![]() |
"Wystawna dostojność" by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]
Cześć chciałbym wam zaprezentować mój (chyba) 32 dom na tym forum ;)
Dom "Wystawna dostojność" to dom dla bogatego kawalera lub bogatej panny. Jest on urządzony, w miarę nowocześnie. Bryła jest prosta i zgrana. Przez wielkie okna domu wpada bardzo dużo światła przez co pomieszczenia są dobrze oświetlone. Płot okalający posiadłość jest wykonany z najlepszej jakości cegieł i drewna. Spis pomieszczeń: salon, przedsionek, 2 łazienki, kuchnia, salon na piętrze oraz sypialnia. Testowany: nie Parcela: 3x2 Koszt: 36 214 simoleony Oceń. Skomentuj. Zagłosuj w ankiecie. pozdrawiam: kubuss |
Odp: "Wystawna dostojność" by kubuss
UWIELBIAM Twoje budowle :)
Trochę mi nie kwaszą te kafelki czarno białe w kiblu, ale reszta SUPER :) I szafki "poucinało" w kuchni :D |
Dzięki za ocenkę, tym razem wybudowałem coś większego :D, od poprzednich budowli.
|
Domek faktycznie wspaniały :) Może nie jest specjalnie nowoczesny, ale prosty i przestrzenny. Te kafelki w łazienkach nie za bardzo przypadły mi do gustu, natomias rekompensuje to reszta pomieszczeń ;)
Ocenka : 9,5/10 |
Taki domek bardzo poprawny . Wszystko na TAK oprócz łazienek ! :O ( szczególnie tej biało - czarnej mozaiki ! kubuss - litości , da się to zmienić ? :D ) .
|
Tak dużo domów robisz, że sam się zgubiłeś (;)) - ale to nic, zawsze przyjemnie mi się ogląda twoje projekty :D
Będę wtórna - przykro mi bardzo, ale równiez nie podobają mi sie czarno-białe kafelki w 1 łazience :( Poza tym pusto na podłogach ;) I przesunęłabym stół i krzesła w jadalni o jedną kratkę ;) Jeszcze jedna uwaga - mieszkańcy twoich domów to albo single albo małżeństwa - zrób chociaż jeden rodzinny dom, bardzo proszę :) Reszta - bez zarzutu z mojej strony :) |
No wreszcie coś nowego .
Bryła całkiem ładna i świetnie do nie dopasowałeś płot . Ogród trochę ubogi ale za to bardzo podobają mi się te grządki przy płocie . Wnętrze No cóż jak już wspomniałem wyżej wreszcie coś nowego ładne koloru dobrze dopasowane meble tylko mam pewne zastrzeżenie co do meble w kuchni które bardziej kojarzą mi się z klimatami japońskimi ale jakoś to przejdzie . Ale najgorzej wypadły ci obydwie łazienki puste i takie same kolory podłogi i dolnej części ściany które się za bardzo zlewają . Bryła 8\10 Ogród 7\10 Wnętrze 9\10 Ogół 8\10 Mam nadzieje że już tak pozostanie i zaczniesz robić coraz większe posiadłości/wille Pozdrawiam |
Z zewnątrz bardzo mi się podoba ;]
Natomiast w środku... ysss. Naliczyłam tylko 1 obraz! Litości. Ściany świecą pustaki. Dom jest taki suchy i bez wyrazu. W tym saloniki na piętrze jest okropni. 0 kwiatów, obrazów, czegokolwiek. Nie podobają mi się łazienki [błagam, zmień to ! xD ] Natomiast bardzo podoba mi się sypialnia. Taki nasycony czerwony, dodaje jej wyrazu. To wszystko, bez oceny liczbowej. |
Robisz niesamowite domki ale te łazienki ! -9,5/10
|
...Bryła i ogród prezentują się prześlicznie, naprawdę ładny dom...ale to tyle dobrego. W środku jakaś mieszanina stylów, praktycznie brak obrazów i tylko kilka roślinek. Meble są niedopasowane do koloru ścian, łazienka jest no...brzydka, bo co tam jest? Wanna, zlew i kibelek, lustro...ta mozaika daje po oczach. Albo ta sypialnia, łóżko i nic więcej, poza tą tragiczną komodą :( Ogółem dom wygląda na niezamieszkany. 2/10 (za bryłę)
|
Bryłka ładna, ogródek również. Wszytsko mi się podoba. Nie ma napchanych dodatków, ale nie jest też ich za mało. Tylko ta łazienka taka Maxisowa :)
9/10 Pozdrawiam |
Z zewnątrz absolutnie bez zastrzeżeń, ale środek już mniej mi się podoba.
Właściwie, to prawie wcale. Kolory, meble, jakoś mi to wszystko nie pasuje do nazwy domu. Ale całość ogólnie przyjemna dla oka. 6/10 |
bardzo bardzo ładna bryła i ogródek również : ).
salon jest też fajny i sypialnia. ale niestety nie łazienki :d 9/10 |
Nie pasuje mi tam ta ciemniejsza kanapa w salonie i w kuchni trochę chyba za dużo kratek na meblach . Mam pytanie : z kąd masz ten płot?
|
Bardzo ładny domek..tylko bym tam trochę więcej obrazów dodała..
Jadalnia taka smutna..łazienki tez nie bardzo.. Za to bardzo mi się podoba kuchnia ^^ |
Łazienka i kuchnia mi się nie podobają, ale reszta może być :D 8/10
|
Bryła, z tego co widać, jest bardzo ładna.
Nie podobają mi się jednak pustki na ścianach w Przedsionku, Jadalni i saloniku na piętrze. Ściany i podłogi w lazienkach też są dosyć okropne. W środku raczej masz jeszcze sporo do dopracowania. |
Tym razem nie podoba mi się aż tak, jak to zazwyczaj bywa przy Twoich domkach.
Łazienka wydaje się pusta, a kuchnia w ogóle mi się nie podoba. Reszta OK, ale jakoś nie zachwyca. Co najwyżej bryła jest fajna ;) 8/10 |
Dom jest dokładnie taki jak lubię :) Jedynie do czego się przyczepię to miejsce do jedzenia - trochę za ciemno i pusto. No i trochę pusto na ścianach. Prócz tego same +-y :)
|
Nie podoba mi się całe drugie piętro, te paski... kojarzą mi się ze stylem wiejskim xD
Reszta bardzo ładna... W łazience dobily mnie jeszcze kafelki. Niby pasują do siebie ale jakoś tak ... hmm... wygląda dziwnie no xd Dół genialny xD 7/10 |
Podoba mi się przedsionek i salon. Oj bardzo! ; )
Ale do łazienek to ręki chyab nie masz ^^ . troche tak smutnawo ta kanapa sama stoi. Ale to tam pal sześć. 8/10 |
Ładny, ale te meble z Ikei...
7/10 |
Podoba mi się Twój projekt :)
Z zewnątrz wydawało mi się, że to będzie taki lekko wiejski dom Ładna bryła, pomieszczenia ładnie rozłożone, nie mam zarzutów. I tu znów muszę Cię pochwalić - taki mały domek, a nie ma tu napchanego wszystkiego :) Oczywiście 10/10, bo jakże mogłoby być inaczej? ;) |
Super domek!!!
Ładnie urządzony, jasny ; ] Zgadza się te łazienki nie są zbyt gustowne a w kuchni tam, gdzie stoi stół z krzesłami to widzę puste ściany Może jakaś ozdóbka do dodanie przytulności ? ; P Ogółem cudnie ; * 9,6/10 |
podoba mi się nawet bardzo -9.5/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:28. |