![]() |
Okropne jest to, że jak się mieszka w abrakadabrowie i się pojedzie by np. kupić magiczny proszek to nie można wrócić. A co was denerwuje w thesims abrakadabra??
Martek |
Wiesz różnie to bywa ale ja oczekiwałem więcej przedmiotów w The Sims Abrakadabra (nie jestem zawiedziony)! ;)
|
Mnie denerwuje że jak jestem w mieście to mi czas leci.I ja rowniez spodziewałam sie więcej przedmiotów. :angry:
|
Cytat:
|
:o No u mnie wszystko jest ok mogę wracać bez problemu ;)
|
Ja tam też am ok. I też spodziewałem się że będzie więcej żeczy :( :)
|
Czasami uda się zbudować taką fajną chatę...
|
Jej chyba chozi o to że nie można wrócić na piechtę. Powinni na oficjalnej stronie dać więcej przedmiotów <_< .
|
Ja też uważam, że powinno być więcej przedmiotów.I mogę wracać.
|
A mnie denerwuje że w abrakadabrowie jest prawie zawsze noc :angry: a jeszcze
coś terz się spodziewałem więcej przedmiotów :angry: |
JA tez moge wracac...nie wiem coś chyba z grą...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Znam stronę, na której są dodatki do Abrakadabry:http://sims.kelsha.net. Są tam magiczne ciastka, torty, smocze jaja, gnomy i... wszystkie magiczne kryształy! Gorąco zapraszam!
W Abrakadabrze denerwują mnie simy, które mieszkają w abrakadabrowie. Często blokują wejście lub wyjście na magiczną scenę. Ciao |
o ciastkach i tortach nie wiedziałam :)
|
Tą stronkę to zna chyba każdy.A więc mnie najbardziejj denerwuje to że są tylko 3 kolory smoków i to że ich osobowość jest okropna.No i mogło by być więcej przzedmiotów jak i zaklęć.
|
PODOBNO jak sie zmieni ustawienia monitora to jest zielony smok :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
|
Cytat:
|
Mnie w Abrze denerwowało jedno - jak chciałam jechać do Abrakadabrowa to strasznie długo czekałam, aż się gra wczyta. I budując te budynki w Abrakadabrowie zawsz kodem move_objects on cos stawiałam na tym, terenie, gdie przylatują statki... I jak pojechałam tam z rodzinką, to nie mogłam wrócić - po prostu nie przylatywał ten balon...
|
No bo jak stawiasz coś na tym polu, to balon nie ma miejsca.
|
w większości parcel których nie przebudowywaliście są miejsca specjalnie wyznaczone na balony, więc nie ma się co martwić. ale jak budujecie swoje, to też zostawcie miejsce bo..:9
|
Cytat:
Teraz to i ja wiem. To było wtedy, gdy zaczęłam grać w Abre... I budowałam sibie nie zwracając uwagi na to pole. I raz poleciała, zarobiłam mnóstwo magomonów... i nie mogli wrócić! A poza tym nie lubie, jak mi się zbyt długo ładuje abrakadabrowo... Trochę za długo... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:41. |