![]() |
Jesienny powiew by Matt [BRAK ZDJĘĆ]
Witam :D
Oto mój domek który wstawiłem na konkurs " Pokaż mi swoje wnętrze - Edycja jesienna " |
Odp: Jesienny powiew by Matt
Z zewnątrz tak sobie. Ogród trochę ubogi.Salon trochę za ciemny, przydałby się też jakiś żyrandol. Ogólnie, pomieszczenia są takie trochę... bo ja wiem.. sterylne, za czyste jak dla mnie, ale nawet widac tą jesień.
|
Bryła i ogród nie podobają mi się. W środku nie byłoby tak źle gdyby nie ta łazienka i sypialnia. Ocenka 6/10.
|
Z zewnątrz projekt, ani trochę nie przypomina jesieni ....
Wnętrze jest puste, ale przyznam, że mebelki fajne ;) 7 |
Ogród mi się nie podoba, wszystko tak jakby byle jak porozrzucane.
Salon jest troche ciemny, trzecia fotka jadalni jest brzydko zrobiona, wydaje się jakby to pomieszczenie było bardzo długie i puste. W kuchni nie podoba mi się podłoga, nie pasuje do niczego. Łazienka jest brzydka, nic w niej mi się nie podoba. Sypialnia może być. Ogólnie dom jest taki sobie. |
Twoje bryły zawsze mają schemat "bunkru".
W srodku, nie powiem, przyzwoicie :P Tylko ta łazienka. Zbyt podłóżna, wygląda troche jak wagon w tramwaju. Ogólnie 8/10 pensive. |
Cytat:
cóż bryła nie jest mojego autorstwa - bryła konkursowa |
Ami tu nic nie przypomina buknru,
Kuchnia boska, no i przedpokój też. O ale ogród "biedny" . Ogólnie ładnie. |
salon i sypialnia mogą wydawać się trochę nudne, ale to tylko moje prywatne odczucie :)
A tak to nic specjalnego- nieumiejętne napchanie dodatków z neta, choć najgorzej nie jest. Bądąc jednak szczerym- ja bym tego na konkurs nie wstawiał. pozdrawiam |
Bryla i ogrod ujda.
wnetrza fajne,ale zbyt..no ie wiem.. "czyste' jakies,zbyt ciemne,puste,a jesieni to w ogole nie widac ;d Czyli pomysl fajny,wykonanie nieco gorsze 6/10 |
Okropna bryła, ale wnętrza cudne..
Za bryłę: 5/10 Za wnętrza:10/10 Średnia:7,5/10 |
Mi ogólnie domek się podoba tylko trochę ta bryła ale do reszty nic nie mam :)
Ocena 8/10 :) |
A jakos tam nie iwdze jesieni..:( Na dworku za malo kwiatków,wszystko takie porozwalane... w środku juz lepiej.. chociaz trochę za pusto. Kuchnia jakos mi tam nie pasuje.w sypailni za biało, za jasno..Jakos tak średnio.. a szkoda.
ocena 5/10 Pozdrawiam:) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:14. |