![]() |
Odp: Uważaj o czym marzysz
Jeden błąd który znalazłam to było podkreślenie w pierwszym obrazku. Spodobało mi się jak dajesz te kolory, co pomaga odróżnić wypowiedzi. Podoba mi się też to, iż Kate nie jest sweet barbie girl. Tak. W sumie nic innego nie rzuciło mi się w oczy;) Na razie nie dam oceny.
Pozdrawiam ..::Milcia::.. Edit:Pierwsza xD |
Dotrwałam do końca, a to dobry znak, że jest ciekawie. Podoba mi się też, że większość rzeczy jest z oryginalnych Simsów, a nie z neta. Co do fabuły, to można się domyślić końca, choć mam nadzieję, że nas zaskoczysz.
|
Całkiem nieźle..ale znalazłam błędzik :"geografie" zamiast "geografię"
Fajnie,że wypoowiedzi są kolorow,ulatwie to czytanie i każdy wie kto co mówi.. Ocenię po następnym odcinku :P |
Zdjęć jest za mało i za szybko wszystko leci. Tu jest dzień, zdjęcie i wieczór a zaraz potem rano. Mogłabyś chociaż dodać na zdjęciach napis "Następnego dnia rano". Mi się podoba tak średnio.
|
heh, zapowiada się nieźle ;)
|
No, nawet może być. Wytrwałam do końca, a to dobry znak ;p.
W pierwszym obrazku rzuciło mi się w oczy podkreślenie. Chmurki bardzo dobrze zrobione graficznie. Akcja toczy się trochę zbyt szybko. Mam nadzieję, że w drugim odcinku będzie jakieś rozwinięcie akcji, bo jak na razie jest trochę nudno. Ocenię po drugim odcinku. |
Dziękuję wszystkim za komentarze:) Wezmę je do serca i postaram się poprawić przy kolejnych odcinkach. Niektórzy z was mówią, że akcja za szybko leci... i za mało jest obrazków. Mnie zawsze denerwuje w FS, że ludzie dają jedno zdjęcie tylko po to, żeby wstawić dymek z pożegnaniem, albo przywitaniem. Ja staram się trochę przyspieszyć, żeby za bardzo nie przynudzać. Ale następnym razem pomyślę nad dodaniem dymków np. "Następnego dnia rano", żeby nikomu się nie myliło.
|
Zapowiada się ciekawie. Mam nadizeję,że nadal będziesz miała dobre pomysły. Chętnie przeczytam następny odcinek.
|
Opowiadanie może być. Rozwaliło mnie to zdjęcie ze śpiącą Kate ;pp
A ten Jack nie jest przystojny, ma wąsy. o.O Czekam na dalsze części. |
Mi się podoba ^^
Zdjęcia są bardzo ładne, a dialogi dosyć naturalne... Zachęcił mnie tytuł =) Hmm... Mam lekkie domysły co będzie dalej, ale mam nadzieję że jeszcze czymś nas zaskoczysz. Błędów się nie dopatrzyłam, pomijając podkreślenie w pierwszym obrazku ;p |
Spodobało mi się ;d.
Miny, które simy mają na zdjęciach idealnie pasują do tego, co aktualnie mówią. |
No, no :)
Zaiteresowało mnie to FS. A mało takich :) Czekam na następne odcinki ! |
świetne 2 najlepsze fs jakie czytałam dawaj szybko nowy odcinek nie mogę się już doczekać :)
|
Bardzo ciekawe
|
Nawet fajne i ciekawe :)
Czekam na kolejny odcinek;p |
Fajne fotostory ,zaciekawiło mnie ;D . Czekam na następny odcinek .
|
Podoba mi sie sposób przedstawienia foto story. Jest niewatpliwie ciekawy. Co do fabuły to jest pospolita, ale mam nadzieję, że sie rozkręci. Na razie nie daję oceny liczbowej.
|
Czekam na następny odcinek, bo fs mnie zaciekawiło :)
|
A mi nie wiem,czemu wcale się temat nie spodobał... to takie...przewidywalne?
ona pójdzie na ten casting i wygra i bla bla bla... ;/ poza tym wydaje mi się,że autorka tego fs już o nim zapomniała. |
Moim zdaniem w tym fs nie ma nic do poprawiania xDD po prostu idealne xDD Kiedy następny odcinek???
|
czytam duzo fs i to naprawde mnie zaciekailo, jest to cos w formie komiksu. nie jest pol strony tekstu, jedno zdjecie, pol strony tekstu... tak trzymaj!
|
Początek fajny ale co dalej
Skończyła się wena Mam nadzieje że nie zakończyłaś pisania |
w 100% zgadzam się z użtytkownikiem do góry. Coś długo nie ma tego odcinka. Ale zazwyczaj tak to się z nowicjuszami kończy. No cóż... Jeszcze nadal czekamy...
|
Chyba jednak zrezygnowałaś zapowiadało się fajnie
szkoda |
Nie ludziska :)
dostałam cynk, że będzie następny odcinek x) Czekajcie cierpliwie :) A ja się powtarzać nie będę Niezapominajko x) Fotostory niesamowite =* |
Przepraszam, że tak długo nie pisałam i nie wstawiłam odcinka... Ale ostatnio w moim życiu sporo się działo i nie miałam czasu nawet włączyć simów:P Zaczęłam studia, a od poniedziałku praca, więc postaram się jutro za to wziąć. Nie zapomniałam o tym FS... po prostu tak życie się układa:P
|
Skoro nie zapomniałaś.... to wybaczamy :)
|
No na szczęście bo bardzo mi się podoba pomysł pisania fs jak komiksu
To kiedy 2 odcinek? |
bardzo mi się spodobało jak by były następne odcinki to chyba to by było moim ulubionym fs .
to wiesz kiedy będzie następny odcinek? |
Jo...zapomniała :P
|
To kiedy w końcu pojawi się nowy odcinek?
|
Nie, nie zapomniała, tylko studiuje i pracuje, nie ma czasu tego skleić ;)
|
Ok:P Widzę, że Teo występuje w roli mojego adwokata :P
Więc sprawa wygląda tak... To nie to, że mi się nie chce, czy przestałam grać w simsy. Chodzi o to, że mam teraz sporo na głowie. Tak jak Teo wspomniała - pracuje i studiuje. Nie mam czasu w nic grać, ani tymbardziej pisać fotostory. Myślałam, że może uda mi się to pogodzić, ale niestety nie da rady. Mam sporo do nadrobienia z uczelni. Tak więc proszę o zamknięcie wątku, bo raczej sytuacja nie zmieni się prędko. Przykro mi, że tak wyszło, ale co zrobić... Nie można całe życie się bawić... Kiedyś trzeba spoważnieć. |
:'(
Jakmożesznamtorobić? A tak na poważnie, to rozumiem cię. Trudno, masz rację - nie można się bawić całe życie:) |
Niezapominajko...
nie zapominaj o tym wątku, zawsze można go otworzyć z powrotem x) Jak tylko znajdziesz chwilkę... |
Szkoda!!! Ja również to rozumiem, ale chyba pogodzić się z tym nie umiem
|
Hm.. ja moge czekać.. ^^
Ale chyba nie do Bożego Narodzenia ; ] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:45. |