![]() |
komp
gram sobie the sims 2 [4 pory roku, czas wolny az tu nagle komputer mi sie wyłonczył i włonczył pomuszcie
|
Odp: komp
jeżeli masz pod nogami(lub blisko), to może poprostu niechcący zresetowałaś nogą komputer?
|
jeśli masz jakieś dodatki z internetu, któryś z nich jest wadliwy. Przenieś folder Downloads na pulpit i włącz grę.
|
Musisz zaktualizować sterowniki karty graficznej. Ja miałam to samo. Gra mi się zacinała tak, że tylko mogłam zresetować komputer, wyłączała się sama, komputer się sam resetował. Po zainstalowaniu aktualizacji wrzystko było ok.
|
mam aktualizacje
|
No to ściągnij najnowszego patcha do gry. A jeżeli masz/ściągnęłaś i nic to nie pomogło to nie mam pojęcia co zrobić.
|
a może ci prąd na chwilę wyłączyli <3
|
prondu to nie to by wszystko sie by wyłonczyło a to tylko komp
|
A ile masz pamięci RAM?
Czasem komputer tak reaguje na małą ilość ram-u.. |
niewiem nawet coto jest
|
Um..to taka..no.pamięć przenośna xD
Sprawdzasz to klikając lewym przyciskiem myszy na mój komputer i potem właściwości - na dole powinno być ile masz pamięci ram ;) EDIT:dzięki za poprawienie,stotka ;) |
aha mam duzo
|
Moze poprostu ci sie komp zgrzal i sie sam wylaczyl zeby temperatura spadla, jak sie ma zamknieta obudowe z kompa , slabe juz wiatraczki i brak pasty na radiatorze na procku to nic dziwnego ze sie przegrzal,
|
ale ja am taki bardzo monitor goroncy że parzy a komp jest trroche ciepły
|
Masz gorący monitor..O.o
Więc przegrzał Ci się i sam się wyłączył,aby "ochłonąć" ;) |
ale włonczył sie i wyłoncZy;
|
i tak komputery reaguja czasem na przegrzanie. robia sobie reset.
i co znaczy "duzo ram"? ile dokladnie? |
a tak btw. to chcialam sprostowac post kotki22 - pamiec RAM to nie jest pamiec przenosna.
|
noto coto jest
|
|
dalej nierozumiem
|
No więć postaram się wytłumaczyć:
Grałaś w simsy I komputer był nagrzany I sam się zresetował, BO musiał ochłonąć.. prosciej nie mogę wytłumaczyć..a możesz podać ile masz RAM-u..? Bo "dużo" nic mi nie mówi ;) |
dużo niewiem ile dokóładnie
|
No ale tam pisze.. np.512 Mb, 1 Gb.. wystarczy,że przeczytasz i podasz..ale to już nie ważne,bo problem jest rozwiązany..prawda?
|
wejdź we właściwości mojego komputera i tam będzie pisać.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:45. |