![]() |
Odp: Dom Na Klifie v.1.0
Nie pasują mi te leżaki koło kominka, reszta ujdzie.
Ciekawa bryła. |
Łaaaaaaaa!!!! :O
Wszystko jest za duże i wszystkiego jest za dużo! Bryła ciekawa- aczkolwiek zbyt olbrzymia i brak ogrodu. pozdr. |
Nie uważam, żeby dom był ogromny. Jest średniej wielkości. I nie każdy dom musi posiadać ogród; chociaż planuję stworzyć wersję 2.0 z ogrodem i zmienię rozmieszczenie pokoi pozostawiając bryłę taką jaka jest bo wyjątkowo mi się podoba. To był taki domek 'na szybkiego'. Cóż, mimo wszystko jest funkcjonalny.
|
a Więc tak z zewnątrz dom prezentuje się elegancko, szkoda tylko, że ogródka nie ma. W przedsionku i w salonie jest dla mnie trochę za pusto, w ogóle pomieszczenia są za duże i ta łazienka na dole jakoś mi nie podchodzi... reszta jest spoko :)
|
Wszystko OKI , tylko łazienka na górze jest strasznie pusta 8,5/10
|
Bardzo ciekawa bryła :) Szkoda, że brak ogrodu :( Wnętrza też są bardzo ładne, ale jest w nich za pusto, następnym razem postaraj się lepiej je zagospodarować ;) 7/10
|
Bryła nawet fajna, ale te pomieszczenia duże, zimne, pustawe... Bez życia. Jak kosz na śmieci może stać na tym chodniczku od drzwi wejściowych?!
|
Cytat:
|
Bryła mi się nie podoba.
W salonie nie podobają mi sie leżaki, już lepiej trzeba było dać jakieś fotele. Coś na okna by się przydało, pomieszczenie jest puste. Kuchnia troszeczke za ciemna. W łazience panele podłogowe - lepiej kafle. Pokrycie ścian jest brzydkie. Troche tam pusto. Sypialnia - tapeta jest brzydka. Łazienka na górze - znowu troche pusto, no i brak zasłonki na wielkim oknie. Z tego co widze dom jest nawet duży, a tak mało w nim pomieszczeń? czy są one po prostu duże i puste? Ogólnie dom nie bardzo mi się podoba. |
Bryła jest ciekawa.
Nie podoba mi się przeszklony taras. Drzwi do wejścia ledwo widać, a garaż jest daleko od ulicy; śmietnik stoi na chodniku. Nie podoba mi się salon. Jest taki pusty. Nic w nim nie ma poza kominkiem i wieżą, chyba że ja nie zauważyłem. Nie podobają mi się te leżaki koło kominka. W kuchni nie podoba mi się ta lampa co tam stoi, a ogólnie to reszta może być. W łazience nie wiem czy to jest tapeta czy co, ale jest okropna, podobnie jak w sypialni. Druga łazienka jest strasznie ciemna. Ogólnie tak sobie. 6,5 |
Ciekawy domek :)
|
Bryła za duża nie podoba mi się. Wewnątrz za pusto. Ogólnie to jestem na nie. Ocena: 3/10
kubuss |
Bryła jakoś nie przypadła mi do gustu. Tak samo jak ten szklany pokój u góry. Swoją drogą dom z zewnątrz wygląda jak modern a w środku jak fajna, wiejska chata. To źle. Nie mieszaj aż tak stylów. Albo modern, albo wiejski styl.
6/10 |
Bryla jakas dziwna.
Ogolnie to imo jest wszystkiego za duzo,najbartdziej widac to w lazience ktora ejst strasznie pusta. I pomieszczenia sa tak jakby zimne,nieprzytulne... 7/10 |
Ciekawa bryła.
Wewnątrz przestronnie, gdzieniegdzie troche pusto, ale nie jest aż tak strasznie. Podobają mi się niektóre zakątki sa na prawde przytulne. Ogólnie ciekawie i tematycznie. |
slodko kwasne : ]
7/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:11. |