![]() |
Chłopcy
Mam ogromny problem. Otóż, odkąd gram w Simsy 2 ZAWSZE rodzą mi się (znaczy simkom :P)chłopcy. Jeszcze nigdy nie urodziła się dziewczynka... był chyba podobny temat, ale nie mogę go znaleźć.
Próbowałam zaczynać "Postaraj się o dziecko" od simki, na odwrót i w trakcie ciazy zapisywać grę i od razu po melodyjce zapisywałam grę... ale to nic nie pomagało :( ;( |
Odp: Chłopcy
Nie pisz dwóch postów pod rząd, zresztą nie wszyscy muszą wiedzieć, że znalazłaś.
|
Przepraszam, zapomniałam.
A simka jeszcze nie urodziła, oby wyszło, ja chcę dziewczynkę ;c |
Cytat:
|
Za pomocą boolprop'a Simka urodziła bliźniaki. Jednego chłopaka i dziewczynkę (: Ale bez kodu nie wychodzi...
Jest jakiś sposób [oprócz InSimenatora] aby przyśpieszyć ciążę? |
Można za pomocą boolpropa - gdy simka jest w ciąży, klikasz na nią przytrzymując Shift i szukasz opcji "Speed up my pregnancy". :)
|
Własny post możesz sama usunąć, jeśli będziesz edytować. :)
|
Mówisz do mnie?
Cytat:
|
Już jest usunięty. Dzięki wszystkim, zaraz wypróbuję;...
Ale to "Speed up..." to za pomocą boolprop testingcheatsenabled true? Jeśli tak, to nic nie widzę. |
To jest CHYBA gdzieś w "Spawn...". Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że Spawn...>Sim Moder> Na podłodze pojawia się figurka dzieciaka i tam gdzieś powinno być Speed up my pregnancy. Jeśli się mylę, to sprostujcie mnie.
|
A czy to nie jest w Spawn...Thombstone L of D...speed up my pregancy?
Z tego co pamiętam, jest taka opcja. |
No właśnie nie byłam pewna, czy trzeba klikać na Simkę, czy na nagrobek. Pewnie będzie na nagrobku, skoro nie widzisz w menu Simki :)
|
Jest na nagrobku, na samym dole, tuż pod głową simki/sima.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:22. |