![]() |
Odp: Cichy Zakątek
Ciemno, i dużo czarnych mebli.
Z bryły zapowiadało się ciekawie, a później już coraz gorzej. 6/10 |
Cytat:
Nie przejmuj się. Inni zapominają o włączaniu świateł i na dodatek nie zauważają swojego błędu (ja np :P) Domek podoba mi się, ale myślę, że bardziej spiałby się jako tani domek letniskowy :) pozdrawiam |
Dzięki ... ty to zrozumiesz Gio (mogę tak mówić ? :P)
|
Cytat:
Edit: zapomniałem napisac, że ten cichy zakątek z tył domu jest wspaniały :) |
Domek fajny.Skąd wziełaś ten stół i krzesła nie widziałem go w grze.7/10
|
Cytat:
|
Też lubię małe domki, podoba mi się jak zmienione zostały meble w kuchni, bo ja uwielbiam wiklinę. Lubię też skromne ogródki. :) Denerwuje mnie to, że w Simsach w dzień trzeba światła zapalać.... ciekawa bryła.. ładnie. :):):)
|
Bryła mi się nie podoba, taka...prosta.
Kuchnia jest ładna. W pokoju właścicielki razi mnie ta tapeta w serduszka. Nie podoba się też kwiatek między łóżkiem a telewizorem. Łazienka może być. |
Lubię takie domki.10/10
|
Bryla ciekawa.
Za ciemno jest,nie mowie tu o dosc zauwazalnym braku swiatel tylko o kolorach,cos jasnego baaardzo by sie przydalo. W jadalni strasznie mi sie spodobal styl krzesel i stolu,oryginalny (: 7/10 |
Dzięki za komentarze. Może ktoś jeszcze ? ;)
|
Bryła mi się nie podoba. Ogród za ciekawy nie jest. W korytarzu jest brzydka ciemna tapeta. Kuchnia - już chciałam mówić że nawet fajna, ale gdy zobaczyłam lodówkę to zmieniłam zdanie :P W pokoju nie podobają mi się tapety, są zbyt różnorodne, nie pasują do podłogi ani do niczego innego. Łazienka - wielkie okno :/ i panele podłogowe, no i jeszcze przezroczyste drzwi.
Jak się mieszka samemu to spoko, może tak być. Ogólnie dom jest taki sobie. |
A mi domek strasznie się podoba. ( Moim skromnym zdaniem )Wszystko do siebie pasuje. Ogólnie to nie mam zastrzeżeń. 10/10. Pozdrawiam, czekam na kolejne domy!
|
Domek mi się podoba (bardzo ;)) Tylko zmieniłabym trochę kolor ścian w pokoju właścicielki... Ale ogólnie jest fajny 10/10 :)
P.S. Ktoś chyba znowu bawił się tagami... Że to im się nie nudzi... |
No, naprawdę mały domek, ale takie zawsze mają najwięcej uroku :) Fajny domek...
9.5/10 |
Kuchnia jest fajna,tylko te brązowe motywy,raczej nie podobają mi się.Łazienka i pokój Emily są the best.9/10
|
Pozwolę sobie opisać wszystko po kolei:
1. Bryła - fu, paskudna, wygląda na niepomalowaną. 2. Kuchnia - ta wszechobecna wiklina to gruba przesada (szczególnie lodówka (:O)) 3. "Jej pokój" - nie wiadomo co to, pomieszanie z poplątaniem. 4. Łazienka - przyznaję, ładna, podoba mi się 5. "Cichy zakątek" - szczerze? Mi przypomina jakąś melinę. 3/10 To mnie nie zachwyciło |
Bryła brzydka. Wnętrza nie najlepsze. Podoba mi się tylko kuchnia i łazienka. Reszta mi nie przypadła do gustu. Ocena: 5/10
kubuss |
Dom wielkością w porównaniu z jeepem ( Tornoda, tak? a jak nie to i tak jest to jeep) mógłby być jego garażem ;d
Ale dom jest OK Tylko ta wiklinowa lodówka,kuchenka, stoły i krzesła :O <--aż oczy sie otwierają Ale reszta jest ładna :) 7,5/10 |
A mnie się bardzo podoba, i jak tak ogladam ten Twój domek, to zauważam że mój antytalent nadaje się tylko do robienia małych domków ; p.
10/10 Ciemne kolory, ale to ma swój urok. : ) |
W Bryle cegły totalnie mi nie pasują. Okna są świetne, jak dla tego o to stylu ^^
Wnętrze bardzo ładne, ogromnie spodobały mi się te wiklinowe elementy w kuchni ! Nadają temu pomieszczeniu większego uroku ! 9 |
jak dla mnie nic cudownego... wszystko jakieś takie pomieszane :P
|
Mi z całego domu podoba się pokój Emily i łazienka kuchnia trochę nie w moim stylu ale ogólnie okej bardzo mi się podoba 9/10 ;)
|
Bryła bardzo ciekawa ale później gorzej trochę 7/10
|
Lubie ciasne domki wiec 6/10 : ] na zachete : ]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:40. |