![]() |
Odp: Domek na plaży
ahahahahahha =)
|
Czyli rozumiem,że dom chcesz dać? :p
Nie lepiej poczekać aż zostanie utworzony dział "Domy - the sims 3"? |
a po kiego c**ja zalozyl temat z napisem "dam domek za 5 minut!!!", mogl zalozyc temat z domem za 5 minut, nie? ;/
|
rozumiem że to prowokacja? :D
aż boję się wiedzieć. |
Sory ale założyłem temat i musiałem iść do sklepu
|
Szczerze :)
Bajzel kolorystyczny i nie tylko. Obrazy wiszą na oknach ^^ |
To następnym razem załóż temat jak z tego sklepu WRÓCISZ ^^
W każdym pokoju chyba jest inny styl,nie ogarniam tego. Czyżby nastała moda na obrazy na oknach? Niezbyt estetycznie to wygląda,uwierz. Ogólnie to taki kicz.Dom robiony na szybko,bryła taka...prosta. |
kurde nie zauważyłem tych obrazów :(
|
hasie, szklo i bele co.
za pstrokato, obrazy na oknach (WTF?!), strasznie wiesniacko. 3/10 za checi. |
To może ja też się skuszę:
Na pierwszy rzut oka mi nie pasuje w ogóle to, że domek na plaży jest ogrodzony jakąś sztuczną wydmą i płotkiem - po co to? Ten dach po lewej stronie też jakoś nie pasuje do całości. Kolorystycznie też mi się nie podoba - rzeczywiście pstrokato. Nie dopasowane. Cytat:
To może świadczyć jedynie o tym, że robiłeś ten domek na szybko i na odwal. |
jak mogłeś!a na tej plaży jest najwięcej kamieni! :<
eee,rozumiem że to starter dla 5 osobowej rodziny? meble najtańsze i niestety najbrzydsze... ta niebieska podłoga w łazience to skąd się urwała? współczuję simom którzy tam mieszkają/mieliby zamieszkać.Chyba że ktoś od razu po zakupie domu zrobiłby całkowity remont. w ogóle nie użyłeś narzędzia "twórz styl" (nie wiem czemu,to nie jest takie złe),przez co wszystko wygląda jak z innej bajki.Niedopasowane. nie pykło. |
to mozna wybudowac dom NA plazy, czy sa jakies kody? bo nie widzialam, aby byly dostepne tam puste parcele...
z zewnatrz dom nie prezentuje sie tak tragicznie, nie przesadzajcie ;) w srodku juz gorzej, odnosze wrazenie, ze byl robiony na szybkiego, aby jak najszybciej umiescic zdjecia na forum! :D pozostaje Ci tylko dalsza nauka hehe ;) |
Obrazy w oknach!? Co to za nowa moda?
|
Mmm... mmm...
- Te obrazy na oknach takie nieestetyczne... - Kolory zupełnie z innej bajki, jakby z choinki sie urwały te sprzęty... - Ta szopa, źle wsadzone drzwi (ładniej wyglądałoby z drzwiami po środku...) + Ale ten tarasik całkiem, całkiem. + Plaża niczego sobie... - Chociaż te kamyki takie... takie... a takie jakieś niepasujące... + Ale ta oaza jest taka spokojna, taka chłodna i taka ładna :) + Taka zacieniona, po prostu barek postawić i stołki ze dwa też i po prostu lux :D - Bym zapomniał! Koło ratunkowe w łazience? Ehh... A więc 4/8, 1/2 albo raczej 5/10 ^^ Ps. Ten biały to też twojej roboty? Ta bryła jest dość ładna, taka kwadratowa... :) |
Ten biały jest zrobiony przez EA Games,stoi tam od zawsze -___-
plaża też nie jest jego,tylko stworzona została przez twórców gry,on dodał tylko mnóstwo schodów na wydmach. |
Cytat:
|
Mam takie pytanie: Czy Ty też w domu wieszasz obrazki na oknach ??
@edit. i po co im samochód, żeby stamtąd wyjechać potrzebny jest grotołaz >.< |
Cytat:
Chciał na plaży bo ma blisko ryby :P |
nadejdzie sztorm i simy potona :( ;)
|
fajne miejsce na dom :) i ogólnie bryła mi się podoba.
ale garaż w takim miejscu ? ciekawe jak stamtąd "wyjedzie" ;)) |
Bryła, ogród - porażka
Ale za to wnętrze wszystko nadrabia :O Wyszło bardzo gustownie ;) Jedna rada - kiedy robisz zdjęcia, nigdy nie rób ich w przekroju ścian ;) |
Normalnie w pewnym momemncie niektóre pokoje przypominały mi kajuty na XIX-wiecznych statkach :P Tak jak powiedziała Mia- strasznie wieśniacko xP
Pozdrawiam! |
Bryła mi się nie podoba.
Salon - po co tyle dywanów? strasznie to wygląda. Łazienka mi się nie podoba. Kuchnia może być. Sypialnia - tak, uwielbiam kiedy obrazy są na oknach... :/ Sypialnia dziecieca - ten dywan już widziałam gdzieś w salonie Garaż - ?? ten samochód stoi sobie po to aby stał, czy po to aby nim po plaży pojeździć? a może to taki samochód który potrafi jeździć po wodzie? Po co dawać garaż i samochód na parceli, przy której nie ma ulicy, ani możliwości dostania się na nią? Ogólnie - nie podoba mi sie to że wszędzie jest to samo, ściany, podłoga (dobrze że chociaż w łazience jest inna). Nie podoba mi się też rozstawienie pomieszczeń, to że jak chce się iść do kuchni trzeba przejść przez pokój dzieciaka, normalnie zero prywatności ma te dziecko. No i oczywiście garaż i samochód... to już w ogóle duża przesada. |
Jakiś taki pstrokaty ten dom ..... ;P
|
Cytat:
|
Domek średni, ale gratuluję pomysłu i odwagi ;)
5/10 Pozdrawiam |
Łeee ... nie podoba mi się wszystko a szczególnie kuchnia. A pozatym jak twój sim ma zamiar wyjechać z garażu jak tam są schody ;/... żal i wiesz te obrazy na oknach ...
EDIT : zapomniałam o najważniejszym ;) po o taki duuży komin ;/ |
Prosił o wyrozumiałość, pierwszy dom, moje były gorsze. Może i jest tam sporo wad ale czy ktoś zauważył ten piękny mini ogródek? Mi bardzo przypadł do gustu.
Łączna ocena 8/10 Za chęci! |
Nawet przeciętny :P
6,75/10 [za umiejscowienie ;D] |
Zdjęcia za duże - to po pierwsze.
Po drugie dużo błędów: - obrazy na oknach, - zły dobór kolorów (barwy się ze sobą gryzą np. w łazience), - brak zasłon w oknach, - lodówka zasłania okno, - podłoga w kuchni powinna być z płytek lub linoleum, - w sypialni za pusto na podłodze, - zdjęcia robione w przekroju. Nie podoba mi się :( |
jeszcze kilka razy napiszcie, że obrazy w oknach, że nie ma jak wyjechać itp. przeczytajcie wszystko od początku. co post to, to samo.
mogłeś zrobić podjazd, czyli taką małą, nie stromą górkę i było by fajnie. Wnętrze takie sobie. ale najbardziej podoba mi się to, że jest na plaży. btw: co to za miasto? A tego domku białego nie widziałam ani w Riverview ani w Sunset Valley. Chyba, że mi umknęło. |
Po co dawałeś 3 dywany w salonie? -.- Nie podoba mi się. Dom zrobiony "na szybko", niedopracowany. Lodówka zasłania okno. A kolory nigdzie do siebie nie pasują. Jedynie podoba mi się to, że jest przy plaży.
2/10 Emily, to w Sunset Valley. ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:21. |