![]() |
"Victoria" by steve [BRAK ZDJĘĆ]
Witam. Chcę zaprezentować wam dziś swój pierwszy dom na tym forum, nie proszę o wyrozumiałość w ocenianiu tylko Wasze szczere opinie i komentarze te złe jak i te dobre. Bardzo bym chciał się czegoś nauczyć, więc śmiało wytykajcie błędy i mówcie co jest nie tak. Dobra, przejdźmy do prezentacji.
Spis pomieszczeń: Parter 1.Hall/przedpokój 2.Mały salonik 3.Salon 4.Jadalnia 5.Korytarzyk 6.Mała pralnia/schowek 7.Kuchnia 8.WC dla gości Piętro 1.Korytarz 2.3 sypialnie 3. 3 łazienki 4. Duża pralnia To już koniec. Przepraszam za ilość zdjęć i pewne niedociągnięcia jak sufity czy lewitujący płyn:D Zapraszam do komentowania! Pozdrawiam, steve |
Odp: "Victoria" by steve
no mi się podoba, chociaż nie podoba mi się dach i jest kilka niedociągnięć, ale ogółem wyszedł w porządku
7/10 :) |
I znów klasyka :D
Jak na pierwszy dom to bardzo ładnie. Podoba mi sie wszystko za wyjątkiem dachu, który psuje cały efekt bryły :( |
No no nie jest źle, a nawet jest fajnie. Widok i ogólny całokształt psuje dach ewidentnie. Jeśli poświęciłby trochę nad tym czasu to efekt byłby piorunujący.
Pozdrawiam cieplutko, ocena: 8,5. |
Bardzo ładny, miałabym do czego się przyczepić, ale to błahostki...
Jak na pierwszy raz to wręcz świetnie. |
Co wy z tymi klasykami ? ; o
Nie mam siły by nic pisać. Bryła nie do końca podoba mi się. 8/10. |
Powiem króciutko: CUDO. Świetna robota.
10/10 |
Cytat:
|
Bardzo ładny :D
Tylko co wszystkich na klasykę wzieło ? 10/10 |
klasyka wraca do mody. Tyle, że trzeba ją połączyc z nowoczesnością.
Tobie się udało. Gratuluję. 10/10. |
Projekt prezentuje się dosyć ciekawie . Lubię kiedy jest wszystkiego dużo . :)
Wnętrza są zdominowane wymieszaniem różnych stylów , ale przyciągają wzrok . Całość - bardzo ekspresyjna . :D |
Jeej...suuper domek masz talent!Duży i nie ma ubytków :)10/10!
|
:D Pięknie ^^ Jestem w szoku...Gratuluje stworzenia takiego pieknego projektu ;)
Dach z leksza nie pasuje no ,ale przy takim nadmiarze roślinności to to wszystko się kryje ;) 10/10 Pozdrawiam.Sheba. |
Ładny, podoba mi się 10/10
|
Oczywiście 10/10
Tylko ten dach taki troche nijaki :) |
Czy wszyscy boją się Liv?? xD( żart oczywiście :))
Mi się również bardzo podoba i dam 9,(9)/10 ( że by nie było że ja też się Liv boje xD) |
chociaż dostrzegam zmieszany styl... to ładnie wyszło.
przytulny, ładny dom. nie mam większych zastrzeżeń choć coś mi tam nie pasuje. 9/10 |
Co się będę rozpisywał,
Powiem tyle, że bardzo fajnie wyszły Ci wnętrza I ogród :)............... Jak na pierwszy domek, wyszedł świetnie nie mogę się doczekać następnego projektu 10/10 |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Podsumowując: WSZYSTKIM dziękuje za przemiłe opinie:) Zastosuje się do porad, i zapraszam również do oglądania następnego domku który ukaze się za jakiś czas:) Pozdrawiam, steve |
Moim zdaniem piękny. Widok ogólny po prostu cudny, pomieszczenia ślicznie urządzone. 10/10
|
Jeżeli to na prawdę jest Twój pierwszy dom, to ja pakuję manatki i zwijam się na emeryturę! :O
Może jest dosłownie kilka małych uchybień, ale na prawdę małych, a ilość plusów jest wręcz porażająca!. Świetna robota, gratuluję... Wielkie możliwości przed tobą... |
Cytat:
Cytat:
Oczywiscie nie mam gry od wczoraj, i budowałem wczesniej domy ale na potrzeby swojego grania, a więc to były raczej proste domy w których się gra wygodnie i szybko. Bo np w tym przedstawionym wątpie aby grało sie wygodnie a szybko na moim komputerze to już napewno nie:D W każdnym razie....dziękuje za taką opinie (która podniosła poziom mojego humoru o kilka stopni do góry:D), a własciwie to bardzo dziękuje i polecam się na przyszłość bo napewno będą kolejne moje domki;D pozdrawiam, steve |
Więc tak, za dużo czarno - białych zdjęć i na oprowadzaniu po domu nie pokazałeś łóżek, widać je dopiero na zrzutach. Ogród ładny ponieważ lubię jak jest dużo kwiatów, więc za to plus.
Ogólnie nie trafiłeś w mój gust ale dom niezły 7/10 |
Możesz być pewien, że dzięki temu dziełu zyskałeś co najmniej jednego pilnego obserwatora...
PS. I ja dziękuję za tak pochwalną opinię o moich domach:D |
Cytat:
Cytat:
A co do PS. To Twoje domy zasługują na taką opinię:) |
Fajny, podoba mi się. Nie wiem co chcecie od tego dachu, mi nie przeszkadza, wygląda tak... apetycznie xD Znalazłem oczywiście kilka błędów, ale nie chce mi się ich opisywac. Jednak nawet one nie psują całości. Ogród bardzo ładny i urokliwy. .Ogólnie całkiem przyjemny domek.
10/10 |
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to dach bryły, za wielki. Sama bryła mi się podoba, ogród również. Wewnątrz trochę pomieszałeś/aś style, co nie za bardzo mi się podoba. Ale ogólnie to ładnie to wszystko ze sobą wygląda. Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss |
No ładny.
Bez wiekszgo opisu. 8/10 |
Bardzo ładny!!! :)
Nie podoba mi się tylko sypialnia nr. 3. Sama chciałabym miec taki w swoich simsach ;) |
Cytat:
ocena 10/10 :)) |
Napiszę krótko, że bardzo mi się spodobał :)
|
Mi się nie wyświetlają zdjęcia łóżek i widzę dużo czarno-białych zdjęć/obrazów, jak wolisz.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nowy projekt juz w przygotowaniu:) Dodam go pewnie za kilka dni (coś koło 7) Pozdrawiam wszystkich:) |
Bardzo ładna bryła , ładny też ogród wokół domu.
Tylko nie podoba mi sie kolor tapet w sypialni nr 2 i łazience.Poza tym wszystko jest zgrabnie zaprojektowane! xd. ocena 9/10 |
Bardzo ładny:) Tylko jak dla mnie za dużo "bibelotów" 9.5/10
|
Ech, klasyka. Nie lubię tego stylu. Ja raczej wolę małe przytulne domki, więc nie ocenię :). |
Eee... powiem tak: gdybyś nie powiedział, że to Twój pierwszy dom na forum to nie domyśliła bym się :P.
No ale przejdźmy do rzeczy. Jedyne co mi się nie podoba to nowoczesne meble przy klasycznym domku.. 9/10 ...no i wspomnę jak wszędzie, że nie przepadam za tym stylem :P.. |
Cytat:
Dziękuje za wysoką ocene:) Cytat:
Cytat:
Hmmm nie chce być niegrzeczny, ale skoro nie oceniasz to nie rozumiem po co ten komentarz?:) Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:35. |