![]() |
Odp: Dworek "Mango"- remake by Liv
Hehe, krytykujesz wszystkich a tu nagle wychodzi że nie jesteś lepsza :>
Domek... No cóż mogę powiedzieć. Nie mój styl. Domek taki "maxisowy" jest... Pare żeczy chyba z neta, ale reszta to maxis :) łazienka ładna, podoba mi się ta szafka z lusterkiem :D Kuchnia to dno, przyznam. Sypialnia jest jasna, przewidująca, oby takich więcej :) Pokój niemowlaczka ładny :) Pokój dziecięcy też, chociaż za dużo fioletu xDDD W salonie nie ma telewziora- dla mnie nowość :) Na zewnątzr nudno. Tak poniżej zwyczajności. Kafelki maxisa, niepotzrebny jest basen, mogłaś dać dużą fontannę. Piaskownica jest ładna :) A reszta taka sobie. 6/10 Pozdrawiam :) |
zgadzam się krytykujesz ludzi a twoje domki to tragedia. Najładniejszy to pokój dziecka i niemowlaka. reszta tragedia moja ocenka 4/10 mam nadzieję ,że się nie pogniewasz?!
|
Hmmm,Taki sobie 7/10
|
Zobaczymy czy ci miło.
Maksisowski... Nie podoba mi się wielki i w ogóle. 3/10 |
Cytat:
Tylko nie rozumiem, co wszyscy maja do maxisowych rzeczy? Były pod kolor, to je wzięłam. I nie piszcie, że tragedia, bo widziałam dużo gorsze domki, które bez większego zastanawiania się można by nazwać tragedią. No, chyba że ten domek do właśnie takich się zalicza :/ Cytat:
Więc po co podszywasz się pod opinie innych, w dodatku nie mając z tym nic wspólnego? I dzięki za tą krytę. Ostra, ale jednak daje po łbie. Tylko szkoda, że nikt poza Shaggy`m nie napisał konkretnie, co mu się gdzie nie podoba. W moim przypadku by się to przydało, bo miałabym wskazówki na przyszłość (na pewno jeszcze zobaczycie tu niejeden mój domek ;)) |
A mi sie nawet podoba ;).
Tylko kuchnia nie przypadła mi do gustu i salon. 7/10 |
Liv, uwierz :)
Akurat patrząc od strony "oceniającego" mogę powiedzieć że większość nie lubi dodatków maxisa :) Jeżeli chodzi o te kolorowe dopasowania. Może dla tego domek jest ciut monotonny? I dziękuję bardzo z podanie stronki (kamienie) Bardzo mi się przydała :) Pzdr. EDIT: Po dłuższym przyjżeniu się zdjęciom widzę że w pokoju córeczki (lalka) jest tak trochę nudno. Mebelki są ładne, ale przecież to pokoik dziecka, powinien tam znaleźć się domek dla lalek, czy jakaś inna zabawka (oprócz tej leżącej lalki) |
Taki przeciętniak, ale rozumiem The Sims to inne gabaryty i realia. Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss |
Bardzo ładny, ale... No przeważnie to się daje domki itp. do pobrania a ty nawet nie dałaś linku :/ Mogłabyś dać? Bo mnie się ten domek nawet podoba :) Tylko... Coś ty narobiła w kuchni? xD
|
Ej - czepiacie się... domek jest bardzo ładny, jak na The Sims :)
Tylko mogłaś go zrobić na fundamentach i robić zdjęcia przy podniesionych ścianach i z bliższej perspektywy ;) Nie no oczywiście, żart, ale nie do końca, bo z tego co pamiętam, to jakoś tak ciężko szło robić zdjęcia w 1, a Twoje wyszły bardzo przyzwoicie. Ale tak do końca Maxis to nie jest, jakoś nie pamiętam tych fioletowych zestawów do łazienki, kwiatów i kilku innych rzeczy :) Ale z drugiej strony dawno nie grałam. Pozdrawiam |
Cytat:
Sory, może nie rozumiem, ale w TS1 nie da się zrobić fundamentów ;d |
Cytat:
Myślenie nie boli. ;) |
Ojej, sory ;d
lol, xDDD |
Nie no ludzie,co sie z wami dzieje???????!!!!!!!!!!!
Przeciez ten doek jes bardzo przytulny! Tylko ta jedna lazienka troche ponura,ale oprocz tego jest spoko! Daje dziewiec z dziesieciu punktow! PS:Ta fioletowa sypialnia jest urocza! |
Całkiem niezły :)) Może trochę pusto
ogólny wygląd : 5/10 ogród: 8/10 parter : 7/10 ( kuchnia trochę pusta, salon w porządku) piętro: 10/10 (najbardziej mi się podoba;) ) Wynik: 30/40 :D |
Tfu - paskudny domek... Nie potrafisz budować 0/100 ;)
|
Mnie najbardziej bolą te okna w destrukcji od tył dworku. W takim "artystycznym" nieładzie;] W środku chata niczego sobie, ale mogłoby być lepiej. No nie wiem co ci dać. Może ja tak twierdzę bo niecierpię ts 1 a ty jesteś ich zwolenniczką z tego co pamiętam. Daje 6/10
|
Ładny. Nie podoba mi się tapeta z zewnątrz. Ale ogólnie domek przytulny itp.. 8/10. :)
|
Ekhem taki se
|
Mi się ogólnie podoba szczególnie piaskownica i ten fioletowy pokój
za to okropna jest kuchnia i ta podłoga biało czarna 7/10 |
podaj strone z dodatkami z neta
jest całkiem fajny tlko samochodu brakuje...8/10 |
Livi, ten domek bardzo ładny. Dużo maxisu. I właśnie to mi nie przeszkadza.
Bo sztuką jest zbudowanie domku z podstawowych części (i to ładnego). Tobie się to udało :) Ocena oczywiście 100% Pozdrawiam, Dyskotekowa Imprezowiczka |
Nie-na-wi-dzę tej ku-chni! Okropna. I co to za białe coś w łazience na parterze?
7/10 |
Bjork co się stało bo piszesz że ładny domek a kilka linijek niżej że jest ohydny?
Co do domku to najlepszy na tej stronie z the sims 1 ładny tylko ogród mi się nie podoba taki jakby pusty 9,99/10 A mogłabyś dać do ściągniecia bym tam wprowadził simke proszę. |
dziwny ten domek, ahahha. podłogi źle dobrane do ścian i na odwrót. dom nie ma jednego, określonego stylu.
|
Więc :)
Bryła jest orginalna z the sims 1 ? Nie podoba mi się ogród, konkretnie : Ten drewniany duży płot. Podłoga. Hool jest strasznie pusty, ja też nie wiem zawsze co z nim zrobić :) Wiesz jesteś odważna dając dodatki z maxsisa ;) Ale mi się one nie podobają ;P Domek ten jednak jest bardzo orginalny . 6/10 Pozdrawiam! whiskey04* |
Domek nie jest świetny,
ale bardzo podoba mi sie ten różowy pokoik, w tym niebieskim jest trochę pusto ale też jest fajny, podoba mi sie także to łóżko w sypialni i kwiaty w domu. Najbardziej podobał mi się ten ogród, niby pare kwiatków ale ładny. Ta fioletowa łazienka mi się nie podoba, i kuchnia. Salon jest dość ładny ale jakiś dziwnie mały, ale i tak ładny. Bryła nawet ładna ale nie podoba mi się fioletowa ściana na zewnątrz, i te szare płyty. Moje domki także nie są doskonałe, więc nisko oceniać nie będę. Moim zdaniem lepiej w ogóle nie oceniać jeżeli ma się zamiar dać niską ocenę, no chyba że domek to naprawdę tragedia, bo już kilka takich widziałam i dałam niską ocenę, ale ten domek na to nie zasługuje. Moim zdaniem nie jest zły i na dobry początek dam 8,5/10. Gdyby nie te drobnostki o których napisałam to zastanowiłabym się nad oceną 10. Pozdrawiam :) |
Cytat:
Cytat:
Heh, nie myślałam, że po takim czasie jeszcze tyle osób oceni mój domek ;) Oceny może nie są zadowalające, ale skoro według Was tyle mi się należy, to nie mam co dyskutować ;) I dziękuję pięknie za opinie :) PS.: Jakby ktoś się pytał, domku nie mogę dać do ściągnięcia, bo stracił się tak jak reszta danych z mojego twardego dysku... |
Kocham maxisowskie domki. *-* Są takie ciepłe, przytulne... Nie lubię tych zimnych, nowoczesnych dziwnych dodatków z neta..brrr...
Domek śliczny. Ciepły. 10/10 Bardzo ładne połączenie kolorów, kocham fiolet w kuchni ;) |
Mi w tym domku wszystko pasuje... :) Nic więcej nie powiem (nie napiszę :P)
10/10 |
A mi się Livciu bardzo podoba, nie wiem, czemu niektórzy tak na Ciebie naskakują, np. Bjork w drugim komciu, napisała, że jest fee, a ja jakbym miała TS (TS a TS2 to co innego i nie pisze się TH1 tylko TS)to bym wprowadziła na pewno moich simow(nie dziala mi u zamkniete)
|
ładny domek i wiesz co mi się podoba to że większośc a przynajmniej połowa to orginalne
meble Maxis'a 10/10 |
Hmm..nie bede za bardzo krytykowac bo sama w ts1 nie buduję.. ale co nieco musze powiedziec ( niestety) nie podobają mi się te kafelki na dworze koło basenu.. strasznie tam nie pasują..podłoga na przedpokoju ta czarno-biała krata również tam nie pasuje ostro daje po oczach.. w kuchni jest kiepsko ale nie najgorzej nie przesadzajmy;) podobają mi się sypialnie: maluszka,dziecka i dorosłych sa w fajnych kolorkach:) salon tez jest ok tak samo jak łazienka. Jedyne jeszcze co dodam to te kostki pod kominkiem w salonie mi tam nie pasują..bo tak salon super!.
ocena:6/10 Pozdrawiam;) |
ehem..
Dla mnie 4/10. |
Jak dla mnie to bardzo fajny ;) 9/10
|
A mi się nie podoba. Bryła jest trochę dziwna. Nie przepadam za takimi. Meble nie zawsze basują do tła (podłoga, inne meble, farba itp.). Spodobał mi się wyjątkowo salon z tym kominkiem. :)
5,78/10 - Mogło być lepiej |
Ładny dom tylko szkoda ze za bardzo maximowski ..;/ ale za to odnowienie to 8,5
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:16. |