![]() |
facet w ciąży
Robie sobie domek, wprowadzam faceta i po 2 dniach zachodzi w ciąże... Dlaczego?
|
Odp: facet w ciąży
a był porwany przez kosmitów?
|
w Dziwnowie chodzi sobie taki koleś w ciąży też xD
"po 2 dniach zachodzi w ciąże" ogladałes gwiazdy czy cos takiego?? ,moze blad gry albo cos... |
Jeżeli został porwany przez kosmitów, to jest to normalne. ^^
Masz mprega(men pregnant)! :P Kosmici zapładniają mężczyzn kiedy ich porywają. W Dziwnowie jest taka rodzina "Dziwak". Trzech mężczyzn. Jeden jest w ciąży od początku, a drugiego porwą jak tylko spróbujesz nim "oglądać gwiazdy" przez teleskop. Aby zostać porwanym przez kosmitów, trzeba mieć ten droższy teleskop i duuużo cierpliwości. ^^ |
czasem facetow porywa ufo i mu wszczepaija ludzika zielonego.Np.Paskal w dziwnowie
|
heheh i chodzą potem takie mutanty po okolicy :D jeden Bóg wie co robia z innymi Simami ^^
|
Zbiorę w kupę te wszystkie pomoce; Jeśli zabrali Cię kosmici, to normalne, że jesteś w ciąży facetem. Paskal Dziwak, mieszkaniec Dziwnowa też jest w ciąży. To nic dziwnego, za 3 simowe dni będziesz po prostu miała samotnego ojca z dzieckiem :] |
Może porwali go kosmici? Jeśli tak to normalne:D
|
ja raz tak miałam gościu urodził mi nie kosmite ale normalne dziecko!!!!!!!!!!!!!!!11
|
może bawiłeś się boolpropem... i nie chcący doprowadziłeś kolesia do ciąży
|
ale no to chyba sprawa z kosmitami.
moj tez byl w ciazy i też urodził kosmite |
nic z kosmitami, ale boolpropem się bawiłem :))
|
No to rzeczywiscie dziwne O.o
A moze insimenatorem? Albo simpe? :) |
a simka porwana przez ufo tez moze byc w ciazy? chyba nie... :(
|
Nie, nie może. Przynajmniej mnie się nie zdarzyło...
|
łeee, no to oczywiste, jak boolpropem się bawiłeś, tam jest kod na ciąże, Get Pergnacy Relation with ... wybrałeś pewnie imię swojego sima, więc twój sim jest sam ze sobą w ciąży.Simka porwana prze ufo może, przynajmiej mi się to zdażyło . ;]
|
nie, nie może. ale u mnie nigdy się nie zdażyło żeby faceta naturalnie porwali kosmici, może mam za mało cierpliwości. kiedyś próbowałam boolpropem, ale teraz coś mi nie wychodzi ;/
|
Kosmici porywają faceta w Dziwnownie w tym domu na wzgórzu, z tymi takimi dziwnymi tarasami. Karzesz mu oglądać niebo przez teleskop, porywają go kosmici, po trzech dnia wraca i rodzi green baby :D!
|
U mnie ten blondyn Waledmar urodził green bliźniaki. :D:D
|
Gdy ma się Czas Wolny i aspirację Zdobywania wiedzy to można przywołać UFO :)
|
Przywołać?? Raczej wezwać UFO wtedy sim przykłada zaświeconą latarkę do teleskopu i patrzy, patrzy i go porywają. ;)
|
hahaha jaką zaświeconą latarkę?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:38. |