![]() |
Odp: Dom wiosenny - praca konkursowa - dareczka84
Dom może nie jest jakiś bardzo urokliwy, ale idealny do grania :D
Są duże pomieszczenia, zawsze można dostawić jakiś mebel, coś pozmieniać. Fajnie urządzone jak na maxis ;P |
Troche pusto w tym domu :P ogród też pusty, bryła taka sobie.
W korytarzu nie podobają mi się te dwa dywaniki przy drzwiach, w sypialni ten zielony fotel. Salon jest fajny, podoba mi się, chociaż ten kwiat za sofą mógłby stać gdzie indziej. Pracownia jest ok, w kuchni nie podobają mi się meble. W łazience przydałaby się jakaś firanka na okno. Dom nie jest zły, jest taki możliwy. EDIT: Cytat:
|
Już Ci pisałam, ale się wypowiem publicznie.
UWIELBIAM prostotę :) Zachowałaś miły, czysty, przytulny klimat :) Trochę, jak teraz patrzę łazienka kolorystycznie nie bardzo mi pasuje do całości... |
Cytat:
|
Zastrzeżenie mam tylko to tych czarnych schodów ( ale jeśli już były w starej bryle i nie mogłaś ich zmienić ,to wtedy nie mam do schodów zastrzeżeń :P)
i do łazienki - wygląda dziwnie xd Jak by to był basen Ale reszta jest "śłit i kośiaśta :D" 8,5/10 ;] |
schody wybierałam ja i faktycznie coś z nimi nie tak, ale żadne inne mi nie pasowały...
Dzieki :) Cytat:
|
Dom mi się bardzo spodobał, ale stwierdziłem, że jest lekko niedopracowany, ale tak leciutko :D Bardzo fajny, miły domek :)
|
Dom podoba mi się za swoją prostotę, ale jest w nim trochę za pusto. Łazienka mi się nie podoba jest za zimna. Ocena: 7/10
kubuss |
Jeśli to Twój 1 domek, to będę łagodny, bo każdy z nas miał początki i wie, jak to jest :D
Jak na swoją prostotę, domek wydaję się być ładnym i zarazem fajnym budynkiem, 7/10 |
Jakiś pusty mi się wydaje :( Co jak co, ale w ogródku mogłabyś dać więcej "zieleni" (bo niektóre ogrody na wsi aż kipią drzewami, krzewami i kwiatami!). Wewnątrz też bym trochę pozmieniała, ale ogólnie nie jest źle ;)
7/10 |
Jeszcze ja się muszę wypowiedzieć
Domek z zewnątrz jest ładny, bardzo mi przypadł do gustu. Jednak wewnątrz jest po prostu pozbawiony tej swojej duszy. Jest taki nudny, ponury, maxisowy i niczym nie odznacza się spośród setek innych takich domków. Po za tym pomieszane style i zbyt dużo wolnego miejsca. I coś mi się wydaje, że rozmieszczenie pomieszczeń, też nieco zaszfankowało, jak na taką bryłę ;) Pozdrawiam! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:37. |