![]() |
Odp: Stary młyn wodny by Aya
Aż mnie zatkało!!!
Cudownie. Najlepsza kuchnia :) 10/10 |
Naprawdę ładnie :) Tak staro, drewniano i tak dalej :) Pod względem "widokowym" jest świetnie. Przytulny zakątek w środku dziczy.
Jednak odpycha mnie wszehobecny syf i nie wiem czy ktokolwiek podołałby tam mieszkać :P Co prawda faktycznie jest burza kolorów, ale jak tak właśnie lubię :P (w moich domkach też nic do siebie nie pasuje :P) Twój dom łączy to, że wszystko jest wyrwane z takiego balaganu i idealnie do niego pasuje. Jestem pozytywnie zaskoczony i chyba przybyła nam jeszcze jednak genialna forumowa budowniczka :) |
Piękny ten młyn (a ja lubię stare młyny :D) nie wiem co skrytykować więc dam od razu ocenę: 10/10 :D
|
Bardzo ładny , ciekawy i starannie zaprezentowany projekt . :)
Podobają mi się przedstawione pomysły aranżacyjne . Lubię niestandardowość i trochę teatralności w prezentacjach , a Twoja właśnie taka jest . :) |
Dom zrobiony z klimatem! Genialne dodatki. Wiem jak jest ciężko o dobre dodatki, które będą współgrać ze sobą. Piękna kolorystyka okładzin. Sama chciałąbym zamieszkać w takim domie =) idealne miejsce na wypoczynek. IMHO jest to jedna z tych lepszych prac na forum. I to zapewne nie tylko moje zdanie.
Świetna prezentacja na czasy w których panuje prezentowanie modernistycznych brył. Mam nadzieję, że nie jedengo użytkownika tego forum zainspirujesz do stwożenia czegoś nowego/innego/z klimatem. 10 |
Bryła - nie podoba mi się kształt, ale kolory są bardzo dobre, dają fajny efekt.
młyn jest super ;) Ogród - jest ładny, najbardziej podobają mi się 3 ostatnie fotki. Salon jest bardzo ładny. Kuchnia - ta zieleń nie bardzo mi się podoba. Łazienka jest fajna, kibelek jakoś nie bardzo pasuje. Sypialnia jest świetna, zastanawia mnie tylko ta taka ramka na 5 fotce sypialni... Bardzo dobry klimat, podoba mi się. |
Super, tylko jedno zastrzeżenie :P Czekoladki koło łóżka? Oo
9,99/10 |
Bryła szczerze mówiąc była przekopiowana ze zdjęcia młyna wodnego który znalazłam w necie. Nie bardzo wiedziałam jaki nadać mu kształt bo takowego na żywo nigdy nie widziałam:P
Aaaa czekoladki:D miały być na stoliczku obok, ale zabrakło miejsca, to upchnęłam je na podłodze, sama przechowuje słodkości w szafce obok łóżka, żeby w razie czego sobie podjeść w nocy;) |
@up: czyżby z MTS? ;] Też tam podobno był jakiś młyn ;]
Twoja, umeblowana wersja, jest świetna. Ma styl i odpowiedni klimat :) Muszę powiedzieć, że jestem wręcz urzeczona tą pracą :D 10/10 |
Bryła
Sam kształt bryły nie jest zbyt ciekawy ale za to bardzo ładna elewacja budynku idealnie komponuje się z otoczeniem . Ogród Podoba mi się co prawda jest wiele rzeczy które ja bym zmienił lub dodał ale to już kwestia tylko gustu Wnętrze Wnętrze bardzo ładnie , gustownie i stylowo urządzone . Dobrze dopasowane meble i kolory . Bardzo mi się podoba . Ocena +Ogród +Klimat +Oryginalność +Wnętrze -Kształt bryły Ocena Liczbowa Bryła 7/10 Ogród 8/10 Wnętrze 9/10 Ogół 8/10 Pytanie Jestem w trakcie budowy swojego nowego domu . Wzoruje go na podstawie Wygaszacza Ekranu Watermill . Więc projekt może być w niektórych miejscach podobny do twojego . Chciałbym wiedzieć czy nie będzie ci to przeszkadzać . Jeśli nie To byłabyś taka miła i powiedziała mi gdzie znajdę taki młyn . Bardzo by mi się przydał . Pozdrawiam Kowalino |
No no teraz jestem pod wrażeniem:) Dzięki dodatkom ten młyn ma odpowiedni klimat, dobre zestawienie, jedyne ale do ułożenia przedmiotów: takie "na siłę". Całość jest bardzo dobra.
9/10 |
Coś cudnego! 10/10
Ahh... Zainspirowałaś mnie. Idę coś stworzyć ;) |
o boże ! to jest mega ! ej no szczękę z podłogi musze teraz zbierać. cudny.
10/10 ;3 |
Co tu dużo pisać... piekne! ;)
|
Bardzo fajna budowla, nie mam żadnych zastrzeżeń. Ocena: 10/10
kubuss |
No, ładnie. Nawet bardzo. Widac, że projekt przemyślany i dopracowany. Stylowy i świeży. Dziwi mnie tylko fakt, że wewnątrz ściany są z cegieł i drewna, a na zewnątrz tylko drewniane... Szczerze? Nie chciałbym tam zamieszkac :)
Mimo to, 10/10 :) Czekoladowy.pl, Boston Maseczjustes |
aż miło patrzeć...
bombowo!!! 100/10 :) |
Wspaniały klimat, widze żę musiałaś włożyć wiele pracy w stworzenie takiego cuda.
10/10 |
brak mi słów =.= ten młyn jest że tak powiem *****isty w najlepszym tego słowa znaczeniu ;D
oczywiście 10/10 |
Woooooooooooooooow :O
Podpisuje się pod poprzednikami :O 10/10:D |
Domek zwykły bez udziwień 1/10 :(
Jak najbardziej 10/10 |
Cytat:
Dziękuje za wszystkie komentarze;) |
Bez oceny opisowej, gdyż po prostu brak mi słów na opisanie tego cuda . . . 10/10. Pozdrawiam! Czekam na kolejne domki Twojego autorstwa.
|
Muszę przyznać że jest śliczny, miły i ma super klimacik;).
Strasznie mi się podoba oooooooo!, takie domki to ja mniam , mniam, :D ocena 10/10- fajnie zrobiony , super chatka-młyn;) |
trochę mi nie pasuje ta zieleń do czerni w kuchni. a poza tym to wszystko dobrze
9/10 ;) |
WOOOOOOOWWW!!!
Bezbłędnie! Bez zbędnego gadania wstawiam 10/10 :) |
Piękny. Ładnie urządzony i jest to cos nowego, czego jeszcze na forum nie było. Podoba mi się klimat tego miejsca. Jak na swój debiut to wprsot znakomicie, zazdroszczę.
Ocena: 10/10 |
Niezły.....
Fajny..... No...... Super! Bardzo fajny młyn.... Tylko mi nie pasuje jedno....... Dlaczego tam są zielone meble?? Moja mama ------>Malarka, która wie jak się najlepiej miesza kolory, wie co do czego pasuje :) ------> skrytykowała by to na kilka sposobów... Ale wie, że człowiek to także dziecko....więc nie martw się...... Tylko to jedno, że ZIELONE MEBLE DO STARYCH, DREWNIANYCH MEBLI NIE PASUJĄ!!! Ale bez tego...... TO SSSUUUUUPPPEEEERRRR SSSSSUUUUUUUUPPPPPPPEEEEEEEEEERRRRRRRR MŁYN!!! JEST COOL COOL COOL COOL COOL COOL!!!! |
Cytat:
Jutro wystawiam kolejny domek mam nadzieję że się spodoba Pozdrawiam;) |
Ayu!
Musiałaś z pewnością bardzo długo ćwiczyć, bo efekt jest niesamowity. Jednak ja bardzo chciałem znaleźć jakieś uchybienia, ale nie zmienia to faktu, ąe budowla jest przecudna. :) 1. Pralka - mam co do niej wątpliwości - kolorystycznie wszystko gra, ale moim zdaniem za nowoczesna. Stara, poczciwa Frania była by lepsza :D 2. Cenzura na zdjęciu Łazienki - co prawda nie razi aż tak bardzo, ale lepiej by było ją zdjąć (chociażby programem SeeThem2) 3. To zdjęcie. Meble do siebie nie pasują kolorystycznie. Co to za cień w kształcie prostokąta nad komodą? :D Bardzo podoba mi się ramka - co prawda pusta, ale pasuje do klimatu :) 4. Jakość i wielkość zdjęć - pierwsza prezentacja, a od razu mnie zaskoczyłaś. Wszystko jak należy :) Jedyne co mogę doradzić to to, żebyś (gdy będziesz "TABem" w pomieszczeniu) wcisnęła przycisk X - oddala kamerę ale nie wychodzi poza pomieszczenie - przydatne narzędzie :) Bez oceny liczbowej, gdyż nie mam porównania do innych Twoich prac. Woltuwa. |
spoko dom tylko bum czekoladki położył w innym miejscu
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:31. |