![]() |
Jak zuploadować simów?
wyjaśnię o co mi chodzi:
stworzyłam sobie simkę w warsztacie i chciałabym,aby teraz można było ją pobrać na moim onetowym blogu.jak to zrobić? Pomóżcie!! |
Odp: Jak zuploadować simów?
Jak wchodzisz i masz zakładkę "twórz simów" to potem masz "spakuj sima do pliku" i wybierasz po prostu którego.
|
Ale ona chce by była na onetowskim blogu a tam raczej sie nie da jak dobrze pamiętam.
|
no to potem chyba musi wgrac np. na sendspace i podac link ?
|
A ja mam podobne pytanie. Czy da się już całą parcelę z simami zapisać na komputerze żeby po wgraniu dodatku ją przywrócić do gry? Jeżeli się da. To jak to zrobić?
|
Link tak ale żeby ściągnąć z tego blogu to sie nie da.
Cytat:
|
Ale jak wgram dodatek, np. Nocne życie to usówają się wcześniejsze zapisy gry...
To da się już gotową parcelę jakoś zapisać na dysku, a po zainstalowaniu dodatku tylko ją wrzucić do gry? |
Nie. PO dograniu nowego dodatku wszysto pozostaje bez zmian (parcele, rodziny, itd).
To dopiero przy odinstalowaniu jakiejś części gry trzeba uważać :) |
Ale ta rodzinka co ja ją teraz zrobiłam to zostanie? Bo jej nie było tak po zainstalowaniu gry... I takiego oficjalnego dodatku. Bo kiedys mi chyba się usunęło... a teraz kręce serial w grze i nie może mi się usunąć...
|
Cytat:
Cytat:
|
O wlaśnie też jak Czas wolny instalowałam to wszystko przepadło...
Więc da się tą rodzinkę jakoś zapisać na dysku, a potem w razie czego dodać do gry? |
Oczywiście. :) Skopiuj najlepiej cały folder EA Games z Dokumentów i go zachowaj w bezpiecznym miejscu, a w razie jakiejś reinstalki albo czegokolwiek, co spowodowałoby, że folder przepadnie, po prostu zamień go na ten, który wcześniej zachowałaś. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:28. |