![]() |
Ulubione Hobby
Jakie jest wasze ulubione hobby w Czasie Wolnym.
Czy waszym zdaniem jest to: -Kulinarnia -Fitness -Gry -Sport -Nauka -Natura -Film i Literatura -Sztuka i Rzemiosło -Muzyka i Taniec -Majsterkowanie Korzystając z tego mam pytanie od nośnie gestów. Czy wiecie jaki gest robi sim gdy interesuje się Naturą i Nauką Z tego co wiem znam 8/10 gestów ale nie zmam gestu z Naturą i Nauką. Gesty w Hobby: -Kulinarnia- sim gładzie się po brzuchu -Sport - Sim boksuje lub rzuca do kosza -Fitness- Sim wygina ciało(Wyginam śmiało ciało) -Gry - Układa Kostkę Rubika -Film i Literatura- Chodzi z książką -Muzyka i Taniec- Śpiewa klaszcze, tańczy -Sztuka i Rzemiosło- Układa ręcę do ramy -Majsterkowanie- Prostuję palce |
Odp: Ulubione Hobby
Moim ulubionym hobby jest film i literatura (uwielbiam czytać książki, nic dziwnego, że moi simowie też muszą), kulinaria oraz sztuka i rzemiosło. :)
|
Kulinaria, natura oraz sztuka i rzemiosło :)
|
Hej
może mi wreszcie ktoś powie jakie są te gesty jeśli interesuję się nauką i naturą. |
A ja lubię fitness, bo jak nie mam co zrobić z simami to wysyłam je na jogging, natura(z tego samego powodu) oraz sztuka i rzemiosło;]
|
Tak zgodzę sie, ale natura może zrobić niezłego psikusa np. pszczoły to simowi raptownie spadają potrzeby jak wysyłam go na wycieczkę czy każę mu zbierać owady.
|
ja lubię muzykę i taniec, bez konkretnego powodu ;)
|
Film i literatura, sztuka i rzemiosło oraz nauka - pierwsze dwa głównie z tych względów, że lubię humanistykę. A nauka? Często każę simom obserwować gwiazdy nocą :)
|
Ja nie powiem jakie jest moje ulubionym hobby jak na razie.
Ale jeśli chodzi o film i literaturę to pisanie powieści jest trochę czasochłonne. do 4 czerwca można jeszcze głosować. |
Muzyka i taniec, oprócz tego fitness:).
|
No też ciekawe to hobby jak muzyka i taniec.
Przy najmniej można posłuchać ulubione ściągnięte piosenki. |
Zdecydowanie sztuka i rzemiosło, chociaż nie wiem, jakim cudem, ale ciągle moi simowie tylko muzyka i taniec
|
Fitness, muzyka i taniec
|
hehehe
wy to jesteście super co do tych hobby to ma się jakiś talent wrodzony ale to wszystko zależy od znaków zodiaków. |
Sztuka i kulinaria jest fajna.
|
Kulinaria jak na razie prowadzi jeszcze nikt nie zagłosował na Gry , Sport.
Tak trzymać. |
u mnie sie zazwyczaj interesuja czym chca, bo sie nie wszystkimi zajmuje i rosnie im np. film i literatura czy cos...
ale najbardziej mi sie podobaja wlasnie film i literatura, fitness (czyli inaczej sport?) |
Zależy w jakiej rodzince, ale górą był zawsze fitness, muzyka i sport.
Ciekawa jest też kulinaria i taniec, ALE. Pozdr. :) |
Fitness i sport to nie to samo.
w Fitsessie to robisz ćwiczenia i uprawiasz jogging a sport jak sama nazwo mówi. Szkoda tylko,że dwa Piłka Nożna i Koszykówka :( |
natura i nauka. ew. jeszcze kulinaria, majsterkowanie i sztuka.
|
Majsterkowanie to nie wiem czy dobry ten pomysł.
Od chodząc od tematu mam pytanie czy ktoś zdołał naprawić ten samochód którego można kupić bo mam rodzinę w Miłowie i Remu interesuję się Majsterkowaniem. Ale za każdym razem gdy klikam by pracował nad karoserią on tylko weźmie i nie dokończy, a mam naprawiony do połowy. |
to ze ty nie lubisz tego hobby nie znaczy ze inni tez musza.
probuj do skutku, mi tez sie tak czasem robi. ja bez problemu naprawiam te samochody;o |
Tak ale czasami to polecenie mi znika, a chciałbym zobaczyć jak się tym naprawionym samochodem jeździ ponoć jest taka możliwość.
|
jest taka mozliwosc. sa opcje jak w kazdym innym samochodzie. moze sim jest zmeczony? nie wiem w sumie, mi kilkakrotnie przerywalo akcje, ale w koncu naprawial ten samochod.
|
Wcale nie był zmęczony z tego co pamiętam to ono wzrasta zabawę na jak mam połowę to przerywa bo osiągnąłem poziom transu i nadal nic tak samo mam z tą kolejką a z innymi sprzętami jak zmywarka, czy prysznic to spokojnie majstruje.
|
moze sprobuj ciagle wpisywac maxmotives? bo z tego co pamietam to higiena i energia strasznie spadaja przy reperowaniu, moze w tym tkwi problem. albo sprobuj zobaczyc czy inny sim moze to naprawic? albo moze ukonczyles prace nad karoseria, teraz trzeba ja pomalowac i podkrecic silnik?
|
Nie ja skończyłem pracę nad silnikiem pozostała mi karoseria innym simem też próbowałem to samo bo przez przypadek zginął mi w pożarze Joe Samochodzik i go wskrzesiłem a potem zacząłem się bawić i mam zombie i nim też próbowałem i nic dalej tylko podejdzie weźmie pilarkę zrobi w stanie i nic stoi jak słup(mam wyłączona wolną wolę) i czeka na moje kolejne polecenie.
|
Czasami jeśli simowie mają mało punktów techniki to tylko zaczynają pracę i po chwili odkładają.
|
Nie on ma technikę na fulla.
No dobra rozgryzę ten problem sam. Dobra zaczyna się robić już offtopic. Wróćmy do tematu. |
uwielbiam muzyke i taniec ;D
potem ewentualnie film i literatura, oraz sztuka i rzemiosło. |
Zgodzę się z tym też to są fajne hobby.
|
Muzyka i taniec, sport, fitness i kulinaria:).
|
Bardzo lubię fitness, sport, muzykę i taniec:).
|
Muzyka i taniec,sztuka i rzemiosło ikulinaria.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:01. |