![]() |
Poszukuje moda
Jak w temacie poszukuje moda który pozwoli mi na budowanie własnego domu ponieważ ja nie mogę budować. Czy jest coś takiego jak tak to proszę o podanie linku. Z góry dziękuje.
|
Odp: Poszukuje moda
Jak to nie możesz budować? Masz pirata czy co?
A z modem się nie spotkałam. Ps:Witaj na forum. |
na forum nie gadamy o piratach.
Czemu tak dużóo ludzi nie czyta regulminów. |
Cytat:
|
Witam!! Ale ja mam originalna wersje simsów i regulamin czytałem
|
Yhh...dużo osób mówiło już ,że ma oryginał a miała pirata.
Kłamstwo można Łatwo pozać ,ponieważ w piratach nie da się budować.. Wiec nie pomożemy |
Przysięgam na wszystko że mam originalną 3 dni temu kupiłem i sie nie da budować! Ale kupiłam na allegro czy to jest możliwe żebym kupił kopie z okładką simsów na płycie? na płycie jest pokazane simsy 2 jak w oryginale! to może była kopia?! ale ja myślałem że jest originał, bo miałem kopie i nie dało sie budowac i postanowiłem kupić originalną płytkę.
|
Oszukać Cie mogli na Allegro Ja mam taką nagrywarke ,że moge farbować płyty np. własnie na the sims 2 ... I na drukarce tak samo wiec ktoś Cie oszukał w jeden z wymienionych sposobów. :( przykro
|
Kurde to sorry za problem nie wiedziałem zadzwonię do tego typa. I pujdę do sklepu i kupie originalną za sklepu a nie na allegro.
|
Cytat:
|
Jak nie można budować na piracie bo miałem pirata?
|
Z budowaniem w piatach to czarna magia a pozatym nie gadamy o piratach
|
To napisz do mnie na gg jeśli możesz 5230717
|
Sorry że post pod postem ale gdzie znajdę program do wgrywania domów i innych dodatków jak możecie to podajcie link.
|
Nie ma do teo programow... Po prostu wypakowujesz. A jesli chodzi ci o program do wypakowania, to polecam winrar. (Bo chyba innego nie ma :P)
A sciagniesz go stad : http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...WinRAR+3.71+PL Jest to niestety wersja testowa, po 30 dniach tzreba zakupic licencje. |
harry01 - do domów program instaluje się z grą kiedy ściągniesz dom muszisz kliknąć na ikonę 2 razy i wyświetli się okno gdzie będzie trzeba wcisnąć instaluj a potem zakończ.
|
Aha nie próbowałem ok dzięki
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:23. |