![]() |
Odp: "Czekoladowa Nowoczesność" by Raisa
Hmmm... Zdjęcia się nie wyświetlają!
EDIT: już jest OK! Z zewnątrz mi sie nie podoba. Wewnątrz może być. 7/10 |
Cytat:
|
I LOVE IT :D
Jest bardzo fajny - mimo, że nie podoba mi się taki styl, to doceniam, że "czysty". Potrafiłaś stworzyć coś naprawdę fajnego niedużym kosztem (czyt. bez netowych dodatków :) - ale ja mam bzika na tym punkcie) Bryła - mimo, że standardowa to fajna. Mało w środku tej "czekoladowości" i nie podoba mi się w jednym pomieszczeniu podłoga ze starych, zniszczonych desek (dokładniej w sypialni - wg mnie nie pasuje). Czepnę się jeszcze tej okrąglej wypustki w basenie, ale sam pomysł jest fajny... Tylko ten kształt... Ja bym coś innego walnęła, ale nie wiem co. Reszta jest bardzo super :) |
Cytat:
bardzo się cieszę, że się podoba i dzięki za uwagi. |
Zerżnięte z ulmille... Takie odniosłem wrażenie (i nie tylko ja). Pozbawione oryginalności: http://www.forum.thesims.pl/showthre...018#post614018 <- dla porównania.
Więc nie zbyt mi się podoba. ;/ |
Cytat:
taka Twoje opinia, ja się z nią zupełnie nie zgadzam, ale, to szanuje. powiedzmy. |
Cytat:
EDIT i Krótki komentarz do projektu: Bardzo lubię modern i ogólnie projekt mi się podoba. Ładnie łączysz kolory i widać, że wszystko dokładnie przemyślałaś i włożyłaś w to sporo serca. Jak na clean wygląda całkiem nieźle. Jest kilka rzezy które mi się nie podobają, np. głośnik na balkonie, brak zasłon/firanek, brak roślinności, szafki kuchenne oraz łóżko i wanna na oknach, ubogi ogród i ogólna mroczna kolorystyka. Poza tym może być i mam przeczucie, że masz w sobie iskrę talentu dekoratorskiego. |
nie przypomina, tytuł też wymyśliłam... a tego domka wcześniej nie widziałam na oczy. ale jeżeli SebaS ma coś przeciwko, to oczywiście zmienię, bo w końcu Ona pierwsza na to wpadła.
|
Cytat:
edit: dzięki za ocenę:) |
Szkoda, że bez dodatków, bo wnętrze jest doskonałe... <3
|
Całość prezentuje się bardzo poprawnie z wyjątkiem kolorystyki wnętrz .
Patrząc na tą czerń mam tylko jedno skojarzenie - nierealna fikcja ! :( Małżeństwo , dla którego przeznaczyłaś ten dom pewnie nieustannie korzysta z porad psychoterapeuty . :O |
Ciekawie to wykombinowałaś, co zasługuje na plus oraz ciekawie swój pomysł przedstawiłaś na "ekranie". Nie będę widać wyjątkiem i przyczepię sie do kolorystyki. Rozumie, że chciałaś zrobić coś w stylu black-white co jest obecnie bardzo modne. Sama lubie pokoje w tych kolorach, ale gdy czerń nie przeważa nad bielą(lub innymi barwami) i istnieje widoczny kontrast. Domek według mnie bardziej pasuje do "czarnych charakterów" niż kochającej się mlodej pary. Do reszty nie mam żadnych zastrzeżeń:) Podoba mi się, ale nie aż tak bardzo by dać ci 100%. Powiedzmy że daje jakieś 69% :D
|
Nawet mi się pdoba. plus za to, że jest chyba bez dodatkow z neta, może tylko bryła do końca mi nie pasuje, ale jest ok.
|
Bardzo spodobał mi się nietypowy basen :)
Tyle że piasek, który odgradza go od zielonej trawy, bardziej pasuje na tropikalną plażę. Widać w nim rozgwiazdy i muszle, a to nieczęsto można spotkać w domach jednorodzinnych ;) Czytając tytuł myślałam, że dom będzie w odcieniach brązu. Jest jednak o wiele ciemniejszy. Dzięki temu dom ma w sobie to "coś", ale... jest ZA ciemny. Jak dla mnie. Mimo to widać, ile pracy włożyłaś w ten - muszę przyznać - śliczny dom :) Gdybym miała oceniać, dałabym 7,5/10 ;) |
Jak na Clean jest boski.
Ale nie Powiedziałbym "czekoladowy, tylko czarny :) 10/10, jesdnym słowem :P |
bardzo ładna bryła i w ogóle ;).
jestem ogólnie pod wrażeniem że udało ci się z samego maxisa stworzyć tak cudowny dom. szkoda że ograniczyłaś gamę kolorystyczną domu praktycznie tylko do czarnego i białego. 9,5/10 |
Bryła kompletnie mi się nie podoba, te kamienie w szczególności. Wnętrza ładne, ogród również. Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss |
Do tej pory nie wierzyłam, że bez dodatków z neta da sie zrobić taki śliczny nowoczesny dom, a jednak. Brawo, bardzo, ale to bardzo mi się podoba.
Ocena: 10/10 of course P.S. z jakiego dodatku był ten telewizor? |
Bardzo mi się podoba, ale trochę kłamałaś no bo fryzura jest z neta;)
10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:57. |