![]() |
"Życie, to nie bajka..."
Witam wszystkich ;dd
Jest to moje Pierwsze FS więc proszę wziąć do pod uwagę ;] Jestem gotowa na WSZYSTKIE oceny i Uwagi. I te dobre, i te złe xdd Od razu mówię, że zrobiłam 2 błędy. Napiszę je na końcu ;p Więc... PROLOG http://images39.fotosik.pl/118/78ca2e904bec8bf9.jpg A teraz błędy : zamiast napisać "Małą dziewczynką" napisałam "Małą dzieczynką" A drugi.Najgorszy. Że jak ona tam leżała martwa to było to "Zzz". Nie wiem jak je się usuwa :( Jak ktoś wie, to proszę napiszcie ^^ Czekam na komcie ;dd |
Odp: "Życie, to nie bajka..."
Pierwsza! ^^ Ostatnio coś mnie naszło na srogie ocenianie :P
"chciała bym" powinno być "chciałabym" Zawsze jak piszemy cząstkę "bym" to piszemy chciałBYM i BYM chciał . "nierozumiałam" powinno być "nie rozumiałam". Jak by było "niezrozumiałe" to by było razem. A resztę błędów już wymieniłaś ^^ Ocenę liczbową dam po następnym odcinku, jeśli w ogóle będzie. |
Cytat:
I przepraszam za to ;] Ale zmęczona też już jestem... ;d A następny odcinek będzie.Bo już w trakcie robienia xdd |
A gdzie FotoStory.?
Czytałaś regulamin.? |
Cytat:
A co do BARDZO KRÓTKIEGO prologu. Naprawdę trudno cokolwiek powiedziec, ale zdjecia są ładnie skomponowane w całośc. Tylko tyle :) Pozdrawiam! |
Może na dzień dobry:
http://linna.modthesims2.com/download.php?t=227410 Teraz już wiesz ;] Hmmm, powiem, ze krótko i troszkę dziwnie. Co się tej matce stało? Na co zmarła? I tak zaraz leżał trup przy dziecku? O.o (w dodatku na trawie) Więc... Komiks? Bez opisów uczuć, wydarzeń i całej reszty pierdół? Pomału trzeba będzie się zastanawiać, jak to w skali oceniać... (tak to jest, gdy wszyscy piszą ciągiem, a nagle jedna osoba wstawi ci komiks i trzeba kombinować ;]) A może to tylko początek taki jest? Nie pogardziłbym :P Bez oceny. Do reszty: nie zapominajcie, że kiedyś "FotoStory" nazywało się właśnie komiksami ;] (czasy BR, chociażby) |
Krótkie i trochę dziwne... Może zamiast pisać jakie błędy popełniłaś, trzeba było sprawdzić wcześniej i ewentualnie poprawić. Zobaczymy jak pierwszy odcinek, póki co niezbyt mi się podoba.
Oceny nie dam. Poczekam na odcinek. Pozdrawiam |
Cytat:
Cytat:
A dziecko podeszło do niej.A na trawie no to wyszła i umarła . Dzięki wszystkim za komentarze ;] Postaram się poprawić w następnym odcinku. |
Nie wiem czemu, ale przypomina mi to fs Mineai "Kukła". Może dlatego, że też jest pisane w formie komiksu. Ocenię (standardowo) po trzecim odcinku, a teraz mam co do tego fs mieszane uczucia.
|
Hm... na złą formę zwrócili uwagę przedmówcy, ja powiem, że tekst jest strasznie banalny i oklepany- jeżeli zrobisz z tego coś ciekawego to chylę czoła, no chyba, że wciąż będą teksty typu "czy to ma sens?"- no ogólnie to to bezsens jest=p
|
Cytat:
|
nie wiem ja potrzebuję dużo tekstu w fotostory i komiksach też no ale obrazkami nie pogardzę więc czekam na następny odcinek czy co to tam jest i proszę o więcej tekstu:)
|
Niestety będę musiała zacząć nowe FS...
Siostra usunęła konto gdzie były te wszystkie fryzury i rodzinki ... Nawet w pliku TheSims 2 nie mam pliku "download". Chyba trzeba odinstalować Simsy i usuną cały ten folder, to potem będzie na nowo ? |
@up: to, że usunęła konto wcale nie znaczy, że nie możesz skończyć FS.
Myślisz, że skoro fryzury zniknęły z dysku, to nie ma ich już na necie? A rodziny też nie da się utworzyć na nowo? Cytat:
Pokazałaś dopiero 2 postaci, które właściwie bez problemu możesz odnowić, nawet z drobnymi zmianami w rysach twarzy. Jakbyś miała np. 6 bohaterów, to fakt- byłoby gorzej. Ale jedna/dwie Simki? Z przyjemnością bym się z Tobą zamieniła ;] (gdy byłam prawie w połowie FS komp mi się zepsuł i 6 bohaterów musiałam robić na nowo- w dodatku wcale nie byli tacy prości do odtworzenia...) Więc czekam na kolejny odcinek. |
O lol... To są postaci, których twarzy prawie, że nie było widać... Bez problemu da się zrobić nowe. Nawet z innymi fryzurami. Mi w trakcie robienia zdjęć do ZM główna bohaterka umarła (za dużo zabawy boolPropem :D), ale poradziłam sobie z tym i wygląda inaczej... Dlatego bez żadnego ale chcem widzieć odcinek... I kropka :D A jak nie to pogadamy inaczej :)
|
Komiks? Jasne. Tylko więcej treści! Narazie za krótko jak dla mnie. Zaczyna się całkiem pospolicie, jednak czekam na następny rozwój wydarzeń i mam nadzieję, że nieco zwiększysz rozmiar zdjęć i objętość tekstu ;)
|
No okej ;d Postaram się zrobić co tylko się da.A wiem w folderze jest "download".
Moje dokumenty --> EA Games --> The Sims 2 --> Download (lub coś jeszcze przed tym, teraz nie pamiętam bo usunęłam simsy) i tego właśnie nie ma ;( Ale zainstaluję na nowo...No cóż ;d |
a nie możesz nam dać samego tekstu w dziale tworczosci pisanej? przeciez bez zdjec tez moze byc, a komiks bez zdjec tez ujdzie :)
|
@up: właśnie- jeśli potrzebujesz więcej czasu na odzyskanie strat możesz wstawiać sam tekst bez zdjęć, a potem uzupełnić "ubytki" ;)
|
Cytat:
Dobra biorę się do instalacji ^^ |
Cytat:
No bierz się bierz, bo jestem ciekawa co wymyślisz :) Na razie fs, znaczy komiks nie jest najlepszy, ale jeśli dodasz więcej tekstu i lepsze zdjęcia, będzie dobrze :) Powodzienia w instalowaniu :D |
i tak ma być :D
a ja czekam na nastepny odcinek ^^ |
no oczywiscie ja tez czekam na kolejną porcje komiksów :D
|
Nawet mnie zaintrygowało. Komiks Okey, ale dłuższy. Za krótko się czyta...
|
Musicie troszkę poczekać :( (Nie chcą się zainstalować ;//) Bo bez tego dodatku nie mogę.Bo mam wcześniej WB od koleżanki pożyczony a bez płyty nie działa
EDIT: I nie chcę, żebyście myśleli, że mam takie wymówki, bo niby srogo oceniliście i boję się dalej to robić ;// Dla mnie to nie są srogie oceny, tylko wskazówki za które dziękuję.Jeśli ktoś myśli, że to tylko wymówki to niech tu po prostu nie zagląda... |
wierzymy ;]
a tak na marginesie - napisz sam tekst, jak już wcześniej mówiłam i wstaw go do tworczosci pisanej, a pozniej wstaw tu ze zdjeciami ;) i wyslij mi PM-a jak juz go napiszesz :D |
Ja już się naczekałam...kiedy ten nowy odcinek????
|
nie no już sierpień....kiedy ten new odcinek???
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:00. |