![]() |
Prosze o pomoc !!!! niewiem kompletnie jak ruszyć moją karjere w sims supergwiazda. Niewiem jak zrobić gwiazdki oraz nie moge sobie znaleść agenta. Niewiem czemu mam wszystkie dodatki może coś się stało :(
|
Jakto nie możesz znaleźć agenta? Przez ten magazyn o sławach się zatrudnia agenta przecież.
|
A gdzie moge nabyć tą gazetke ?? właśnie patrzyłam i nigdzie niema??
|
Ehh... no wiesz ta gazeta o gwiazdach leży na twoim chodniku obok tej zwykłej gazety. Zostaje ona przyniesiona przez tą samą roznosicielkę gazet Wiesię...
|
to chyba coś zawaliłam bo jej nie przeczytałam a będzie ona jeszcze u mnie??
|
Codziennie rano Wiesia przynosi nową gazete więc sie na martw. Pozatym powinna u Ciebie być (chyba że została wyrzucona do kosza).
|
sprzątaczka mogła wyżucić a codziennie przychodzi gazetka czy tylko przy rozpoczęciu gry??
|
Codziennie rano przychodzi.
|
codzinnie, a co do kariery to najpierw musisz mieć agenta, potem jechać do dzielnicy show biznesu i wystąpić na scenie karaoke
|
na razie wilkie dzięki ide sprawdzić i zobacze jak to będzie
-------- niewiem co jest grane ale nie przychodzi ten magazyn tylko gazeta:( nawed po wprowadzeniu znów rodzinki -------- masz jakiś pomysł?? |
No nie wiem... poszukaj dobrze...
napewno masz zainstaloną gwiazdę? :P |
tak na 100% a patrzyłam na gazieciarke i przynosi tylko gazete a magazynu niema jeszcze raz spróbuje zainstalować superstar może pomoże
|
No zainstaluj jeszcze raz i sprawdź, a jak nie będzie gazety to napisz.
|
dalej to samo
|
A to dziwne... jestem w szoku! Jak to możliwe że masz Gwiazdę, a gazety Ci nie przynoszą... naprawdę....
|
niewiem moze dlatego ze mam wszystkie dodatki i coś cie pochszaniło dobra ja zmykam dzięki za pomoc
|
dziwne bo ja tez mam gwiazde i nie mam l€zka sercowego ( normalne?)
|
Cytat:
Był już kiedyś podobny temat ( http://forum.thesims.pl/index.php?sh...1845&hl=gazeta ), ale wtedy ponowna instalacja pomogła... :rolleyes: |
no tak ale ja ta gre mam od ponad 3-4 mieciecy i nieraz ja kasowałam lub instalowałam i tak niema.........
|
Ja na początku miałam łóżko z szercem, laleczke voodu i wiele innych przedmiotów, a teraz nie mam... nie wiem czemu...
|
Cytat:
waiazdy :huh: <_< :( :angry: :ph34r: |
tego ja sama niewiem raz sam mi agent przyszedł potem jakis przyjaciel mi powiedział ( podał telefon czy coś .....mam angielska wersje)
|
Jakim cudem agent przyszedł??? Ja mojego jeszcze nigdy nie widziałam? A też mam angielską wersje! :o
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:32. |