![]() |
Odp: Posiadłość Alpine
Śliczna bryła , ogród przepiękny, w zewnątrz ładnie. Szkoda tylko, że nie do końca umeblowany ;)
|
Bryła taka sobie. Ogród - jest piękny, jedynie jak dla mnie przy domu jest za dużo drzew.
W kuchni nie podobają mi się meble, są troche za ciemne, bardzo fajna ściana (te kamienie), podłoga tak niebardzo pasuje. Gabinet jest fajny. No i znowu ogród ;) wspaniale go zaprezentowałeś. |
Doczekałam się ... :)
Dom cudownie wkomponowany w otoczenie, bryła na tle tych widoków prezentuje się się świetnie. Jesteś chyba jedyną osobą na forum, która potrafi oddać nastrój i przedstawić piękno przyrody w taki realistyczny sposób. Ogród jest wspaniały. Wnętrza pasują do klimatu domu, a miejsce do grilowania urzekło mnie najbardziej. Zdjęcia świetne, ach te widoczki... ;) |
Mimo że nie dokończony to już zapowiada się ciekawie. Bryła i ogród mnie powaliły :)
|
Bryla i ogrod sa fenomenalne!
Wnetrza tez,tylko w kuchni nie pasuje mi podloga,za to sciany sa super. Szkoda tylko,ze nie umeblowany do konca ale i tak 10/10 |
Zewnątrz bardzo mi się podoba. Wewnątrz już mniej.... no i te trzy pomieszczenia na dodatek koło siebie to mnie nie zadawalają :P
pozdr. |
Bryła i a juz ogród w szczególności są powalające
|
Bryła bardzo ładna i ogródek też.:)
Kuchnia mi sie bardzo podoba.:D Ocenka Pozytywna;) |
Domek bardzo ładny.Nie mogę się doczekać kiedy dasz linka do pobrania:P10/10
|
Pierwsze wrażenie po ujrzeniu bryły: "O.... to jest piękne".
Strasznie podba mi się roślinnośc wokół domu. W kuchni nie podoba mi się pokrycie ścian kamieniem i ta wielka donica na blacie. Gabinet taki zimny... Co do braku niektórych pomieszczeń... trudno, ale się usprawiedliwiłeś. Świetnie oddałeś klimat willi położonej gdzieś w górach. Bryła i otoczenie - wspaniałe. |
Bryła jest ładna, ale wielka Oo i za ciemna ;D. Ogród przypomina dżunglę. Kuchnia też za ciemna, a gabinet ujdzie. ;D
|
Bardzo mi się podoba. Te widoki za domem to jest to, czego mi brakowało w Sims 2.
9/10 |
Dom świetnie skonstruowany. B. podoba mi się zdjęcie posiadłości w trybie nocnym. Po obejrzeniu pierwszego zdjęcia nasuneła mi się myśl, że budowla jest w jakimś lesie, pewnie zero cywilizacji. Ale po następnych zdjęciach na, których są całkiem niezłe samochody ta myśl samorzutnie się anulowała. Duży plus dodaje także ogród, który jest przepiękny. Nie podoba mi się wystrój wnętrza domu. Taki nie w moim stylu, ale cóż o gustach się nie dyskutuje... Ogółem dobrze wykonany projet 8/10
|
Dziękuje wszystkim za komentarze
Informuje że dom jest już dostępny do pobrania link na pierwszej stronie ale podam też tu http://rapidshare.com/files/25983349...Sims3Pack.html w razie gdy by link wygasł zamieszczam jeszcze tu http://d01.megashares.com/dl/0332685...pine.Sims3Pack Pozdrawiam . |
ładny ogrudek i dom
|
Kowalino wielkie dzięki że dałaś dom do pobrania.Jak zarobie kase to moje simy tam zamieszkają:)
|
Bryła i ogród po prostu genialny :D Wnętrze również, ale już nie tak zadowalające.
Bryła:100/10 Wnętrze:9/10 |
Podziwiam Twój komputer że zniósł ten ogród :D Dom chociaż wybrakowany bardzo mi się podoba ;) Czyli jak zwykle :D Ocena: 10/10
kubuss |
Chłopie, ty chcesz żebym zawału dostał ?
Jak nie przestaniesz tak budować, to zgłoszę pozew do sądu ! Bo to jest niemożliwe, by tak projektować !!! :(( 10 |
osobiście, to nic nadzwyczajnego. umeblowanie wydaje mi sie nieco bez pomyslu, co do bryly to tez nie jestem zachwycona, no, ale ogolnie moze byc.
|
Piękny dom, piękny ogród. :D
Podziwiam pracę włożoną w tworzenie domów. Ja tylko mebluję dom na parterze i tyle. :P Nie cierpię przewijać pięter. xd |
Bryłą bardzo mi się podoba a ogród zwala z nóg. Patrząc na niego bardzo chciałam się w nim znaleźć:) Żałuję że wnętrza nie są jeszcze dokończone bo ciekawie się zapowiadają 9/10
|
Ogród i bryła - ślicznie ;)
Jedynie kolory są monotonne i ciemne. Pomieszczenie zamiast przytulne są chłodne i trochę banalne. Jednak te wszystkie niedociągnięcia nadrabia ogród, do którego naprawdę się przyłożyłeś. Gratuluję! 7/10 |
Bryła i ogród są świetne !
10/10 bryła. Wnętrza nie będę oceniać ! |
No to czuję się zgaszona...
Żeś zmienił moje zdanie dotyczące budowania w 3 :D Ogólnie wszystko cud miód, malinka, ale szkoda, że nie do końca umeblowany 10/10 |
Domek jest bardzo ładny ;*
Ogród śliczny , altanka mi się również bardzo podoba, umablowanie domku też jest bardzo fajne. Masz gust co do robienia domków. Po prostu ślicznie 10/10 |
Bryła i ogród to istne cudo
|
Aż mnie powaliło. Czuje jakbym znalazła dom z mojej wyobrażni. Co prawda jeszcze sama domu nie wstawiłam bo aktualnie zajmuje sie zapoznaniem (perfekcyjnie, profesjonalnie aby z góry zrobić dom cud). Ale wkrótce coś dodam. tak w następnym roku albo na święta. ale nie o mnie tylko o cud domku. jednym słowem SUPER dom jest odjazdowy jeszcze zrób górę i finito narazie daje:
9,95/10 |
Śliczna bryła i ogród :)
Wnętrze też nie jest złe tylko szkoda że nie ma łazienki ;< |
Zewnatrz dom wyglada super ogrod jest cudowny :) Tylko po sciagnieciu obejrzalem reszte i w srodku na drugim pietrze jest malutko miejsca wlasciwie to schody jedno pomieszczenie i nic wiecej chyba sie tam nie zmiesci :(
Ale i tak dom bardzo mi sie podoba ;) |
Tak właśnie to że źle przemyślałem rozkład pomieszczeń na piętrze spowodował niedokończenie domu [choć w sumie sypialnie mogłem zrobić ale nie ukrywam że już mi się nie chciało dom tworzyłem w tedy kiedy jeszcze nie było zupełnie żadnych dodatków do ts3 ani store .
Dziękuje wszystkim za komentarze . Chyba już czas zacząć pracę nad kolejnym projektem . |
Supper
10/10 : ] Pobieram : ] Edit No i po sciagnieciu przeprowadzilemsie tam ... Ogrod i srodowisko wizualne niezle.. Szkoda ze w domku tylko 2 pokoje XDD Ale nie martw sie jakos sobie tam urządze :] |
Świetny ogródek i bryła.
Pozmieniałabym tylko kilka rzeczy w środku.;) Ale i tak 10! |
Widać, że masz talent do budowania ogrodów ale domki Ci takie sobie wychodzą. Ale jestem zachwycony ogrodem, świetnie dobierasz rośliny. A zdjęcia są cudowne. ; )
|
O ja!
To jest świetne. Właściwie jedyne do czego mogę się przyczepić to samochody, które są zbyt nowoczesne, przy tak klimatycznej posiadłości. Zazdroszczę umiejętności robienia ogrodów. Cała ta posiadłość jest kompletnie nie w moim stylu ale bardzo mi się podoba. Szkoda, że nie jest skończona. |
... WOW ...
dom/ willa przepiękny/a . wszystko mi się podoba oprócz grilla. :P mógłby mieć inne pokrycie. np czarne. ( : przepięknie. 100 / 10 . (: pozdrowienia. <3 |
Mimo, że jest to Twój pierwszy dom w The Sims 3 i jest niedokończony to i tak jest super. Bryła bardzo mi się podoba. Kolorystyka super.
Ogród - ja już nawet nie wiem, jak mam Cie chwalić. Extra po prostu. Ten grill faktycznie nie pasuje. Obudowa powinna być metalowa :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:40. |