![]() |
GROCH House [BRAK ZDJĘĆ]
Dom powstał na potrzeby testowania kodów budowlanych.
Parter: jadalnia,kuchnia,drink-bar,Tv,łazienka,salonik. Piętro: sypialnia,czytelnia.Można też popatrzeć w gwiazdy. |
Odp: GROCH House
Dom świetny, aż mnie zamurowało, ale bryła kiepska :c
|
Dom super i kolorystycznie i architektonicznie.10/10
Dasz do ściągnięcia? |
mi tez sie podoba taki nowoczesny 10/10
|
Zgadzam się ze wszystkimi nademną.
Też mnie zamurowało. Też uważam że jest super. Też uważam, że jest kolorystycznie. Też daje 10/10 (tylko, że według mnie bryła nie jest taka zła) |
rewelacyjny 10/10
|
Bryla swietna.
Ale wnetrza..zamurowalo mnie,wspaniale! Z checia bym pobrala. 10/10 |
Bryła nie jest zła. Ogród może być.
W środku jest ładnie, ale troche pusto. Czy w tej miniaturowej łazience jest kibelek? :P widze tylko prysznic. Łazienka mogłaby być troszke większa, wszystkie inne pomieszczenia są duże, a to takie małe, ciasne... |
Dziękuję bardzo za opinie :)
Upadła Duszyczko - w łazience jest i prysznic i kibelek.Lubisz zagracone pomieszczenia ? Ja nie, w zagraconych się dusze :D |
O jaaa.... Pięknie tu:)
|
Z zewnątrz- nie podoba mi się, co już pewnie było powtórzone. Jak kostka do gry ;)
Wnętrze jest całkiem ładnie zrobione, nowocześnie i elegancko. Szkoda tylko tego zewnętrza...! |
Wszystko super szczególnie meble w salonie i te kombinacie co do budowania :) cud malina
|
Wnętrza są boskie :D Ale bryła nie. Ocena: 9/10
kubuss |
Bardzo mi się podoba:) Chętnie bym ściągnął;) Co prawda nie mam jeszcze The Sims 3, ale będę je niedługo miał.:D Węwnątrz-cudo. Z zewnątrz bryła wcale nie taka zła. Zmieniłbym tylko jej kolor i płotek. Oceniam:9,81/10:)
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawhwgew rwrhrwwg
(czyt. grr ) < ;D ___ Czemu dałaś takie okrutne ogrodzenie do takiego domuuu?? No i jak zrobiłaś fundamenty w domu? Kody;>?? Dom cudo ;D 10/10 |
No comment ! :o
Ten domek jest świetny. Ogródek, bryła i wnętrze ! :O 10 |
Ach, dałabym się pociąć zeby mi kupiono taki dom!
Sypialnia pierwszorzędna, ma wyjatkowy styl! Jadalnia bardzo pomysłowa, perfect! Własciwie to nie mam po co komentować innych pomieszczeń bo są doskonałe. Jestem zadziwiona bo bardoz trudno mi zaimponować dlatego daje 10/10 Oby tak dalej! |
świetny dom!
również z chęcią bym pobrała ;D |
Jinchüüriki pokrycia scian w jadalni zrobilam sama.
malinowa_piękność domku nie ma bo po wgraniu drugiej łatki od EA gra sie posypala |
Jak zrobic takie polpietro?
|
Śliczniutki ten domek ;)
|
No to lecimy :
• nie podoba mi się pościel na łóżku Dom jest idealny, tylko jak mówiłam nie podoba mi się pościel na łóżku. Ocena 9,5/10 |
Jedyne co mi się nie podoba to bryła i płot. Reszta jest ok. Ocenka 7/10
|
Dom jest fenomenalny..
Dasz ściągnąć?? |
no to już chyba 99 dom który widze i znowu mówię super ale tylko w tym przypadku dodam
dom 10/10 i twórca domu 10/10(za styl i pomysł i wykonanie i zdrowy rozum do kolorków) |
Witam kochani, bardzo dziekuje za Wasze oceny :)
alicja271998 podnosisz mnie na duchu :) dzieki Wiadomosc dla tych co przesylaja mi pytania na skrzynke odnosnie wykonania polpietra: - domku juz nie mam w grze bo sie po łatach EA posypała ale tu wstawiam linka gdzie rozne metody sa wytlumaczone na video http://thesimsupply.com/videotutorials/sims3.php nr.7 i 8 Moze to pomoze a jesli nie, to postaram sie dom odtworzyc i dac do sciagniecia |
Fajny, fajny, fajny, fajny :D
Tylko tyle mam do powiedzenia :P Dziękuję za uwagę 9/10 |
Uwielbiam, poprostu uwielbiam takie "kombinacje schodowe" :P Kolorystycznie też mi się podoba, mimo to wydaje mi się on taki... Pusty. Ale za te schody to poprowtu 8/10 :D
|
cudowny dom ! też taki chce :P
hehe.. |
Jadalnio-kuchnio-salon jest bardzo fajny, ale sypialnia kompletnie mi się nie podoba. Na górze to samo - za dużo wzorów pomieszanych ze sobą, co nie wygląda korzystnie. Bryła niczego sobie, ale siatka zamiast płota dobija.
7,5/10 |
Tak długo mnie tu nie było, a tyle nowych talentów...
Okruszek - pomysł z tymi podestami jest boski. W ogóle pięknie i przyjaźnie urządzone, bryła ładna, ogródek też. Coś więcej mogę napisać?? A mogę - razi mnie ćwirtka kafelka z kuchni przy schodach, ale to szczegół :D Gratulacje :) |
ale ładny.! śliczny ;*
fajne są te podesty ;p 10 |
Wnętrza śliczne i dom ogólnie jest taki przestronny i jasny, ale bryła nieciekawa
|
Nie mam się do czego przyczepić, jest fenomenalnie :D
|
Świetny, 10/10 ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:10. |