![]() |
A oni sobie biegną!
Hej!
Mam taki problem: każe simowi iść a on biednie! Ma np. pościelić łóżko biegnie! A to akurat simowie z Johnatana :( I co ja mam zrobić żeby z powrotem łazili? :( Boję się, że to nieodwracajne :/ To dla mnie bardzo ważne więc proszę o pomoc... |
Odp: A oni sobie biegną!
Simowie biegają gdy mają do pokonania duże odległości. Musisz wyznaczać im do pokonania mniejsze kawałki drogi i problem zniknie ;)
|
Niby tak, ale nawet jak robię najmniejszą odległość jaką mogę oni biegną :/
|
Zrób z nich leniwców. Tj. żeby byli leniwi z charakteru. Nie będzie im się chciało ;p
|
Spróbuję. Ale wątpię że zadziała
|
Zadziała. Ja też tak miałam, i gdy pasek leniwy-aktywny był pusty zawsze chodzili, zniknęła też opcja ''podbiegnij tutaj''.
|
Ok. To już włączam Simy i próbuję :)
EDIT: Nie działa :( |
Mi się tak zaczęło robić po do datkach z netu, albo po którymś z dodatków.
|
Ale mi się tak nigdynie działo :( Akurat dwie główne bohaterki, no! :<
|
A może nagrasz filmik jak oni biegną, co?
Nie sugeruję, że zmyślasz, ale nie twierdzę też, że mówisz prawdę. Nagraj ten krótki filmik, jako dowód. Jeśli zaczniesz się wykręcać albo w ogóle nie odpiszesz - kłamiesz. Oczywiście to NA RAZIE tylko przypuszczenia. Już niedługo dowiem się, czy (mam nadzieję!) mówisz prawdę. I żadne "O, akurat się naprawiło", "Nic nie poradzę, nie zmienisz faktu, że tak było", "Nie masz prawa mówić, że kłamię, bo nie kłamię" czy "Przysięgam, że tak było" - nic nie da. Czekamy :) |
Cytat:
Był chyba na to jakiś hack, niestety nie pamiętam nazwy. Może poszukaj w jakiejś liście hacków na forach? |
Cytat:
Co do problemu, otóż z tego co pamiętam - po pobraniu pewnego addonu błąd nastąpił, mimo iż klikam "podejdź tutaj" sim podbiegł. Mnie pomogła reinstalacja gry... Ahh... Tak zapomniał bym, otóż jest to mój pierwszy post na waszym forum, chciał bym się serdecznie przywitać ! |
Też miałam podobny problem. Po prostu wpisałam boolProp (...) kliknęłam na schody: Walk -> Normal.
I chodzili XD . Chyba o to chodziło. No, ale ok starałam się :D. |
Cytat:
Ahaś, papatko! Jeśli będziesz chciała wypróbować sposób z któregoś z postów pod Moim wcześniejszym, to najpierw nagraj ten króciutki filmik. Jeśli tego nie zrobisz - kłamiesz. A żeby nie było off topiku, próbowałaś przeprowadzić rodzinę? I czy we wszystkich rodzinach się tak dzieje? |
U mnie simy biegają jak są w dobrym nastroju. Może za często wpisujesz kod max motives ?
|
Sherlock, daj sobie spokój.
Co do tematu, to u mnie też często simy biegają, ale po paru simowych dniach im to przechodziło :) A moze jest to wina wysportowania? |
A może po prostu przeprować rodzinkę ?Ja też tak miałam . Ale tylko w 1 rodzince . I tak grałam nią 1 dzień ;D .
|
Cytat:
Cytat:
Le-żę. |
Cóż może jej sie nudzi i zakłada sobie takie posty dla sportu - co nie jest ani zabawne ,ani śmieszne - aczkolwiek może również mieć takie problem i niedawać sobie rady. Bo nagminne bieganie simów i u mnie występowało.
|
To lepiej niech nie zakłada dla sportu, bo nabijanie postów grozi banem :/
|
Jeśli ktoś tu nabija posty... to na pewno nie papatka. ...
Nie, to nie mój poziom. Idę stąd... Pzdr. |
przeszkadza Ci bieganie?
mnie to nawet wkurza, kiedy moje ludziki sie lenia i nie chca biegac - moga wtedy szybciej wykonywac rozne czynnosci i nie trzeba czekac az dojda do drugiego przedmiotu <3 |
Jutro wypróbuję wszystkie sposoby jakie podaliście (dzisiaj za późno już xD). I dziękuję za pomoc i obronę (: A Ty, Sherlock odpimpaj się ode mnie xD
Cytat:
|
Przepraszam, papatka ;>
|
Cytat:
|
Jeśli chodzi o bieganie, to zaobserwowałam, że w mojej grze ta przypadłość dopada każde małe dziecko, które zmienia grupę wiekową na dziecko w wieku szkolnym. Nie zostaje im to na zawsze, oczywiście - zwykle na drugi dzień poruszają się już normalnie :).
|
Cytat:
|
chyba raczej platinum, bo nie ma silver
|
u mnie jest silver.
|
Teraz się kłócą o nazwę poziomu aspiracji :rolleyes: dzisiaj jestem wykończona, ale obiecuję, że jutro wypróbuję wszyskie sposoby xD
|
gdzie tam, ja sie nei kolce, tylko ja upomnialam, bo u mnie i w ogole wszedze jest platynka, ale skoro ma inaczej, to niech ma, nie obchodzi mnei to ; p
|
Cytat:
|
ales sie jej uczepil, czlowieku, daj se spokoj, na dwor wyjdz, pobiegaj, albo co~
|
No Sherlock rzeczywiście się uczepił. Ja tam jej wierzę. Żeby offtopu nie było, Papatka a próbowałaś przeprowadzić rodzinę? Może to pomoże xd
|
Przeprowadzenie rodziny pomogło. Dzięki :D
|
Dobra, jak wam nie przeszkadzają jej kłamstwa to OK. Od dzisiaj nie będę zwracał uwagi na jej posty, jej tematy, jej prośby i w ogóle będę żył na forum, wiedząc, że ona NIE ISTNIEJE. Wychodzę stąd i nie wracam. Moje ostatnie słowo w tym temacie i w ogóle jej tematach, to: "Kłamała".
|
a moze na dwor bys wyszedl, spotkal sie z przyjaciolmi, w pilke pograł? bo chyba za bardzo bierzesz sobie do serca to, co sie dzieje na forum :<
|
Może i biorę, ale po prostu gdy ktoś mówi "OBIECUJĘ że jutro sprawdzę", a robi to za trzy tygodnie to Mnie aż coś ściska.
Cytat:
|
Ludu, nawet jeśli ONA wymyśla, to ten temat może pomóc komuś, kto też ma taki problem. A jeżeli wokół siebie, Sherlok, widzisz same osoby, które kłamią, to nie nasz problem.
|
Shrlock, przestań już z siebie robić nie wiadomo kogo... Jeśli ci przeszkadzają moje tematy to ich nie czytaj o.o a odkładałam sprawdzenie czy wasze rady działają, bo mam też inne obowiązki -.-
|
Prawdziwy Sherlock Holmes był tylko jeden.
|
Hehe... dokładnie xD A ten nasz to (nie zawsze ale) często się myli :/
Powracając do tematu: Przeprowadzenie rodziny działa i po jakimś czasie simy też przestają biegać :) |
Mi tez czasami biegają zamiast chodzą, potem wszystko wraca do normy. Jeżeli przypuśćmy ci biegną i masz opcje "przybiegnij tu" to spróbuj ją włączyć i potem włącz "podejdź tu". Mi tam zawsze tak działa. Chyba że masz błąd...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:32. |