![]() |
Odp: ul. Stylowa by BJORK
Tutaj już bardzo mi się podobają wnętrza - przytulne i ciepłe kolory :) Mieszkanie w kolorach zachodzącego słońca...
A z łazienką... trochę trudno zrobic gustowną i stylową łazienkę z Maxisa, więc siłą rzeczy pomysły muszą być powielane :) Jedyne co mi się nie podoba (ale tylko troszeczkę ;)) to kolor budynku - zbyt intensywny moim zdaniem. |
Śliczne, bardzo mi sie podoba :)
|
Małe pytanko, to są 4 mieszkania, tak ?
|
Cytat:
tak - cztery :) |
Dzięki za odpowiedź :)
Tylko pokasować drzewka i jest idealny ;D Jakoś nie potrafię grać z czymś co mi przysłania widok na domek i simy, ale to już indywidualna kwestia. Miło byłoby zobaczyć ten blok w dziale download. Pozdrawiam |
Ładnie pomyślane. Bardzo lubię zachowaną symetrię w planach tego typu budynków. Poza tym kolorystyka jest... jakby to powiedzieć - bliska mojemu sercu? :)
Mieszkania są też bardzo funkcjonalne - nigdzie nie trzeba się przeciskać, wszystko jest jasno i klarownie rozplanowane. Salon jest, co prawda, ogromny, ale z drugiej strony świetnie nadaje się do tańca (co chyba jest mocną stroną tej simki, jak widać na screenach) :). Gryzie mnie tylko jeden drobiazg - do tego muru z czerwonej cegły i do artystycznie kutych, metalowych schodów niezbyt pasuje mi ta markiza nad frontowym wejściem. Ale to już rzecz subiektywnych gustów. Przepraszam, jestem tu nowa, nie wiem czy nie popełniam jakiegoś nietaktu, ale zauważyłam, że przyznajecie sobie oceny punktowe. Wg mnie: 9,5/10. |
ŻŻŚwietny apartamentowiec. Ładnie wygląda na zewnątrz i wewnątrz. :)
Kiedy Ty to wszystko budujesz? Chyba w ogóle Simsów nie wyłączasz. :P Masz czas grać? Trochę szkoda, że nie ma podwórka dla dzieci. Chociaż w tym bloku właściwie nie ma miejsca dla dzieci. ;) Teraz sobie dopiero uświadomiłam, że w żadnym bloku nie ma schodów. A jeśli winda się zepsuje? Takie nawiązanie do prawdziwych bloków;). I oczywiście wrzuć do downloadu. :) Pewnie, że ściągnę:). |
Bardzo ładnie, podoba mi się mieszkania - szczególnie sypialnia, taka mała i przytulna.
Ocena: 10/10 Mam dwa pytanka: Czy ta półka na łóżkiem to dochodzi w OŻ? Czy jak się wprowadzisz do mieszkania to możesz zmienić jago wystrój łącznie elementami budowlanymi ( dobudować ścianę, zmienić kolor podłogi itp.)? |
Cytat:
Półka dochodzi w OŻ. Jak się wprowadzisz do mieszkania możesz wstawić meble, pomalować ściany, wymienić podłogi, ale teoretycznie nie można budować ścian itp :) Ale od czego są kody ;) |
Bardzo ładny apartamencik :D
wszystko stylowe,piękne.. 10/10 i fajnie by bylo jakby dała do pobrania.. Odpowiem na pytanie Fiorelli - można,ale nie jak grasz simem,ale jak wejdziesz z otoczenia ;) A zmienić kolor podłogi itp. możesz zawsze,ale jak ścianę to z otoczenia,lub kodem EDIT: autorka tematu mnie wyprzedziła xD |
bardzo ładny :) czy jest mozliwosc sciagniecia go? jak tak to gdzie::) z gory dziekuje za odpowiedz
|
Dzięki bjork, masz rację od czego są kody - na pewno będę używać.
Jeszcze razy, ładny apartament. |
Eyy podoba mi się super kolorki, tylko salon jest chyba za wielki ^^ Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
no i jak zawsze piękne
|
Super.
Najlepszy - chyba - z wszystkich twoich aparta... nie chce mi się dalej pisać : D Bosko. Ciepło. Przytulnie. Mmmm... Wrzuć do Downloads :> 10/10. |
Mnie interesują te samochody tez maxisowe??
|
Cytat:
Nie napiszę dokładnie gdzie, bo wyświetlały się przy uruchamianiu gry :) |
Ah... dzięki ci Bjork za informacje. Bardzo fajny pomysł :) 10/10 czekam kiedy dasz do pobrania ;)
|
też chce go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dawaj!!!!!!!! ;) milionmilion/10 |
normalnie superowe robisz te domki sama bym chciała takie robic XD zazdroszczę:)10/10
|
Podoba mi sie!! Jak zwykle 10/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:27. |