![]() |
Cele wakacyjne...
Witam.! Mam problem, otóż nie wyświetlają mi się cele wakacyjne, wszystkie mam już "zaliczone" oprócz Wielkiej Stopy, tańca-klepańca, mam we wspomnieniach, że to zrobili a cel się hmmm nie spełnił ;/
|
Odp: Cele wakacyjne...
Może zacznę od tego czy zainstalowałaś łatkę do Podróży?
Bo pierwszy raz się stykam z takim problemem. Jeżeli dobrze zrozumiałam to we wspomnieniach sim ma, że się nauczył tańca z ogniem, ale w tym okienku z celami podróży do osiągnięcia nie wyświetla się, że się nauczył? A może masz jakiś dodatek z neta, który to blokuje? |
Jeżeli chodzi o tańce, to przynamniej ja tak mam, że sim najpierw ma we wspomnieniach, że się nauczył, a dopiero potem, jak sobie potańczy trochę, to pojawia się to w tych wspomnieniach z wakacji ;]
A zaprzyjaźniłaś się z Wielką Stopą? |
Spróbuj zrobić to jeszcze raz.
Może jak zatańczysz ten taniec w ośrodku wakacyjnym albo w domu to się zaliczy? Może tańczyłaś za krótko i nie zdążyłaś się nauczyć? A z Wielką Stopą, no cóż - spróbuj spotkać jeszcze raz i nawiązać z nim/nią jakieś interakcje. Pozdrawiam :) |
Skoro już umiesz tańczyć klepańca (przez dołączenie do górala), to teraz zacznij tańczyć sama. Poczekaj aż reszta dołączy i powinno być wszystko OK. Co do stopy - musisz się z nią zaprzyjaźnić. Nie wystarczy jakikolwiek kontakt.
|
Cytat:
Co do kontaktów z Wielką Stopą, to w bardziej zażyłych stosunkach już nie mogą być :) A w zw. z tańcem, to jak miała z nim tańczyć to okienko z tym zadaniem natychmiast znikało. Czy myślicie że łatka zalatwi sprawę?? |
Cytat:
I przy okazji pościągaj i poinstaluj łatki do postawy i wszystkich dodatków, jakie masz :) |
Ok., mam jeszcze pytanie, czy jest gdzies napisane po polsku co te patche naprawiają??
|
Tak, jak wejdziesz na poszczególny patch - wpisz na końcu adresu internetowego w pasku adresu http://thesims2.ea.com/update/getpat...anguageCode=16 - będzie po polsku :)
|
patche nic nie pomogły...
a co do W.S. to nawet jak pomogłam sobie InSimenatorem, to po minucie jest już, że się ze mną nie przyjaźni :/ |
Na skróty - insiminatorem możesz zaliczyć wszystkie wspomnienia :)
|
no niby tak ale akurat te 2 mi się nie chcą zrobić :/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:10. |