![]() |
Jaka magia?
Przepraszam, jeśli taki temat już jest, nie zauważyłam go.
Jestem ciekawa, jakich czarodziei macie najczęściej. Ja mam tylko Światła. Czekam na wasze opinie. |
Odp: Jaka magia?
Robie pojednyki wiec róznie
|
Złaa,buahha
Można miotać zakleciami na lewo i prawo,dorobilam sie juz 10 wrogów...;p |
Ja zdecydowanie częściej wybieram magię ciemności, ponieważ ma lepsze czary, a nie jak w jasności, tylko sprawianie żeby sim był zadowolony itp. Niezależnie od tego czy biorę magię ciemności, czy magię jasności przywołuję sobie chowańca ;]
|
Ja, jak będe już miała OŻ (byłam po nie dzisiaj ale empik zamknięty) to wybiorę magię ciemności ;) nie wiem... jakoś tak bardziej mnie pociąga XD
|
magia neutralna (nigdy ciemności bo zielona skóra.. ble!)
|
magie neutralna,bo ma różne fajne zaklęcia ,ale też i magia $wiatła ;)
|
Róźnie.
Mam tylko trzech simów czarodziejów i każdy z nich jest inny. Ale w przyszłości jak będe chciała zrobić sobie czarodzieja, to chyba wybiore magie neutralną lub światła, do ciemności mi się nie podoba, przez ten zielony kolor sima. |
A ja mam sima jako wiedźmę zła i ma normalny kolor skóry
|
U mnie prawie jak u Mineralnej, z tym ze:
Pociagaja mnie wszystkie rodzaje magii! |
No, i mam czarownicę (dokładniej bardzo złą ;] ) Zielkony kolor skóry mi nie przeszkadza ^^
|
Ciemność!Niech mrok ogranie SimCity!Uwielbiam zaklęcia złej czarownicy!
|
zło zło i jeszcze raz zło hihi
|
Magia neutralna ;P
|
Żadna magia, bo przestaje się robić prawdziwie.
|
Lubie bawić sie w czary prubuje wszystkich ,ale moje simki paraja sie naj cześciej magia światła
lubię oczy traszki!hi,hi |
Ja mam jedną simkę czarodziejkę śiwiatła, więc magia światłości...
|
Kiedyś miałam czarownicę neutralną.
Teraz mam złą, ale chcę by była dobra, więc zgłębia magię światła :) |
Zależy od charakteru w jakim robię sima, jednemu pasuje dobro, drugiemu zło. Nie da się uogólnić.
|
Ciemności :P Lubię uprzykrzać życie nielubianym sąsiadom :D
|
Złaaa! Lubię takie motywy... ;>
|
A ja mam jedną czarownice, która już była zła i dobra,teraz czas na neutralna:D
|
Raczej światła ,ponieważ zielony kolor skóry jest paskudny..!
;D |
W większości to Światła, ale zdarzają też się czarne charaktery :D
|
Ja tam nie wiem sama bo jak się jest złą czarownicą to ona jest zielona to jest najgorszy minus ale zaklęcia są fajne no a u dobrej to odwrotnie normalna skóra zaklęcia beznadziejne jeszcze nie miałam neutralnej wiedźmy ale spróbuje to może będzie to he he
|
Rzadko gram takimi simami, ale jak już to magia ciemności, uwielbiam być zła, tylko troche przeszkadza mi kolor skóry.
|
Rzadko mam magów ale jak już to czarne charaktery.
|
Hahahah ja znalazłem wyjście mam małżeństwo złą wiedźmę i dobrego czarodzieja często się kłócą i chyba dojdzie do rozwodu, bo mają do siebie wstręt wrodzony.
|
Każda magia jest fajna, ale ja najbardziej lubię magię ciemności. Tylko ta zielona skóra nie jest za piękna...
|
Ja wolę magię światła. ;]
|
Prawie zawsze wybieram dobrą magię, rzadziej pośrodku.
Chociaż czarną magią też lubię się pobawić, czy się nad kimś poznęcać. Hih. Pozdr. :) |
A ja miałam przez moment złą czarownicę, ale znudziła mi się ta cała magia i teraz nie mam wcale.
|
Ja tylko wybieram ciemną magię :D. Są o niebo lepsze zaklęcia. Heheh
A pozatym uwielbiam jak moja simka się śmieje. Buhahaha. A ta zielona skóra dodaje uroku:P. |
Ja mam dobrą magię. Nie mam wrogów więc zła minie potrzebna. I jeszcze dodaje zielony kolor skóry.
|
Aktualnie mam Wiedźmę Katarzynę Langerak (tak to ona) jest wiedźmą neutralną, nie ma zielonej skóry ani poświaty. :)
|
A ja nie spotkałam jeszcze żadnej czarownicy, bo przez jakiś błąd nie mogę chodzić/jeździć simami na parcele publiczne...
Chociaż jakbym miała wybierać, to zdecydowanie złą ]:-> |
Heh, nie mam żadnej, bo nie jarzę o co chodzi w tej całej magii;).
|
Zwykle wybieram Magię Ciemności, bo bawią mnie te wszystkie złośliwe psikusy, które można robić innym Simom ;), zresztą najczęściej spotykam właśnie takie wiedźmy.
|
Czarna Magia! Bardziej ją wole, bo coś mnie do niej ciągnie. Tylko ta zielona skóra, to jest dyskryminacja! =D
|
A ja zagłosowałem, że nie mam czarodziei ;D
|
Rzadko zamieniam swoich Simów w czarowników... ale taki Sim "Xardas" musiał być magiem i to wysoko wykwalifikowanym, a że jest "Nekromantą", to musiał wybrać Ścieżkę Ciemności. Ale - Xardas z zieloną skórą? No jak to wygląda? Porwałam więc dla niego niewolnika (jeden z miastowych), który odwalał za niego całą czarną robotę :D, a w tym czasie szukałam na MTS2 hacku, który by wyłączał te idiotyczne efekty. Niestety, zanim znalazłam, niezbędne okazało się przeinstalowanie TS2 i biedny Xardas zaginął bez wieści...
|
Ja najbardziej lubię mieć dobrych czarodziejów i neutralnych bo nie lubię zbytnio jak u złych jest zielona skóra...
|
CIEMNOŚĆ mam w oczach.
|
Najczęściej magia neutralna, ale to zależy od sima.
|
Czy po Jaskini Pokrzyku latają neutralne czarodziejki? Bo nigdy żadnej nie widziałam...
|
Zawsze lubiłem zuoo
To takie intrygujące >D |
Ja nie mam ulubionej, ale jak mam sie określić no to magia ciemności ;d podpalam swoje domy, ginie pare simów i później stylizuję biografię rodziny na tragiczny wypadek ;D Ale zdarza mi sie miec też dobrych czarodziejów ;d
|
Magia neutralna
|
Ja nie robię magików.
Wtedy jest realistyczniej. The most Realistycznie |
Może to moja opinia, ale nie rozumiem dodawania magii do tego dodatku, tak, wiem że EA się postarało i dodało 2 różne rzeczy do jednego dodatku...tyle że to tak, jakby puścić w TV jedną połowę meczu, a zamiast drugiej dać transmisję z 2 serii skoków narciarskich O_o
|
ja najczęściej obdarzam simów magią neutralną i światła. ten zielony odcień skóry mnie przeraża o.O
|
Magia Ciemności :D
|
ja różnie raz miałam złą czarownice i dobrego czarodzieja i byli małżeństwem.
|
Różnie, to zależy.
|
Różnie, zależy jakie mam plany, aczkolwiek dobrych jest u mnie więcej. Nawet jak robię Simki z ładną karnacją, na drugim stopniu ''zuuaaaa'' im się zmienia. Ciekawe czy jak taka zła czarownica się opali, zmieni jej się odcień skóry ;)
|
HardaBrzoza - wiesz, na MTS jest na to mod, sama z niego korzystam ;) A osobiście robię czasem dobrych, czasem złych. Neutralni zostali niestety przez EA potraktowani jak piąte koło u wozu :((
|
Ja jeszcze nie miałam Neutralnego, ale wolę magię ciemności niż światła. Jedyne co mi tam przeszkadza to zielony kolor skóry przy wyższym poziomie magii
|
I na dodatek ta zielona skóra przeszkadzała w wybieraniu makijażu, jeśli dobrze pamiętam. Ale jakby co, to dla tych co grają podaję, gdzie można na to ściągnąć hack (tylko z góry ostrzegam, że on likwiduje także ten złoty pył na skórze dobrych czarodziejów): http://www.modthesims.info/download.php?t=299163
|
Wiem wiem, wczoraj pobrałam mniej zieloną skórę default (bo tak od razu zlikwidować to trochę nie przypomina złej) z MTS tak z ciekawości. Masz moje słowo że to prawda ;) I jestem z tego niezmiernie szczęśliwa.
A neutralnych raczej nie robię, bo chociaż mają najfajniejsze sukienki i fajne kotki (szare i leci z nich złoty pyłek), nie mają swojego pałacu. Nawet tronów itp. nie mogą robić, tylko eliksiry i ''Małą Pannę Śmigotkę''. |
A to ja tylko preferuje magię światła.
A co to jest wogule "Mała Panna Śmigotka" ? Ja mam od premiery Osiedlowe Życie i nigdy nie miałam magii Neutralnej... |
@Kysiula Mała Panna Śmigotka to taka mała rzeźba wytwarzana w kociołku.
Natomiast ja najczęściej wybieram magię ciemności, jakoś tak nie za bardzo przeszkadza mi kolor skóry. |
Ja najczęściej brałem magię neutralną bo wkurzało mnie to, że jak dobra/zła wiedźma rzuci neutralny czar to ma minus do charakteru. :/ Na szczęście znalazłem na to moda i rodzaj magii zależy teraz od tego jaki jest sim. ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:03. |