![]() |
Witamy na nowej ods³onie TheSims.pl !
Po wielu tygodniach pracy witamy Was na nowej ods³onie TheSims.pl!
|
Odp: Witamy na nowej ods³onie TheSims.pl !
Ods³ona naprawdê ¶wietna.
Gratulacje :) |
Mi siê nie podba . Ale to tylko moja opinia .
|
czy tylko ta "podk³adka" jest efektem wielotygodniowej pracy? W takim razie powodzenia ^^
Ale mi sie podoba i niech tak zostanie. ¯eby tylko jeszcze co¶ z t± wredn± reklam± zrobiæ to by¶my byli w siódmym niebie :) |
Nowa ods³ona strony, jak i forum s± warte gratulacji !
Lecz jednak przywyk³em do starych wersji ... :rolleyes: |
Mnie siê bardzo ta nowa ods³ona podoba:)
|
normalnie hardkor
|
Ja te¿ ju¿ przywyk³am do starej wersji,ale ta jest super.
|
Tamto logo by³o fajne i wszystko ogólnie. Ta jest okropna ;(
|
wkurza mnie jak malo co.
|
Lepsze by³o poprzednie.
|
@up: fakt. W wiêkszo¶ci przypadków nowe logo siê nie podoba z powodu przyzwyczajenia ;) (tak jak np. u mnie)
Ale pod to logo powinien byæ wprowadzony inny styl, bardziej pasuj±cy. czy ten temat nie powinien byæ w innym dziale? bo z sam± gr± The Sims nie ma wiele wspólnego o_O |
Cytat:
|
Ogólnie rzecz bior±c, to t³o i logo t³o podoba mi siê, ale ta reklama.... :[ Poza tym wszystkie wiadomo¶ci z tego dzia³u faktycznie powinny mieæ swój gdzie indziej.
|
Mnie siê w ogóle ta wersja nie podoba... Pe³no reklam, tematyka ts2, puste dzia³y a jak ju¿ co¶ tam jest to zwarto¶æ/praca innych autorów których nick'ów nie podano. Logo... wygl±da jakby robi³ je kto¶ który zetkn±³ siê po raz pierwszy z tematem "Grafika". Serwis w ogóle ju¿ teraz nie przypomina the sims, i my¶lê ¿e pójdzie na dno bez takich ludzi jak P_aula i innych. Prawa strona za szeroka, newsy za w±skie. Menu nie wiem po co rozwijane, mo¿e dla niektórych to bajer ale z czasem stanie im siê to nie porêczne, zw³aszcza ¿e trzeba teraz "otwieraæ" to menu by co¶ znale¼æ. Jeszcze wiele innych minusów widzê o których ju¿ mi sie nie chce rozpisywaæ. Podsumowuj±c: katastrofa.
|
Cytat:
softkor bym rzekla |
Je¶li wkurza ciê reklama zaopatrz siê w program
Ad muncher mi usun±³ kompletnie wszystkie reklamy z sieci testuje go od wczoraj i ani jednej reklamy nie przepu¶ci³ ¶wietne program :) czy s± wprowadzone jeszcze jakie¶ zmiany oprócz nowego logo i koloru t³a forum ? a i Witam nowego administratora :) edit. Ps. Program jest w wersji Trial czyli 30 dniowa mo¿na kupiæ [nie wiem za ile] albo ci miesi±c przeinstalowaæ go co trwa nie wiêcej ni¿ 20 sek. i nawet nie trzeba w nim nic konfigurowaæ tylko w³±czasz i mo¿esz zapomnieæ o czym¶ takim jak reklamy w internecie :) - Jednak te¿ s±dzê ¿e reklama umieszczona na tym forum to dobra rzecz Forum jest bardzo popularne wiêc mo¿na na tym zarobiæ [bo chyba za darmo tych reklam tu nie trzymacie ] tylko lepiej by by³o gdyby¶ umie¶cili je pod logo tak jak by³o wcze¶niej :) |
Nie jest taka najgorsza, ale jak ju¿ kto¶ wspomnia³, nieco odró¿nia siê od pozosta³ej czê¶ci forum. No i przyzwyczajenie - dlatego wydaje siê taka oczobijna.
|
£adne. Mi siê podoba ;).
Ciê¿ko bêdzie siê przyzwyczaiæ ale przynajmniej jest co¶ nowego. ¦wierzego. |
Cytat:
|
Rozumiem ¿e mo¿e to nie nasza sprawa i jak nie chcesz to nie odpowiadaj ale dlaczego nast±pi³y zmiany w sk³adzie administratorów ?
|
Cytat:
Wiêc je¶li kto¶ ma jakie¶ pytania, b±d¼ zastrze¿enia zwi±zane z forum proszê pisaæ na [email protected] Pragniemy rozwijaæ stronê jak i forum, wiêc ka¿dy z Was mo¿e siê do tego przyczyniæ, wystarczy tylko napisaæ :) |
Cytat:
|
szczerze? s±dzê, ¿e to nie twoja robota, i do podziwiania niezbyt jest du¿o.
|
haha, mylisz siê
do podziwiania jest znacznie wiêcej ni¿ na "nowej" tsp ;P |
ta nowa strona jest taka... dziwna, calkiem inna, huh, musze sie przyzwyczaic
ahh, nie podoba mi sie to, ze simy na dole sa na tle kwadratow, lepsze bylby "bezposrednio na stronie", jesli rozumiecie, o co chodzi :d |
A mnie najbardziej ciekawi, co ten dzia³ robi w dzia³ach o pierwszej czê¶ci simsów?
A mi siê tam nowy wygl±d podoba. @down. Taak, wiem, tylko tak napisa³am ;] |
Mo¿e kto¶ siê pomyli³ i pó¼niej przeniesie do odpowiedniego dzia³y jak s±dzê powinien byæ to dzia³ NOWO¦CI :)
|
Cytat:
To wystarczy, Nie ma siê co wiêcej rozpisywaæ po prostu: Katastrofa! Pozdrawiam, |
Co siê zmieni³o od czasu tej przerwy technicznej.? ;)
|
Dodano blogi :)
|
a jak± funkcje pe³ni± to blogi bo nie bardzo rozumiem :) ?
|
Znalaz³am to, ale w opcjach ma po angielsku we wszystkich jêzykach jakie ustawie :/
Po co s± w ogóle te blogi.? :| |
Hmmm..do blogowania? Ja juz to robie :) A opcje sa w trakcie t³umaczenia - cierpliwo¶ci :)
|
O tak Oazis, ju¿ je czyta³am :D
Ju¿ my¶la³am, ¿e siê tego nie doczekam, albo co¶ mam z kompem... |
jestem dumna!
|
trochê za du¿o bieli, ale ogólnie jest ³adne. i mi³o, ¿e jest ramka dotycz±ca ostatnich postów na forum, w poprzednich wersjach odnosi³am wra¿enie, ¿e strona sobie forum sobie.
podoba mi siê. i ogólnie mi³o, ¿e co¶ siê dzieje, zmienia na lepsze. |
mi siê podoba :] tak nowocze¶nioe jest i wgl ³adniej. nie za bardzo lubi³am stary banner, wiêc z nowego jestem jak najbadziej zadowolona. no i ludzie, niektórzy krakali przez kilka miesiêcy, ¿e trzeba smieniæ styl, a teraz im sie nie podoba. dajie spokoj ;p
edit: ja slepa jestem, a gdzie blogi? XD |
wejdzcie sobie w panel uzytkownika. doszly tez opcje prywatnosci.
|
Cytat:
|
Usunêli¶cie historyczny banner!! Teraz ci od UNESCO na³o¿± na was tak± karê, ¿e wszyscy userzy bêd± musieli zrobiæ zrzutkê ¿eby siê wyp³aciæ, ale na serio forum potrzebowa³o delikatnego lifitngu...W sumie jest nowy wygl±d jest ok!
|
Konik, z Ciebie tez jestem dumna <3
|
A mi siê podoba. Nie jest to owszem Bóg wie co, ale co wiêcej do szczê¶cia na forum potrzeba? Wiêcej interaktywnych rzeczy? Niesamowicie piêkne grafiki? Ja jestem szczê¶liwa jak jest ³adnie, schludnie, czysto i prosto. To moja opinia.
Poza tym, jestem kobiet± i lubiê zmiany ;) |
@ up
Tak, im wiêcej graficznych bajerów, szmerów itd., tym bardziej forum jest nieczytelne, a tu, ³adny lifting bannerka i zaraz reszta wydaje siê ¶wie¿sza... |
Moim zdaniem w porównaniu do Simpress, Centrum Simów czy Sims True Life prezentuje siê blado. Po³±czenie z eSims niestety wam nie wysz³o moim zdaniem. Niestety d³ugo oczekiwane- ¼le przygotowane.
|
The Sims Polska nie po³±czy³a siê z eSims. Stron± zajmuje siê teraz nowa ekipa ;).
|
Aha. Zapowiadane by³o jako po³±czenie, wiêc tak to te¿ nazwa³em. A co z eSims? Czê¶æ redakcji przesz³a do was?
|
Mi siê podoba ;)
|
Uu.. jest naprawdê fatalnie, po odej¶ciu starego sk³adu, a szczególnie P_auli wszystko siê posypa³o. Strona wygl±da bardzo amatorsko, nie zacheca do odwiedzin, wygl±d i reklamy odstraszaj±, grafika wykonana zosta³a chyba przez kompletnego laika. Jest okropna jednym s³owem. Naprawde szkoda mi tej strony, bo za czasów starego sk³adu by³a piêkna, a teraz to totalne dno.
|
offtop on kim ty jeste¶ ten nie zarejestrowany? offtop off
|
Có¿, nie orientujê siê zbytnio, jak by³o kiedy¶, ale tak Wam ¼le i tak nie dobrze ;].
Gdy do¶æ d³ugo by³o tak, jak wtedy, kiedy siê zarejestrowa³am, chcieli¶cie zmian. Jak s± zmiany, to Wam siê nie podoba... Chyba czas na jaki¶ wybór ;) |
Chyba by³o lepiej jak by³o kiedy¶!!!
Teraz jest brzydko, nieczytelnie i na odwal. Muszê to g³o¶no powiedzieæ:TO CHYBA KONIEC THE SIMS POLSKA!!PAULA WRACAJ I RATUJ STRONÊ! |
nie zgodzê siê, ¿e jest nieczytelnie, bo dla mnie jest bardzo przejrzy¶cie i czytelnie. Czy jest brzydko... Có¿, mo¿e i logo rzeczywi¶cie nie jest super hiper extra, ale to tylko strona i forum o simsach, gdzie raczej liczy siê tre¶æ a nie wygl±d. Czy na odwal powiedzieæ nie mogê, bo nie znam osób, które to robi³y, wiêc nie wiem jak znaj± siê na grafice komputerowej i tym podobnych.
A czy to koniec Sims Polska, to ju¿ nie wiem. To by by³o, na tyle :p |
Mo¿e i to nie koniec,ale to nie to co kiedy¶,sam pracujê z jedn± osob± nad stron± o simach- ja tre¶æ on resztê.
Bêdzie to Gazeta Simów. |
strona jest teraz przera¿aj±ca... i to w negatywnym tego s³owa znaczeniu.
|
Có¿.. Moim zdaniem A¯ tak ¼le nie jest.
|
zastój w cholere,.. mo¿na sie by³o tego spodziewaæ.
|
no to co wam siê nie podoba, wstawcie w ABP linki, zablokuje wam : )
|
No duzo osob marudzilo zanim to sie wszystko zmienilo.
A tu... (dlugo mnie nie bylo) szoOk (nie, nie, to nie moj nowy nick :D) |
Piêkna strona, oby tak dalej!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:02. |