek trafi 28.08.2008 ,jedyne co mozesz teraz miec to wersje demo
http://www.amazon.de/Electronic-Arts...7070897&sr=1-4 |
Zoë Castillo nie pisz tylu postów pod rząd!
|
o losie nie mam wersji demontsracyjnej
|
Oooo :) Ciekawe... A ja mam Simsy 4 od dwóch miesięcy :)
Przepraszam za offtop ale nie mogłam się powtrzymać :) |
Cytat:
Anglia to miasto jak cos ;p ech... geografii to ty sie tam chyba nie uczysz ;p nie wiesz, ze Wielka Brytania jest w Europie? kolejny zal na naszym kochanym forum... |
Cytat:
Pozdrawiam... |
olusia1996, racja, żal z ciebie, "na naszym kochanym forum".
A co do temtu, to wątpie czy Ci ktoś pomoże, chyba, że wtedy, gdy u nas się pojawi nowy dodatek. |
Jezuuu to rzeczywiście Olusia jest mądra i wykształcona z Geografii....Miło wiedzieć że Angia to miasto...ehhhh zal.pl
~~> Edit : Zoe kłamiesz... i to widać....Nie możesz mieć Osiedlowego Życia....Myślisz że nas nie interesuje kiedy wychodzą w innych krajach??? |
Cytat:
Zoe, kłamstwo ma krótkie nogi ;) |
sorry za Offtop.
A Ja mam simsy 5... Są naprawdę super~! Zoe dobra nie popisuj się nara. |
dajcie juz spokoj... nie musi pisac 5 osob "nie mozesz tego miec", wystarczy jedna, góra dwie.
|
w najnowszym Playu jest już o osiedlowym życiu.Są screeny więc możecie kupić i zobaczyć.Nie trzeba wcale zamieszczac na forum zdjec google grafika nie gryzie ani nie polyka w calosci
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:55. |