![]() |
Dmuchawka i grzybek
http://images29.fotosik.pl/257/4245a81eb8d1fe00.jpg
Niewiem jak na tej dmuchawce zrobić takiego grzyba moja simka dmuchała całą dobę i nic najwyżej tylko lata |
Odp: Dmuchawka i grzybek
takiego czegos jeszcze nigdy nie widzialam, skod masz to zdjecie?
|
Po co dałaś 2 tematy?
>.< |
moze przez pomylke?
skoro tylko to mialas do powiedzenia, to moglas sobie darowac. -.-" przyjdzie mod i skasuje. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie pisz dwóch postów pod rząd- jest opcja ''edytuj''.
Ten grzyb to pewnie ściągnięty z internetu kształt z taką sama funkcją, no ale nvm. |
Mi się wydaje że to coś w stylu jak tej chuśtawki drewnianej na orginalnej stronie ea.
Albo z jakiejś innej strony ściągane jak mówiła Ola ^^ |
ten grzybek raczej wyrasta kiedy w akademiku lub na imprezie duzo osob korzysta z tej fajki
|
nie,bo jakos u mnie tak nie wyrasta :/
|
To NIE jest sciagniety grybek, chociaż nie wiem jak go zrobic :)
http://www.simplaza.de/component/opt...e,2/Itemid,78/ |
na pewno to tylko dodatek
|
W swoim życiu nigdy czegoś takiego nie widziałam.Będę probować z tą imprezą.jak coś będzie co napisze.
|
Cytat:
|
W życiu się z takim czymś nie spotkałam!
|
Ja dziś sprawdzałam dodatek, moje Simy (nawet w kampusie!) próbowały i nic...A szkoda, ten grzybek jest ciekawy :)
|
ee to nie jest z neta na zwiastune the sims 2 uniwersyty był ten grzybek
|
A po co odswieżasz temat sprzed miesiąca :??
|
bo pewnie zaciekawił ją ten temat i chciała dodać jakąś nową "informacje" ;)
|
Przepraszam,że odświeżam temat, ale przed chwilą wpadłam na pomysł- może ten grzybek jest tylko wtedy, gdy sim skończy studia, albo podczas tej końcowej imprezy.
|
Te!To dobry pomysł!"Scenariusz grzybka":Sim kończy studia,zaprasza przyjaciół,wszyscy dmuchaja i GRZYB! XD
|
A może ten grzybek był tylko w fazie projektowania gry, a tuż przed jej wydaniem autorzy jednak z niego zrezygnowali? Albo został zlikwidowany przy instalacji kolejnych dodatków/łatki? Coś podobnego jak było z kodem na usuwanie cenzury. No bo w końcu jest to gra dla dzieci, a simy i tak po dmuchaniu w te bańki są nienaturalnie uchachane co już może się z czymś kojarzyć ;), a taki grzybek mógłby być zbyt dosłowny... no i niezbyt pedagogiczny :P.
|
Chciałabym takie coś! Ale wątpię, żeby ten grzybek wyrastał podczas dmuchania :D
|
Cytat:
|
Kurcze tez jestem na studiach i takiego grzybka nie ma.
|
Specjalnie paru simom zatrzymałam spadanie potrzeb i przez kilka simówych dni siedzieli i dmuchali, i takiego grzybka nie było. Fajnie wygląda, ale powiedzialabym że to jakiaś inna dmuchawka ściągnięta z neta, a nie że przez dmuchanie się takie coś robi, no ale wszystko jest możliwe
|
Ależ to nie jest z neta :)
Jakby ktoś miał pierwszą płytę o The Sims 2 Na Studiach to na filmiku był ten grzybek. A może: Skończyć studia i dostać to w nagrodę?? |
Skad masz to zdjecie? To wazne aby powiedziec skad sie wzial.
|
Ludzie,To Jest tylko RECOLOR tej dmuchawki!Obudźcie się!TO jest,Kochani,RECOLOREK!Zrozumiano?
|
Rozumiemy, nie musisz sie wydzierać ._.
Ale zauważ, że w tym recolorze jakoś na czubku ten tajemniczy grzybek nie sterczy niczym antena. |
ehe......(LoL)
|
A może, po prostu, przerobione zdjęcie przez twórców gry, lub kogoś innego? W moim przypadku to nigdy takiego czegoś nie widziałam... o_O
|
Znalazłam coś jeszcze ciekawego. Kolejny screen z tym "dmuchawcem i grzybkiem" xD. To te samo pomieszczenie, więc twórca screenu pewnie też.
http://www.thesims.de/sims2/expansio...creens/93g.jpg Chcę jeszcze dodać, że fotkę wzięłam z polskiego Blooga o The Sims 2, a jego autorka (jak url fotki wskazuje, jest końcówka "de") z niemieckiej strony o Simach :). Ta stronka to: http://www.thesims.de/sims2/wildecampusjahre.html (od razu podałam link o wzmiance o The Sims 2 Na Studiach. Na dole strony znajdują się screeny, również ten, który jest w pierwszym poście. Znalazłam też fotkę (nie screena) monitoru komputera podczas gry i tam też jest taki dmuchawiec, o innym kolorze. http://www.thesims.de/sims2/expansio...screens/66.jpg :). |
:O To już nie wiem o co chodzi z tym grzybkiem... Może to jakiś specjalny bonus za dobre wyniki w nauce? ;p
|
A może ci co dmuchają muszą być w sobie zakochani? :) 2 różne pary które się kochają ...
|
Wszyscy jesteście w błędzie sorry,że odkopuję ten temat sprzed 2 lat z 2008 a nie pomyśliście,że ta dmuchawka może być z wersji beta?
Jestem prawie pewny,że to projekt twórców i usunęli. Takie są moje przypuszczenia. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:42. |