![]() |
User Awards- głosowanie
[IMG]http://i35.************/9qbimd.jpg[/IMG] No i stało się :) Nadszedł czas wybrać najaktywniejszego usera kwartału. A więc... Oto i oni: Kliii Liv Analisse Rocket Oazis unforgiven Slythia wildthing Inko-chan Trauma Pozdrawiamy- cała ekipa UA ( Dominic, ва׀׀○○п, dangerous. Cailleach) EDIT: Proszę :P EDIT2: To Chyba raczej logiczne, ale napiszę: nie głosujemy na siebie. Takie zachowanie będzie nagrodzone banem EDIT3: Głosy oddawać możecie aż do wydania kolejnego numeru. Wtedy zostanie ogłoszony zwycięzca... EDIT4: Z racji tego, że nieoczekiwanie unforgiven usunęła swoje konto proszę o niegłosowanie na nią. Czyli zostaje 9 szczęśliwców :P |
Odp: User Awards- głosowanie
Jestem tu O_O
Trudny wybór był, powodzenia wszystkim x3 |
Powodzenia dla mojej faworytki:)
|
Rowniez zycze powodzenia mojej faworytce x3
|
OMG :|
Dobra, i tak nie wygram, ale całej reszcie życzę powodzenia :D |
Jestem na liście?
po co? i tak nikt na mnie nie zagłosuje :P dobra, głos oddany na:... i życze wszystkim powodzenia ;) |
Zagłosowałem :)
Oczywiście przypominam, że nagrodą jest ranga, którą to wyprosiłem na kolanach u moderatorów :D Jak wpadłem na pomysł zrobienia takiego konkursu nie myślałem, że wogóle dojdzie do skutku. A tu dzięki Cailleach i spółce (Nysiu- może podasz jeszcze kto nad tym pracował ;)) słowo ciałem się stało! :D Powodzenia wszystkim |
zaglosowalam na osobe ktora ciagle widze w offtopie :)
trzymam kciuki |
Trauma - nie tylko aktywna, ale i mądrze pisać umie. Za tą zdolność jest moją faworytką :>
|
Oczywiście oddałem głos, ale nie powiem na kogo ;)
|
Głos na osobę, z którą fajnie mi się dyskutowało i mam nadzieję, że tak będzie dalej :)
|
Że tak powiem lol.
Ale dziewczyna, którą najbardziej lubię wygrywa, więc gites. |
po co piszecie ODDALEM GLOS ALE NIE POWIEM NA KOGO, aha, tak, rzeczywiscie te emocje wzbudzaja do napisania takiego posta, zapomnialem :(
|
Powodzenia, dla mojej favourytki ^^
|
jak dla mnie niezbyt trafny wybor kandydatow, no bo np. slythie widzialam tylko w dwoch tematach, ale moze to ta moja slepota :|
|
trauma jest aktywna, ale kazdy jej kolejny post tylko bardziej mnie irytuje. zgaduje, ze taki tytul zmobilizowalby ja do czestszego pisania.
wiec kłiii |
Moim zdaniem Tusi się należy więc na nią zagłosowałem.
Powodzenia ! |
szczerze mowiac o wiekszosci nie powiedzialabym ze sa aktywni, no ale coz ;p
|
Przypominam także, że chodziło nam o posty w gazetce, potem dopiero te na forum. No i oczywiście była pod uwagę brana ich jakość. Z różnych powodów Baloon i dangerous. nie mogły się stawić na naszym zebraniu więc... Mieliśmy nie lada problem, bo przecież każdy dorzucił by coś swojego :)
EDIT: No i jak podoba wam się logo naszego Gio? |
Cytat:
|
jakie logo?
edit: aha, wybaczcie, to przez moj superszybki net ;p |
Cytat:
no przecież, bo ludzie, którzy mówią głośno swoje zdanie, to już zło. chyba wybieraliście tych userów ot tak. Analisse nie widziałam od... huh. no, chyba że bierzecie pod uwagę jakże sensowne posty w forumowych grach. to fajnie. bardzo. Klii też pisze Bóg wie ile i jakich postów. to już byście eli dali. |
Też myślę, że wybór userów niezbyt trafny. Przychodzi wrażenie, ze wybierany po znajomosci. A aktywność w temacie z gazetką- no cóż, każdy może pisać po kilkanaście razy (chociaż nie mówie, ze ktoś z wymienionych osób tak robi), ze gazetka wyszła fajnie, że sie podobała, ze za długa, ze za krótka, itp., itd.
Ale jakoś niektórych z listy (nie bedę wymieniać) nie zaliczyłabym do najakttywniejszych :/ eDIT: tak w ogóle to skoro usunęła konto to moze poprostu mogłabym ją usunać z sondy ? |
wymieniaj, kilka nicków jeszcze nikogo nie zabiło.
|
wolno wiedzieć kiedy się ten muppet-show skończy?
|
nie wiem, ale podobnież wkrótce.
I nie nazywaj tego muppet show- jak nie chcesz to tutaj nie wchodź, tak samo jak nie chcesz oglądać muppetów :) |
muppet-show to arcydzieło w swoim gatunku, więc traktowałabym to jako komplement...
@Cailleach: DZIĘKUJĘ, takiej informacji oczekiwałam, a nie "Nie wiem" |
mimo wszystko UA i muppet show nie są z tego samego gatunku ;)
|
Tak zelkam jeśli chcesz możesz ją usunąć z listy... Po prostu nie chciałam zawracać wam głowy...
A tak w ogóle chcę jeszcze tylko dodać, że żadna z tych osób nie była wybierana na podstawie znajomości (przynajmniej z mojej strony- Dominic tłumacz się :P) EDIT Trauma: Przeczytaj pierwszy post :) |
kto usunal konto ?
edit; ale ona CHYBA ponownie zalozyla konto http://forum.thesims.pl/member.php?u=31894 moze mnie oczy myla , ale ok |
Cytat:
Edit: Mam propozycję. Zostawmy temat z unforgiven w spokoju. Jeśli to ona założyła sobie nowe konto to i tak nie możemy na nią głosować. Zasada jest jasna - głosujemy na najaktywniejszego użytkownika kwartału. Tak więc, jeśli unforgiven założyła konto sześć dni temu, nie zalicza się ona do sondy. Moim zdaniem, powinniśmy pominąć unforgiven szerokim łukiem i skupić się na pozostałych uczestnikach. Aha, napisałam to głównie po to, aby nie korciła was myśl, że unforgiven powinna brać udział w UA. Co do wyboru uczestników - mimo iż niektóre pozycje nie są trafione, to jak widać jesteście na tyle mądrzy, że ich ominęliście, głosując. Chyba wszystkie wątpliwości zostały rozwiane. :) Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
no ale wlasnie, kiedy to ua sie skonczy? @down dzieki za info! |
Cytat:
|
Nom... Trauma vel Kan Kerai i Inko-chan idą łeb w łeb :D
|
nom... a co przewidujecie w przypadku remisu?
|
Dogrywka?
|
Raczej tak :D
A jakby inaczej? no chyba, że admini zgodzą się na dwie rangi :P |
Głos oddany. :)
|
Zagłosowałam :D
|
Więc głosujemy aż do wydania następnego numeru gazetki? (jakby nie patrzeć to to jest Wasza decyzja :))
|
Tak. A jeśli będzie remis to zorganizujemy dogrywkę :)
|
A już zdecydowaliście się na jakąś rangę dla zwyciężcy? Jak w końcu? :D
|
Ranga CHYBA będzie, ale jaka nie wiem. Najprawdopodobniej wybierzemy propozycję Centy :)
|
Nie no... ranga będzie na pewno- przecież sam ją wyprosiłem :)
|
Właśnie dlatego napisałem CHYBA <żart>
|
Przepraszam że nic nie pisałam do numerów, ale kompletnie wypadło mi to z głowy...
A co do działów to można jeszcze zrobić dział o filmach i serialach. Np. Co było ostatnio w serialu "Tancerze" lub jakie są najnowsze filmy w kinach i premiery. :) |
Ale jest już taki dział, chociaż ostatnio został przeze mnie zaniedbany
|
UWAGA!!! Nastąpiła nieoczekiwana zmiana... W związku z tym, że nie do końca wiadomo kiedy wyjdzie nowy numer forumowej gazetki, UA chce Wam wszystkim uroczyście ogłosić, że do końca głosowania pozostał 1 tydzień ;) Po upływie czasu sonda zostanie zamknięta i wyłonimy zwycięzcę. Dziękujemy za uwagę. Zespół UA C. |
Ciekawe Kto wygra zagłosowałem ale nie powiem .Trzymać się
|
Ok, głosowanie zakończone ;)
Ogłaszam, że najaktywniejszym userem kwartału zostaje Gratuluję :D Ps. Zgłoś się do jakiegoś admina z wybraną przez siebie rangą i kolorem: Ranga sonda zostanie zamknięta jutro ;) wtedy wybierasz z trzech najwyżej zapunktowanych :D color np. stąd PS. No i oczywiście gratuluję innym szczęśliwcom, którzy zostali w tej sondzie umieszczeni ;) EDIT: Temat tez już można zamknąć :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:22. |