![]() |
powrót do korzeni... etap I [BRAK ZDJĘĆ]
Witajcie :)
Po przerwie przedstawiam Wam drodzy forumowicze moje nowe osiedle, dedykuję je pewnej osobie :P Jest to projekt tworzony przeze mnie na bazie prawdziwego planowanego osiedla. Od czasów ostatniego projektu mexiss bardzo dużo się zmieniło... Owy projekt jest pierwszym projektem nowo powstałego dziecka mexiss AKaPe Development Sp.z.o.o. Ul. Nabrzeżna 120 20-110 Werona historia powstania... prezes mexiss od dawna chciał aby jego ojciec również czerpał korzyści z jego potęgi... uznał iż wszelki wkład dokonany w jego edukację jako dziecko, wszelkie troski są tego warte... niebawem po tym razem z gronem otaczających go menager'ów założył firmę której właścicielem większościowym został jego ojciec. Kapitał spółki pochodzi głównie z zysków jakie wypracowały sobie inne firmy należące do holdingu... tak więc teraz mamy dwóch dużych potentatów rynku. zapraszam do oglądnięcia osiedla nazwa inwestycji nawiązuje do historii założenia spółki, jak również do faktu iż jest to pierwsza od wielu lat inwestycja zlokalizowana w Miłowie, od którego zaczęła się przygoda z budowaniem... dziękuje za uwagę :) |
Odp: powrót do korzeni... etap I
Witaj!
Co za niespodzianka... tuż przed świętami :) Cudowne to osiedle i takie rzeczywiste... chętnie bym tam zamieszkała (moje simy też ;) ) Jak zwykle świetny projekt, idealnie dopracowany i to, co cenię najbardziej- niezwykle realny. Brawo panie architekcie ;) |
Kolejny Twój świetny projekt, po prostu 10/10.
|
WOW! No to jest coś. Ciekawe czy dasz do pobrania. Bardzo mi się podoba. Jest ładne i takie prawdziwe. Robię trochę podobne, ale jest tylko to, że przez środek idzie droga.
Ocena 10/10 |
Heh, wszystko byłoby pięknie, gdyby nie te drzewka na środku drogi ;) I kiedy w końcu zobaczymy jakieś umeblowane mieszkanie?
10/10 |
Jak zwykle świetny ;) Miło by było, gdybyś go nam udostępnił do pobrania, ocena 10/10 :)
|
jak dla mnie to te bliźniaki sa za duże i troche w kształcie 'stodołowe' (tzn. nie ma zadnych wykuszy czy balkoników). Brakuje tez jakis ozdóbek no i za dużo moim zdaniem tej symetrii/ Brzydkie okna, takie sztuczne. Ogołem 7/10
|
Bardzo miłe, górkie osiedlątko :) Ma nawet taki typowy guralski klimat i charakter, mimo tego, że nie zastowałeś prawie drewna.
Może wygląda trochę zbyt zachowaczo, nie ma urozmaiceń, ale i tak jest świetnie :) |
Daj ściągnąć <3
10/10 ;0 |
Bardzo fajnie, tylko gdyby nie te drzewka na środku...
Widzę, że nawet tło dopasowane, co bardzo dodaje uroku :) |
Jaki wspaniały klimat panuje w tym osiedlu....Ale.....jak na razie mam dość Twoich osiedli, a wiesz czemu? Bo masz i za dużo każde jest za ładne, aby było Simowe :D 10/10
|
A czy ja muszę pisać ocenę ?:P
Skoro jest wiadoma??:P:D 10/10 ;] |
Piękne <3
:))) |
Bardzo ładne kolejne osiedle , podoba mi się...;)
|
Fajne te budki, ale jak dla mnie to trochę za duże. Ale ogólnie jest ok.
kubuss |
Czy mógłbyś dać go do ściągnięcia?ten dom?
|
oh! jaki piękny salon! jakie piękne meble!
tak... tylko gdzie one są? to już się robi...yh. nudne |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:37. |