![]() |
Przeprowadzka bez ślubu - możliwa?
Cześć. Mam dwójkę dorosłych simów. są narazie parą ( bez małżeństwa i dzieci.)
Czy mogę sprawić by simka lub sim wprowadził się do moich simów...? Inaczej. czy sim jakikolwiek może wprowadzić sie do moich simów bez slubu.? |
Odp: Przeprowadzka..... ;(
Może bez slubu.
|
No pewnie że sim może wprowadzić się do jakiejś pary. Klikasz na edytuj miasto i wybierasz z paska rodzin jakiegoś sima lub jakąś rodzinę. Teraz klikasz, żeby wprowadził się do twojej rodziny i pisze czy chcesz połączyć te rodziny i klikasz "tak". I po problemie xd
|
Można też poprosić o wprowadzenie się tego sima
|
ale ja nie mam takiej opcji, :(
|
Cytat:
|
aha. oki tnx. :)
|
A mi opcja wprowadzenia sima pojawia się jedynie w tych opcjach "miłosnych"
|
A można jakiejś rodzinie zmienić dom?? To znaczy wprowadziłam rodzine do jakiegoś domu, ale jest za maly i chcę ją wyprowadzić, i wprowadzić do innego domu. Mogę to zrobić?? Jak?
|
W opcjach wybierasz edycję miasta- kilkasz na dom swoich simów i szukasz w wyświetlonym dymku opcji "wyprowadź rodzinę" czy coś (jest to takie niebieskie kółeczko z ludzikami i strzałką)- po czym wybierasz, że chcesz wyprowadzić bez domu. Rodzina powinna znaleźć się w skrzyni rodzin- wybierasz ją i wstawiasz do odpowiedniego domku. Na zakończenie ustawiasz jako rodzinę aktywną. Koniec :)
|
Wielkie dzięki :)
|
Można to zrobić też za pośrednictwem komputera/telefonu - wystarczy wybrać opcję przeprowadzki, ustawić odpowiednie parametry i czekać, aż Simowie się wprowadzą do nowego domu ;)
Wydaje mi się, że manewrowanie w trybie edycji miasta kasuje pragnienia, nagrody itd., natomiast moim sposobem nic się nie traci :) |
acha. Ale tu wystarczyl mi tamten sposób. Dzięki.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:36. |