![]() |
Odp: Luskusowa posiadłość by BJORK
*****ista <3
ja kcem taki kibel! :< |
Wow to wszystko zbudowałaś w Bezludnej wyspie ja cię kręcę!!!!!!!! tam jest *****iście:) fajowo tam urządziłaś:D a ten kibelek na świeżym powietrzu no cóż natura górą no nie;) dlatego 10/10
|
Jejuu! Też chcę bezludną wyspę! Ale mieli tylko zwierzęce historie, więc wziąłem co mieli.
Ach! Ach! Ach! *Q* |
No, ja pindolę, że się tak wyrażę, pełen luksus! :D
I jeszcze ten kibel taki vip'owski, tylko największe gwiazdy takie posiadają! Za wspaniały pomysł i świetne wykonanie 10/10. Nic nie poradzę, że mi się podoba!:D |
Niezły klimat utrzymałeś. Brawo ;]
|
Cytat:
Taa.... ale ja wolę klasyczne, skromne domki. 2/10 |
Marian, aż mi głupio, że tak zjechałam Twoją ostatnia pracę... ale naprawdę wolę te nowoczesności w Twoim wykonaniu.
Gr Louie - rozumiem... że klasyczne wolisz, ale chyba nie zarzucisz mi braku skromności ;) Wszystkim pozostałym dziękuję i zapraszam do dalszego komentowania... Np. Jestem ciekawa oceny Serafa, Kowalskiego i Kubussa, z którymi bardzo się liczę :) |
Czekałaś na mnie :P A więc ocenię ten Twój twór :D Bryła prosta, zgrabna, ładna :) Toaleta na dworze super też chcę taką XD Kibelek w willi bardzo ładny, kuchnia, salon i sypialnia tematycznie związane z przeznaczeniem domu, czyli jednym słowem super. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Przepiękny domek ten ogród i tropikalne wnętrze świetne . Tylko jedno pytanie skąd pobierałaś roślinność do ogrodu . Jedynie nie pasuje mi kolorystycznie regał na książki .
Gr_Louie To że ten dom nie jest w twoim guście to nie oceniaj go zaraz na 2\10 albo chociaż podaj powód ja osobiście oceniam wykonanie a nie to że jeśli lubię nowoczesność daje ocena 10\10 a dom w klasycznym stylu nawet jak piękny to nie oceniam go na 0\10 . Bryła 10\10 Ogród 10\10 Wnętrze 10\10 Ogół 10\10 |
Mi się niezbyt podoba. Odnosze wrażenie, że w tej "full wypas luks chata" jest pusto. Może wrzucisz rzuta, to ocenie?
|
A ja już myślałam, że to będzie jakaś niewiadomo jaka willa.
Co do samego domku: nie mój styl. Wolę takie zwykłe. Ale jak na taką chatkę to jednak całkiem ładna. 5/10 |
Aww. Luksusowa, nie ma co.;D
Ma ten swój klimat dżungli i tropików. Podoba mi się ta drewniana wanna. xD Dziwne, że nie gnije o.O Jakoś ostatnio piszę coraz krócej, no ale trudno. Pomysł boski.;p |
Nie gnije, bo kto w dżungli używa wanny częściej niż raz na rok? :P
Normalnie to można by pomyśleć, że polakierowana, ale kurde kto ma lakier w dżungli. XD' |
fajny busz w ogródku ;p
i fajowa łazienka |
Cytat:
Jak widać zdjęcie zostało uchwycone w momencie kąpieli.. i pomyśleć, że dopiero za rok mogę znowu takie zobaczyć.. xD |
Osiagnęłaś zamierzony efekt, pełen luksus, dla Tarzana oczywiście. Najlepsza jast toaleta.
Ocena: 10/10 |
Cytat:
Mogłabyś tylko w tamtym temacie wyjaśnić swoją uwagę o hamaku, tak na marginesie... |
Dom jest niezły :D Sam nigdy bym takiego czegoś nie zbudował, ba nie wpadłbym na taki pomysł więc już za to ukłon :) Nie jest to mój styl, jednak jest oryginalny, świetnie wszystko zgrałaś, podoba mi się i za to 10/10 :)
|
fajny pomysł i fajne wykonanie:)
A toaleta na świerzym powietrzu boska;p 10/10 |
Cytat:
No cóż moja droga, półka z książkami w salonie nie pasuje kolorem do reszty mebli, wanna jest jaśniejsza niz pozostałe urządzenia w łazience a to ustrojstwo na zewnątrz szumnie nazwane "kibelkiem" wygłąda jakby ktoś czegoś w nim szukał (może i tak jest - o ile wcześniej połknął coś cennego) A tak serio - zapoznałam się kiedyś z możliwościami "Bezludnej wyspy" i jestem pod wrażeniem tego co dało się stworzyć tak skromnymi środkami :) |
Taaa, jak na dom w buszu to niezły luksus :D 10/10
|
Szczególną uwagę zwróciłam na otoczenie domu , gdyż często w prezentowanych domach wygląda ono sztucznie . Tutaj widzę starannie dobraną roślinność : trawa , krzewy , drzewa - ( niepomylone ) wszystkie tropikalne gatunki . Pokrycie terenu jest też " zadbane " . Widać ścieżki i podejście przed domem pokryte ciemnieszym kolorem , co wygląda bardzo naturalnie . Również nadbrzeże stawu jest zaznaczone kolorem piasku. Roślinność przenika się nawzajem , dzięki czemu tworzy efekt naturalnej głębi krajobrazu . Kolejną rzecz, którą chcę podkreślić to detale we wnętrzu . Bardzo dobrze są dobrane , nawet dywany przypominają te z trawy morskiej , a sztaluga i płótno idealnie współgrają z całością elementów tworzących klimat domu i otoczenia .
Pomysł i jego realizację oceniam : 10/10 . |
[QUOTE=aniołek;848918]Szczególną uwagę zwróciłam na otoczenie domu , gdyż często w prezentowanych domach wygląda ono sztucznie . Muszę się z tąbą zgodzić bo reszta domów wygląda dla mnie bardzo sztucznie jedynie bjork nie robi sztucznych i za to ją podziwiam 11/10 za to że zrobila bardzo ładny domek :))
|
Suuper Chatka i ten klimacik ... Nic dodać, nic ujać :D
Ocena 10/10 |
Przecież obiecałaś na PM, że mini rzut będzie. No i...
|
Nooo :) jestem pod wrażeniem :D
Swietne meble ;q I jakie ładne bagno ^^ Poprostu cud xD! |
Masz talent do budowania domów, z których każdy jest oryginalny, ma unikalny klimat i swoisty urok. Bardzo podoba mi się Twoja twórczość w tym dziale - sam lubię eksperymenty dlatego tym bardziej doceniam to, że każdy Twój projekt jest inny od poprzedniego i zawsze pozytywnie mnie zaskakuje.
Nie inaczej jest i w tym temacie - bambusowe ściany, bujna, tropikalna roślinność, pasujące do siebie dodatki i mieszkańcy w "strojach regionalnych". Otoczenie domu spodobało mi się chyba nawet bardziej niż wnętrza - idealnie oddałaś klimat wakacyjnej wyspy. Kawał dobrej roboty. :) P.S. Jeziorko na tyłach domu? Co ja bym dał, żeby mieć luksus schodzenia z tarasu wprost do wody... :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:26. |