![]() |
Thesimsresource-proszę o szybką odpowiedź!
Otóż ściągałam z tej strony wiele rzeczy,ale nigdy żadne mi nie działały.Nie miały mesha,nie były płatne,więc o co chodzi?Wypakowuje normalnie do downloads,ale nie trzeba do jakiegoś innego folderu żeby działało?Błagam o pomoc, bo na tej stronie jest mnóstwo fajnych rzeczy,ale nigdy nie działają ;(((((((((.
|
Odp: Thesimsresource-proszę o szybką odpowiedź!
Ściągam mnóstwo rzeczy z tej strony i jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby któraś nie działała. Możesz podać kilka linków do tych obiektów, które pobrałaś i nie ma ich w grze?
|
hmmm...a może spróbuj poszukać do nich mesha?
|
Ja tak miewam, że owszem coś ściągam, np. cały zestaw, a w grze pokazują się tylko niektóre elementy. Nie wiem od czego to zależy, bo dodatkowo zauważyłam, że jak wyrzucę jakieś dodatki jako już nie potrzebne, to na ich miejsce same z siebie pokazują się nowe, ściągnięte kiedyś tam. Także z miesiąca na miesiąc simy mnie zadziwiają coraz bardziej. A może to mój komp taki od czapy. Nie wiem.
haughton: przykład z mojej strony, tez zestaw z komodami do kościoła, który mi poleciłeś - są komody i krzesła, ale stołu już np. nie ma. EDIT: poprawiam się - ten zestaw był z MTS2 :P. Nie zmienia to jednak faktu, że problem istnieje i jest poważny. |
http://www.thesimsresource.com/downl...erbydownloads/
Nie działa mi np.Breeze bedroom i PROMISE bedroom.Na tym ostatnim zależy mi najbardziej.I na 1000% nie ma przy nich meshy.35MB wyrzuconych w błoto ;(. |
a może to błąd autorów tej stronki zawsze trzeba dodawać mesha bo bez nich nic nie zadziała sprobuj się z nimi skontaktować i wytłumaczyć problem oczywiście jeśli bardzo dobrze znasz angielski,i musisz powiedzieć dla autora stronki aby dodał mesha...
|
Ja też tak mam .
Najgorzej jest z fryzurami,pokazują mi się maxisowskie :/ Możecie poradzić?;D |
Obydwa zestawy o których wspominasz mają wszystkie meshe. Pobrałem je i u mnie w grze są widoczne. Może po prostu nie możesz ich znaleźć? Zarówno w jednej jak i drugiej sypialni dołączony jest plik z kolekcją ("breezebedroom_by_cassandre_collection" oraz "Cassandre_promise_collection"). Wrzuć oba te pliki do Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Collections i wyszukaj w grze przez katalog z kolekcjami.
|
Wrzucałam już do Collections,ale i tak tego nie ma.Ani kolekcji,ani elementów.Przeszukałam wszystko i nie ma.
|
U mnie pojawiają się w kolekcjach na samym początku listy:
http://pics.livejournal.com/haughton/pic/000g9t9k http://pics.livejournal.com/haughton/pic/000g8497 Jesteś pewna że wrzuciłaś je do "Downloads", i czy masz zainstalowany CEP? Bez niego nie zobaczysz ich w grze. |
Ja ściągnęłam to w formacie sim2pack ma to jakieś znaczenie?
|
Nie, nie ma to znaczenia. Plik Sims2Pack musisz zainstalować klikając w niego dwukrotnie, dopiero wtedy pliki pojawią się w folderze "Downloads".
|
No to ja już nie wiem o co tu chodzi.Po pierwsze nie było przy tym mesha,ściągałam normalnie w formacie sim2pack,wrzucałam do collection i downloads 2 razy i nie było ani kolekcji,ani obiektów,a jeśli u was to działa to może mój komputer jest porąbany.Jak to ściągaliście?Normalnie na sim2pack lub na tą zieloną strzałkę czy jeszcze coś?
Sorry,że tak to przeciągam ale naprawdę mi zależy. |
znajdź ten plik z formatem .sims2pack kliknij na niego 2 razy, potem naciśnij instaluj jak się zainstaluje to kliknij OK. Mam nadzieję że pomogłam :)
|
To nie działa i tak tego nie ma :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:00. |