![]() |
Odp: Wśród wzgórz budleii i lawendy...
O JE-ZUS!
To jest boskie... Pozwolisz, że przykleje się do Ciebie później na pw o niektóre dodatki :D Nie wiem od czego zacząc. Wszystko jest piękne, nie ejstem w stanie wymieniac co mi się podoba. Nie podoba mi się jedynie to, że się wtapiają niektóre przedmioty w ścianę. |
Cytat:
OOoo faktycznie, teraz dojrzałam że pół oparcia od krzesła weszło w ścianę:O Jest pełno błędów, wynika to z tego ze miałam problem z rozmieszczeniem pokoi na pietrze, ciągle coś zmieniałam i potem już mi się odechciało projektować;) |
Po twojej pierwszej pracy spodziewalam sie ze kolejna bedzie rownie swietna i sie nie mylilam. Podoba mi sie to jak potrafisz stworzyc klimat w swich projektach, przez co domy wydaja sie tetniace zyciem. Ogladajac zdjecia mozna sie rozmarzyc.
Ogromny plus za bardzo efektywna obrobk zdjec. 10 |
Fajny klimat...przytulnie. Nie podoba mi się ryba na blacie kuchennym, kot na tv i kubełek skrzydełek na łózku studenta. Poza tym jestem oczarowana :)
|
Ogród jest bardzo ładny, najładniejszy z tego wszystkiego.
Korytarz - te tapety mi się nie podobają W kuchni troche zadużo roślinek Salon - fajny, ten kot na tv jest... wciąż się z niego śmieje, jest dobry. Kwiat w klatce to zbyt duża przesada. Jadalnia jest ok Sypialnia - może być Pokój studenta - żarcie na łóżku mi sie nie podoba i ta kolorowa tapeta Pokój dziewczynki - jest fajny Gabinet taki sobie Łazienka - te kwiaty i krzesło, tapeta i podłoga, obraz nie podobają mi się, jest to chyba najbrzydsze pomieszczenie Ogólnie dom jest taki sobie, ogród jest najlepszy. |
To jest piękne ;]
Strasznie , okropnie, przeokropnie mi się podoba . I tyle. Świetny klimat. 10/10 :P |
Lubie domy w takim właśnie stylu, jaskrawe tapety, stare okna i nietypowe dodatki, jak na przykład ta paproć w klatce;) Nie ma być ładnie, i pięknie, im bardziej jest dziwnie i nietypowo tym bardziej mi się coś podoba:D Zresztą zobaczycie to moi drodzy w następnym domku, tam to będzie hardcor:P
|
Przypuszczam, że to wina obróbki zdjęć...
Bo bryła wydaje się bardzo ciekawa, aczkolwiek mam poczucie, że wszystko jest sztuczne czasami zahaczające o bylejakość i "naćkanie". Ale to tylko moja opinnia. Nie przejmuj się. Edit: śpieszyłam się rano, ale jeszcze chciałam dodać, że wszystko wydaje się "płaskie" i dwuwymiarowe... szkoda... |
Zarówno ten projekt jak i poprzedni , zrobił na mnie ogromne wrażenie !
Kiedy go przeglądałam pomyślałam , że masz wielkie szanse na to , by zdominować to Forum niezwykle ciekawymi i oryginalnymi aranżacjami ! Potrafisz tworzyć z talentem artysty . :) Całość jest niezwykle barwna , na pewno dużo daje tutaj obróbka zdjęć , ale pomijając ten fakt przyznaję , że umiesz bardzo ciekawie i trafnie zestawiać kolory , dobierać faktury ścian i podłogi , a także pięknie dekorujesz . Zdjęcia z ogrodem wyglądają jak marzenia ! Przez chwilę można zapomnieć , że jest to tylko simowy świat . Twoja prezentacja to niezwykłe chwile zamknięte w kadrach , które nie tylko się ogląda , ale można je również przeżyć ! Potrafisz z wielką siłą uruchomić wyobraźnię obserwatora . ;) |
Ale tu ponuro, i jakoś dziwnie
Ale dom jest nietypowy i świetny:D 10/10 ;] |
Łał. Bardzo ładna budowla, ale nie pasi mi lodówka w kuchni, jest za nowoczesna. I to wszystko. Ocena: 10/10
kubuss |
To, to, to...t..o jest piękne :O
Żeby zbudować dom tak nadzwyczajnie cudny :O Brak określeń dla tego domu 10 |
Co ja mam tu napisać?! :O
10/10 |
Ojej, chętnie bym w nim zamieszkała : D Wiesz co to znaczy prawda?
|
Jak dla mnie to ten domek jest przereklamowany dodatkami z neta, ale i tak mi się podoba. Moja ocenka 9/10.
|
No, no naprawde i to naprawde mi się podoba.:0
Z zewnątrz jest niesamowity, a wnętrze wprost oszałamiający. Zauważtłam mnóstwo dodatków i oczywiście mnóstwo wiochy i to bardzo mi się spodobało.:P W każdym pomieszczenu dobrałaś odpowiednie tapety do mebli oraz wolne miejsca uzupełniłaś dodatkami. Noo, przyciąga uwage pokuj studenya, którt za pewne chciał się oderwać od rzeczywistaści i buntowniczo pomalował swój pokój. bez wątpienia 100/10 ;) |
Pięknie zaprezentowana praca , bajecznie kolorowe wnętrza i ogrom dodatków dekoracyjnych sprawiają że jest przytulnie. Fajny domek inny od wszystkich i to mi się podoba. ;)
Tylko za mocno obrobione . Poza tym super. xd Ocena 10/10 :D |
Przepieknie... tyle jestem w stanie napisać. Kobieto ty masz talent, prawdziwy talent...
Podoba mi się to, że jest tak naćkane, ogromna ilość przedmiotów na stołach i na podłodze. Dzięki temu wszystko wyglada tak naturalnie. Piekne kolory i wyrazistość, ale czy ten efekt to nie czasem zasługa programu graficznego. Bardzo chciałabym zobaczyć ten dom 'na żywo' w simach. Pięknie wygląda z zewnątrz, masz śliczne rośliny pościągane. Skąd? Domyslam sie, że pewnie są z różnych stron, ale w miare możliwosci mogłabys mi napisać z jakich? I jeszcze sąd masz te czekoladki, ciasteczka i skrzydełka kurczaka? Ocena: 10/10 |
ŁOŁ!
To jest....genialne! Kobieto, nigdy nie widziałem czegoś tak realistycznego, bajeranckiego i syfiastego zarazem! xP Dlaczego ja wcześniej tego nie widziałem?! Skąd Ty bierzesz te genialne dodatki z neta? Po prostu jestem pełen podziwu :) Ty to umiesz stworzyć artystyczny nieład :D Pozdrawiam! PS. Genialna nazwa domku. |
ten telewizor dziala?
|
Ten dom jest boski !!
I bardzo lubię w simsach takie wiejskie klimaty.. :p 10/10 ^p |
Wow!
Tylko tyle, chociaż nie pasi mi ten obraz w łazience. |
Bardzo fajnie! Najbardziej podoba mi się to, że dom z zewnątrz sprawia wrażenie poniszczonego, opuszczonego...
Cudownie! Gratuluję pomysłowości. 10/10 |
Oczywiście domek cudny :D a mam pytanko co do tych roślinek z przed domu , może pamiętasz skąd je pobrałaś ?
|
Bryla mi się podoba, wnętrza są ok aczkolwiek wydaje mi sie że niektóre rzeczy do siebie nie psują jest ich za duzo i wydaje się ze jest tak byle jak.
Kwiatek w klatce???co on tam robi?? ogólnie ok ale nie w moim stylu. ocena;5/10 pozdrawiam:) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:22. |