![]() |
Drugi Domek by Dzej Dzej [BRAK ZDJĘĆ]
Witam Ponownie
Wybudowalam dzis kolejny domek, zdjecia są nie udane ; ( no coz male pomieszczenia to g***o widac... Chciałam ten domek dedykowac Pati i Bjork <33. Bo was kocham :D Z Góry Dziękuje ża ocenki i komentarze ; *** |
Odp: Drugi Domek by Dzej Dzej
Utrzymałaś w całej budowli jednolity styl - za to wielkie brawa :)
A zdjęcia naprawdę robisz fantastyczne :) I bardzo mi się podoba ogródek i otoczenie domu. |
Ojjj Bjork dziekuje jestes taka słodka ; * <33.
|
Hmm ;>
domek bardzo ciekawy, chociaż bryła nie zachwyca, za to wnętrze ją nadrabia ;) podobają mi się użyte w nim kolorki ;P 9/10 B) |
Ojjj Bardzo dziękuję za te słodkie kolorki ; )
|
ładna bryła, dobrze urządzone wnętrza, jest ok
|
Bryła jest CUDNA :)
Wnętrza- nie podoba mi się "pokój" Ogólnie widze,że starasz sie ;) Idź do przodu i rób domki dalej. Tylko zdjęcia maja za duże przybliżenie :) |
Nie wiem czy ja mam omamy czy co ale ten dom jest bardzo podobny do tych z Werony, imho ma inny dach. Ale nvm.
Ogólnie to dom mi się podoba, ale miejscami jest za pusto. Otoczenie mi się nie podoba. Ocena: 8/10 kubuss |
A ja nie będę słodka.
Żywopłot umieszczony został w dość dziwnym miejscu, niepraktycznie dzieli ogród. O te wystające lampy można byłoby sobie nogi połamać. Dom jest duży, więc można było dołożyć pokój dziecięcy, a nie upychać go razem z matką. No i gdzie odpływ ma umywalka w łazience? Teraz: podoba mi się kuchnia(za wyjątkiem tego, że do chleba wpadają mszyce czy inne sympatyczne stworzenia, ale co tam...) i jadalnia- ładnie się harmonizują ze sobą. |
Według mnie dom jest ładnie urządzony w środku,ale na zewnątrz nie podoba mi się ogród.Ocena:7,5/10
|
Bryła nie jest zbyt ciekawa. Ogród - po co tyle lampek i to całkiem blisko siebie? Kwiaty ułożone bez pomysłu, oczko nie jest zbyt ładne. Ogród mi się nie podoba.
Kuchnia - może być. W jadalni troche za dużo kwiatów, brzydkie krzesła. Dolny Kibelek - czemu tylko jedna fotka? czy tam jest tylko umywalka i nic więcej? Pokój - brzydki, tapeta jest straszna. Korytarz - kilka rzeczy na podłodze... na rzucie widać że to pomieszczenie jest duże i tylko to w nim jest? Łazienka - nie podoba mi się, podłoga jest brzydka, ściany też, jeszcze te okno. Ogólnie: miejscami troche pusto, nie bardzo mi się podoba. |
Nie no domek fajny, tylko dach za duży... Wnętrza oki... Ciepła kolorystyka i wql...
8/10 Pozdrawiam |
Bryła, ogród - cuudo ! :O
Wnętrze wyszło Ci równie pięknie, ale przedpokoik na górze to totalna porażka ! Reszta jest świetna ;) 8,5 |
Dom ładny, na zewnątrz może być 9,99/10
|
dziękuje ;**
|
No bryła rzeczywiście genialna ;)
W środku też mi się podoba A zdjęcia widać że udane ;p |
A mi się wlasnie podoba i bryła i wnętrze wszystko super:)
10/10 Pozdrawiam:) |
Skala oceniania 1-6
Bryła-6 Ogród-5 Kuchnia-5 Jadalnia-4 WC dół-3 WC góra-6 Pokój-4 Korytarz-2 Ogółem-4 |
Mnie tam bryła zachwyciła :P
Wnętrza też piękne :) I ładny wystrój ^^ Ocena: 10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:20. |