![]() |
Zastanawiam się, czy 5 gwiazdek to na pewno gwiazda... ponieważ wielbiciele bardzo żadko krzyczą z radości, po za tym reżyserowie czy inni powinni się cieszyć z Twojego powodu, no nie??? :roll:
|
Majac piec gwiazdek jestes gwiazda!
Jedno mnie zdenerwowalo bedac gwiazda liczac simowe dni jakies moze z 6 moja simka (gwiazda)pojechala jak codzien do centrum showbiznesu i co sie okazalo nikt jej nie sluchal gdy koncertowala nawet nie prosili o autograf komunikat- musisz postarac sie o to aby cie sluchali Myslalam ze szlag mnie trafi wkoncu jest gwiazda wszyscy powinni szalec kiedy gwiazda jest w centrum hmm nie wiem ale to mi sie nie spodobalo wszystko bylo pieknie a tu prosze olewaja gwiazde z gory na dol :twisted: :wink: Pozdrowionka :) |
Coz ja mam narazie cztery gwiazdki i zadko ktos prosi mnie o autograf...oczywiscie bardzo chcialam spelniac ich prosby..itd. ale zawsze wtedy cos robie i jak skresle ze niec chce tego robic...to on juz nie chce autografu:( mam jednego natretnego fana....przynosi nawet do mnie do domu...czekoladki, kwaity na grob. jak tylko wyjde z domu robi mi zdjecia. a w centrum szaleje na moj widok, a w dzielnicy show....nie. wogole tez mnie olewaja:( pod moj dom przyjezdzaja wycieczki i tez mi robia zdjecia....to dobijajace....caluje sie a ci robia zdjecie:(
|
Super!
|
Justa, najlepiej jak postawisz scenę do śpiewania w pomieszczeniu, gdzie jest stół z jedzeniem. Aby simy mogły słuchać, to muszą być w tym samym pomieszczeniu. A nie ma nic lepszego na ich przyciągnięcie jak żarcie :P
|
masz racje na zarcie sie lapia....przy mnie na jak jestem na scenie najwiecej bylo 17 osob:P
|
Ja jeszcze nie próbowam takiego sposobu... aha, na forum cybermychy dawali jakieś informacje... coś o the sims Spinndebollund.... oj, jak to było! Nie pamiętam ale to jakiś nowy dodatek jeszcze przed online i the sims 2... a może to po online będzie... nie wiadomo co wymyślą :P.
|
Ja znam trochę inny sposób na ściągnięcie słuchaczy (trochę prymitywny ten sposóB), najpierw witam się z kimś, idę śpiewać i każę mu słuchać (klikając na niego i dając polecenie :wink: ). Wiem że głupi sposób ale skuteczny zwłaszcza na początku :wink: .
|
Tina - naprawdę prymitywny sposób! A może postawić scenę na dworze to będzie więcej ludzi?
|
bardzo wątpie... mimo że na podwórku, to i tak trzeba mieć sposób... bo ja na podwórku postawiłam i przyszły tylko 2 simy ;P
|
Dzisiaj jak grałam w gwiazdę to moja simka śpiewała na dworze i także słuchały tylko 2 osoby
|
Najlepszym sposobem jest chyba podpatrzenie gdzi simy są najczęściej i tam postawić scenę (pomijając toaletę oczywiście :)). Życzę miłej zabawy!
|
Dobra, trzymajmy się tematu :)
|
Superowa wiadomość dla ludzi oczekujących OPIEKUNKI DLA DZIECI :P
Kamerdyner pełni rolę opiekunki. Właściwie to było napisane w książeczce ale myślałam że to żart. 8) |
O, a ja nie wiedziałam bo nigdy nie miałam dziecka kiedy miełam kamerynera :D.
|
Jaki macie sposób aby zostać gwiazdą, ja najwięcej miałem 3 gwiazdki i nic dalej mówili że nie mam talentu....i koleś z nagrywalni i koleś od filmów....co mam zrobić?
|
Przecież jak klikasz na prace i potem na gwiazdki to pokazuje co masz robić!!! Chyba, że nie rozumiesz, to pytaj bo ja mam już piec gwiazdek i chętnie udzielę paru rad :)
|
no więc jak zrobić sławe, tak w ogule to mam juz 3,5 gwiazdki, co mam robić? :?: :?: :?: :?: :?:
|
Idź na wybieg i klikaj (wybieraj odpowiednio) a potem patrz, czy temu... hmmm... właścicielowi się to podoba. Jak nie, to skasuj od razu bie nie stracić pół gwiazdki :)
|
aha, lae jak ide na wybiego to móuj sim raz wystąpi i ma popsuty humor.................
|
A ile jest szans na wybiegu? Słyszałam że 2 :(
A tak przy okazji jak pierwszy raz grałam w Gwiazde to moja Simka chciała wyjść na wybieg. Jak szła to nacisnęłam na nią i pokazały się 3 napisy do wybrania ale w języku angielskim. Może ktoś wie co to było? |
Serio??? O, kurcze, mnie się takie coś jeszcze nie przytrafiło :shock:
|
Ja czasem mam tak, że jak wydam simowi polecenie i sprawdzam podpis przy okienku tego polecenia(lewy górny róg) to jest to po angielsku.
|
a jak dobrze zrobisz podkaz to jest tylko jeden plus popularności :evil:
|
Cytat:
Myślałam że dałam ucz się gotować patrze a tam coś w tym rodzaju: @%#$## =P |
A może wy macie piraty ???
|
Ja mam oryginała.
|
No, ja też ;)
|
Ja mam wszystkie Simsy orginały.
|
Co do tych 2 szans na wybiegu to PRAWDA.
Ale jak 2 będą dobre to rudzielec ci daruje i masz + :D :D :D |
Na wybiegu nie cierpię tej gościówy, ona jest zbyt wymagająca (moim zdaniem). Za często mi u niej źlewychodzi pokaz.
|
Na początku nie wiedziałem jak należy wybierać te pozy,stroje,akty filmu...
Moja Simka wyszła na wybieg 2 razy pod rząd i wszystko sknociła. Schodząc z wybiegu usiadła w kącie i zaczęła płakać (wydalanie,komfort,higiena i towarzystwo poleciały w dół na maxa.Wyszedłem nie zapisując gry a o tym jak należy pozować dowiedziałem się z Forum (chwała Wam za to). |
Mi nie idzie ale mam pomysł...
|
EEEEE KURDE NO! :/
DOWIEM SIE CO Z TYMI SIMSAMI???A JEST JAKIS KOD DO POWIEKSZANIA FUNDUSZY SIMSOW?? :/ ZAPEWNE NIKT MI NIE ODPOWIE NO ALE WARTO SPROBOWAC..... |
dEC wybacz ale w dwoch ostatnich tematach ( w ktorych dalas post)nie widze ostatnich stron jest jakis blad :? w tym temacie jest ok co chcesz wiedziec?
The sims gwiazda juz jest od dosyc dawna w sklepach a jesli chodzi o kase to chyba kazdy wie ze w tym celu jest np kod rosebud |
przepraszam ale nie wiem dlaczego tak sie stalo:(
co do kodow to juz wiem dzieki :) no a wlasnie z ta gra to ja jak zwykle jestem na czasie :/ :) jak juz jest to sobie kupie:)) no i jeszcze raz dziekz :) |
Wow to ta Gwiazda jest suuper. Niestety, nie jestem narazie przy kasie to sobie nie kupię :cry: , zresztą i tak dodatek jest drogi 89zł :!:
Może poczekam a dostanę niedługo po wakacjach pirata :?: Chociaż do piratów nie jestem przekonana... |
Nie kupuj piratów! Ja przy premierze kupiłam sobie the sims zwierzaki (pirat) a to było the sims 5 w jednym!!!! Wkurzyłam sie :[ :/....
|
Tak ale pirat nie zawsze musi być felarny :roll:
|
[quote="Justa"]Majac piec gwiazdek jestes gwiazda!
Justa, ja się oczywiście z Tobą zgadzam, ale czytałaś przecież mój post... |
KM1! MNIEJSZY OBRAZEK!
|
Tak zauważyłam że Alfred jest spok pełni role ogrodnika, kuchmistrza... :D
|
Tak, ale czasami wkurza, bo np: blokuje przejście Twojego Sima.
|
Albo na przykład: Raz mi dziecko płakało, a on najpierw poszedł posprzątać kibelek, zamiast do dziecka :evil: wkurzyłam sie....!!!
|
Cytat:
o co ci chodzi do cholery !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idź sie lecz !!!! jakoś nie widze żeby mój avatar przekraczał rozmiary !! nigdy nieprzekraczał i nie przekracza !! jest mały i nikomu nie zawadza raczej twoje zmienianie co minute przeszkadza !!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: |
Ale ktoś miał nie dawno BARDZO DUŻY OBRAZEK... wydawało mi się, że to ty... nie zmieniajmy tematu po za tym!
|
nie zmieniam tematu tylko sie tlumacze :roll: o ile pamietam nie zmienialem emblematu chyba ze raz zmienilem na tchszeczke większy ale za chwilke mielm znowu ten sam więc chyba mnie z kims pomylilas :?
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:18. |