![]() |
Poród
Czy jest jakiś hack na to, żeby Simka rodziła naturalnie? Albo leżała na takim fotelu ginekologicznym przy porodzie? Jeśli tak, to czy są do tego filmiki? Chcę się najpierw upewnić jak to wygląda
|
Odp: Poród
boze, poprostu jest dziecko
simce wychodzi z odbytu :) |
A masz jakiś link do tego? Nie pomagasz!
|
ale ty naiwna jestes! Nie ma innego sposobu na rodzenie dzieci niz ten zwykly simowy.
|
Naiwna? Czy ty wiesz co to słowo znaczy?
Ja się pytam, może jest, może nie ma! A wy wyskakujecie i obrażacie mnie. Jestem tylko człowiekiem, nie "Encyklopedią wszystkich plików do Simów"!!! Spytać się nie mogę? |
tak wiem co to znaczy naiwna. jak moglas uwiezyc, ze simy rodza dzieci przez odbyt? przeciez golym okiem widac, ze Shaggy zakpil z ciebie a ty mu uwiezylas.
|
wiec Edytko tez juz jej odpusc, nie blysnela inteligencja, ale to kazdemu sie moze zdarzyc.
najlepiej niech jakis mod zamknie ten temat, bo sie tutaj jeszcze wywiaze niepotrzebne pole bitwy... |
Mysiu, simki rodzą dzieci przez odbyt :)
Buahahahah Inteligension xD |
Shaggy- Weź się puknij w głowę i nie wciskaj ludziom takich bredni.
Ech, typowe nabijanie postów. |
zelkam a Ty się w oko puknij :P Mysia1996 - niestety nigdy się nie dowiemy jak simy rodzą bo jest filmik ^^ Ale musi być bolesne bo się drą jakby ich ze skóry obdzierali :P
|
Zakręcą się dookola siebie i mają dzidziusia:D
|
Kubuss - masz rację, ale ja niestety wyłączyłam filmiki. Gra działa szybciej :)
Dziękuję Shaggy, Edytka i Stotka za obrażanie i upokorzenie. To już się nawet nic spytać nie mogę bo "Shaggy, Edytka i Stotka będą przezywać ludzi". Może ja wcale nie będę pisać postów? |
Mysia1996 przestań!
Już obrażają ci i w ogóle. Tak masz rację nie pisz postów :D Narazie. |
Ej, Koornela to ty przestań. I może sama przestaniesz pisać, te swoje durne posty? A nie innych naskakujesz? Rany, ja nie wiem czemu się tak uczepiliście tego tematu. Sama tego byłam ciekawa. Mysia1996 poprostu, po ludzku z dobrymi chęciami się zapytała, tylko tyle. Czy w temacie kogoś obraża i stosuje wulgaryzmy. Opanujcie się.
Co do tematu, Mysia1996 raczej nie ma takiego hacku. Choć fajnie by było, ale to chyba nie możliwe w simach. Pozdr. :) |
Dzięki a$$iulka. Faktycznie, szkoda, że nie "wynaleziono" takiego chacku. Przez niektórych użytkowników zrobił się rumor, proszę o usunięcie tematu.
|
nie rozumiem co w tym złego, że się zapytała.
przecież 12 lat (jak tyle masz, co wnioskuje po nicku) to czas na zgłebianie takiej hm... wiedzy :) skoro tu by sie nie zapytala, zapytalaby sie na innym foum i byloby ok :) tia, ja tez lubie sobie na kims pojezdzic, ale nie w takich sprawach. e tam, nie wazne ;p tylko zastanawiam się, po co Ci taki hack, moze w trojce bedzie bardziej realistycznie, ale przez to gra moze byc od 16-tki :)) |
wiem, że chyba na MTS2 ozna poszukać wyposażenie jak do szpitala, jakieś łóżka i inne bajery, jesli byś potrzebowała do fotostory to się nada. pozdrawiam :)
|
Cytat:
|
Cytat:
niestety nie pamietam nazwy, a spr nie moge bo simsow brak ;[ |
Dareczka chętnie skorzystam :) Albo chociaż, żeby kobieta w ciąży mogła usiąść na tym fotelu ginekologicznym.
|
acha OK dzięki Olusia1996 :)
|
Nie bo dzieci rodzą sie z kryształka :lol:
|
Nie!
Wychodzą przez odbyt i kropka! |
A Shaggy umiesz to udowodnić? NIE!
Inni mają rację, niemowlę wychodzi z kryształka. |
Mozesz pobrac mod dzięki któremu jest to tak jak powiedział/ła Shaggy
postaram sie znalesc i wysle |
Cytat:
|
W realu też! Cipą wyłazi ;p
Albo cesarka ;s |
Cesarka najlepsza , po co sie męczyć xD
Ale ja pozostaje przy tym , ze z kryształka wychodzi ! |
Nie bo dzieci przynosi bocian :/ Niestety jest filmik i nic na to nie poradzimy. Weźcie napiszcie do EA niech nam wytłumaczą jak rodzą się dzieci w The Sims 2 ?? :P
|
Kubuss dobry pomysł, ale ja nie piszę
U mnie dzieci rodzą się tak: Z FILMIKIEM - z kryształka mamy BEZ - obracają się dookoła i dziecko wpada do rąk. Bocian niemógłby przynieść dziecka, bo przecież Simka kiedy rodzi, ma bóle. |
Wyjmują je z tyłka :P
|
Shaggy, ty się lepiej nie udzielaj w tym temacie. Jeśli nie masz linka do tego fotelu ginekologicznego lub chascku na poród, lepiej tu nie zaglądaj.
|
nah nah nah jacy wy wszyscy jesteście dziwni. nikt na nikogo nie naskakuje a i tak wszyscy sie tego czepiaja, dzieciaki ^^
|
www.modthesims2.com tam na Ze są dzieci na obrazku i to jest to
|
Cytat:
|
Ja wcale nie rozumiem postu Temiz, Koornela.
|
Zamykam - dyskusja na poziomie przedszkola.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:11. |