![]() |
Europejska Kamienica okiem Thriller [update] [BRAK ZDJĘĆ]
0123456789
|
Odp: Europejska Kamienica okiem Thriller
nie jest źle ;d ale przestaw detale tekstur chodzi mi tu o ściany na najwyższy .
|
jakie masz dodatki ?
fajna kuchnia i pokoj z komputerem :) napisz skąd masz:) haughton: w tym dziale nie pytamy o dodatki! klik |
Tak...
Ogólnie mi się podoba, ale... Tapeta w sypialni - paski, lóżko - kwiatki, czyli trochę nie pasuje... W łazience nieładna ta niebieska tapeta... i wg mnie nie pasuje... Na podłogach (jadalnia i gabinet) przydałby się jakiś kawałek dywanu chociaż pośrodku dla ocieplenia wnętrza. Ładne meble kuchenne :) Bardzo fajne dodatki, szczególnie w gabinecie :) W salonie trochę nie widzi mi sie ten biurowy regał. |
Wzorzyste pokrycia ścian bardzo pomniejszają pomieszczenia i jednocześnie wprowadzają wrażenie chaosu . Brakuje klimatycznej płynności .
Ładnie dobrane meble i duży plus za zastosowanie w aranżacji przedmiotów dekoracyjnych dzięki , którym chłodna atmosfera domu została przełamana . Z pomieszczeń najfajniej wyszedł Ci gabinet . Uogólniając - całość bez rażących błędów aranżacyjnych . :) |
Bardzo ładnie, ale mam jeszcze kilka uwag w dodatku do tych które już były. Nie biję - daję rady:)
Przydało by się trochę dużych okien, albo co najmniej więcej tych małych bo np. w sypialni jest zbyt przytłaczająco. Nie przez tapetę ale właśnie brak okien, przynajmniej mi się tak wydaję. W niektórych miejscach trzeba trochę więcej kontrastu, bo jest trochę blado i luźno np. w przedpokoju (raczej lepiej by było z ciemniejszymi ścianami a w salonie z jaśniejszą podłogą). Pozdrawiam, Shaarl. |
Nie, bić Cię tu nikt nie będzie ;) Bo jest całkiem ładny. Zmieniłabym tylko drzwi wejściowe, bo są ohydne *_* Troszkę za szaro, więcej okien a widok z góry możesz sobie zaznaczyć taką ikonką na panelu w trybie budowania lub kupowania, gdzieś tam obok funkcji burzenia, zakraplacza itp.
Pozdrawiam i życzę powodzenia ;) |
Jeja, jaka fałszywie skromna osoba :D
Szczególnie to: "Nie umiem robić zdjęć"... Wiesz, nie to, że nie mam żadnych zastrzeżeń, bo jakbyś dała włączone światła przy robieniu zdjęć, wyglądałoby przytulniej i ładniej (wiem, to od gemmy. No i paski na ścianach są psychodeliczne i jakoś tak mi się nie podobają, ale jak na pierwszy projekt to jest bardzo SUPER :) Thriller i bardzo Cię przepraszam za chwilowe zamieszanie ze zdjęciami Przez pomyłkę zedytowałam Twojego posta, ale chyba wszystko naprawiłam Jak masz jakieś zastrzeżenia, to daj znać na PM - poprawię i jeszcze raz sorka... |
Dom bardzo zimny i surowy, czyli zupełnie nie w moim guście ^^. Kolory niekiedy zbyt ciemne i jednolite, co sprawia, że pomieszczenia wyglądają mdławo. Bryły nie oceniam, co jest zrozumiałe. Najbardziej podoba mi się sypialnia i łazienka, choć nieco odstają od reszty domu. Pomimo tego, niebieskie ściany to dla mnie wielki plus. Cóż, ogólnie dosyć mi się podoba, a mój gust nie ma tu nic do rzeczy.
|
miejscami w pokojach jest trochę za ciemno. powinnaś dawać albo więcej okien albo oświetlone zdjęcia nocą. jakby lekko ponury salon. wnieś więcej "radości" do wnętrza i będzie na pewno lepiej.
podsumowując: jest dobrze ale zwróć uwagę na wymienione przeze mnie powyżej błędy. 6,5/10 |
Jest bardzo ładny :) i jak na pewno się przekonałaś nikt z oceniających twój projekt"nie gryzie :D" Super umeblowany! Bardzo przypadły mi do gustu meble i większość wykorzystanych przez Ciebie tapet i podłóg. Jedyne co mnie razi to to, że w niektórych pomieszczeniach, mam wrażenie że panuje noc. Trochę światła i byłoby "cacy" :) Od razu mówię, że zdjęcia też Ci wyszły niezłe. Naprawdę, jak na twój pierwszy dom to jest to cudeńko. Jak zaprojektujesz następny to od razu daj znać na forum, bo coś mi się wydaje, że masz do tego smykałkę i kolejde budynki będą już perfekcyjne :))
|
Bardzo ładny projekt. :) Podoba mi się głównie estetyka wykonania oraz duża ilość "ciepłych" faktur (drewno, tapety, wykładziny). Idealnie dobrałaś kolorystykę w sypialni i łazience - oba te pomieszczenia są jasne i "przyjazne". Nie podoba mi się salon - jego kolorystyka jest zbyt ponura, a ciemne, poziome pasy na ścianach przytłaczają pomieszczenie i całe umeblowanie "ginie" na ich tle - z jasną podłogą i meblami w "żywszym" kolorze to pomieszczenie lepiej by wyglądało.
Prócz tego ściany świecą miejscami pustką, ale wzorzyste tapety łagodzą trochę to wrażenie. W kuchni i jadalni jest również za ciemno, ale to kwestia oświetlenia, nie zapominaj go włączyć w przyszłości. :) Ogólnie jednak mam pozytywne wrażenie i życzę weny przy kolejnych budowlach. :) |
Bryła do kitu za bryłę masz u mnie 1. Jednak wnętrza bardzo mi się podobają. Ocena za bryłę: 1/10, za wnętrza: 10/10.
pozdrawiam: kubuss |
Cytat:
poskarżę się tym z maxisa, zobaczysz! :) -------------------- mnie tam się podoba ;p |
podobało mi się ; ]
Zgadzam się, w pomieszczeniach jest nieco ciemno Ogółem podoba mi się, choć wolę bardziej weselsze domki ;D Czekam na następne twoje dzieła! |
Czyżbyście dzisiaj mi jakąś niespodziankę chcieli zrobić, z okazji wystawienia mojego wierszydła w gazetce szkolnej (eh. ta popularność :D) ? Ładny, ale z zewnątrz jednak chętnie bym ujrzała kolory beżu i zieleni ;)
Cieszę się, że jest tyyle moich ulubionych kolorków. 8/10 Pzdr. |
Ciemno i szaro. Zapalaj światło lub rób wiecej okien, dawaj żywsze kolory, a będzie naprawdę dobrze. Potrafisz ładnie komponować meble i to Ci sie chwali.
Popracuj jeszcze troszkę, a będziesz miała maksymakne oceny. Na razie: 8/10 |
Najbardziej podoba mi się gabinet.
Strasznie ponury ten dom. Wiem, że raczej taki miał być, patrząc na temat. Jednak zbyt ponury, a ściany zbyt wzorzyste, pomniejszały pomieszczenia. 7/10 |
Prosta bryła, przedpokój taki sobie, kuchnia jest bardzo ładna, jadalnia taka sobie, w salonie jest troche za ciemno, troche brzydkie ściany, sypialnia bardziej by mi sie podobała gdyby nie to pokrycie ścian, łazienka nie jest zła, gabinet - znowu pokrycie ścian, mnie to poprostu odstrasza.
Bryła - 3/10 Ogród - 2/10 (bo coś tam w nim jest) Wystrój - 5/10 - 2 punkty za brzydkie pokrycia ścian Ocena - 2,6/10 |
Dom bardzo mi się podoba, szczególnie pościel na łóżku :) Jedynie te żaluzje czy rolety (nie wiem co to) odrobinę mi przeszkadzają, ale to taki mały szczególik. 10/10
|
Ślicznty yen domek
|
bryła nie podoba mi się, wnętrze nawet nawet
7/10 |
podoba mi się
|
nio fajnie fajnie
Bjork edit: Dzej Dzej - w tym dziele nie pytamy skąd są dodatki, tylko komentujemy domy. jak chcesz spytać, to na PW lub w dziale Gdzie to znaleźć" Dziękuję |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:27. |