![]() |
Wybierajcie ulubionego sprzedawce!
Pozdrawiam i zachęcam do głosowania! :D |
Mój ulubiony sprzedawca to Wampirzyca Vika(albo Wika) , bo jest uczciwa.
|
powinna być jeszcze opcja "wszyscy" :D
ja najbardziej lubię wmapirzycę... Mara oszukuje z grzybami - ona ma różdżkę... a ten gostek jest też jakiś taki nie fajny <_< |
Dokładnie tak! Wampirzyca jest najfajniejsza! Mara jest jakaś dziwna, a ten Aptekarz niesympatyczny <_<
|
Ja też stawiam na wampirzycę. A aptekarza nie lubię. Zawsze go wyzywam na pojedynek :P
|
ja też ją wolę, a pozatym ściagnełem sobię jajo smoka z netu ale gdy się już rodzi to widać tylko skrzydła, i jest chmurka "move animation".
|
Cytat:
|
Ja lubię Wróżkę Marę :) Jest bardzo symaptyczna tylko z deczka brzydka :D :P
|
Cytat:
Ja tez lubie Wampirzyce!! |
Wampirzyca oczywiście :) Inni są tacy....jakby to określić....nieprzyjemni...tak to dobre słowo ;) A po za tym wampirzyca ma taką fajowską twarz i takie wdzięczne imionko....Wiki ^_^
|
:D Nom wiki to ładne imie :D
|
Dzięki,że nie zamkneliście tematu. ;)
|
JA najbardziej lubie Mary.Chociaz wampirzyca wilka tez jest fajna. :D
|
Wamprzyca jest super!!!Ale wróżka nie jest gorsza.
|
szkoda że niema tam Merlina
|
Merlina? :blink:
|
Tak merlina, co by sprzedawał nie legalnie gotowe zaklęcia :D
|
Zaden mi nie odpowiada bo: Wampirzyca Wika za straszna Aptekarz Todd za dużo wymaga a ta Mara... to tak od wielkiej biedy więc ją wybrałam. (za często daje do rozpędzenia chmurek... jakby sama nie umiała... ;) :D )
|
No więc nie wiem, który to sprzedawca, ale prawdopodobnie ta wróżka - jakoś tak się strasznie puszy... I jeszcze trzeba ją całować po dłoniach, a ja nienawidzę płaszczyć się przed innymi <_<
Najlepsza jest Wampirzyca Wika! |
:D TEZ TAK UWAZAM :D
|
Zaznaczyłam Wampirzyca Wika, jest naturalna... Wróżki nie lubię, bo trzeba sie jej kłaniać itd ;) a Aptekarz jest za bardzo wylewny...
|
Ja tam lubie Wampirzyce Wike, bo Tood i Mary zawsze dawali mi Rzęsy Czarodzieja, a Wika Lodowe Szkło, które było mi bardzo potrzebne :D
|
Ja też najbardziej lubię Wampirzyce Wike. Nie oszukuje z grzybami i można u niej kupić smoka. :)
|
Ja tez lubie Wike,ona jest najfajniejsza(nie wiem czemu)
|
Ja też lubie najbardziej Wikę bo ona daje za każdym razem inną rzecz, np. lodowe szkło, itd, a Mara zawsze chce aby chmury odganiać... A aptekarz i wróżka oszukują z grzybami...
|
co sie bede wykrecać :lol: też lubie wike chyba ale to ze wzgledu smoki :)
Acha-taki temat już był kiedyś i to chyba nie jeden nawet :P |
Ja najbardziej lubię Wmapirzycę Wikę ze względu na to że:
a) jest wampirzycą (co za zaskok) B) ma piękne imię (Ohayo!! Watshi-wa Victoria desu!!!) |
Cytat:
|
:D Ja chyba wole wróżke Mare. :D
|
Wamiprzyca żądzi!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
|
Aptekarz napewno nie-oszukuje zgrzybami biega! :angry: Wróżka cokolwiek mi każe za wykonanie daje mi to ochydne Pióro Pegaza! Mam ich 8, a innych składników brak.. :unsure: A Wampirzyca miła, nie biega... :wub:
|
Bo to jest tak Aptekarz najczęściej daje Konfetti Klauna, Wampirzyca Wiki rzęsy czarodzieja, a wróżka May pióro pegaza.
|
No cóż... Może za często korzystam z "usług" wróożki?
|
Najbardziej lubicie Wróżkę.
|
ja tam nie lubie zadnego... wkurzają mnie troche ... ale chyba najlepsza z nich jest wika
|
Joł, Wampirzyca Wika rules :D Taką ksywę dostała moja qmpelka z klasy - Wika. A Kaśka wymyśliła swego czasu nawet: "Wampirzyca Wika wszystkim w mordę sika!" ;)
|
Cytat:
|
Wapirzyca sprzedaje też te cudowne smoczki...... :wub: :wub: :wub:
|
Też na Wike głosowałam. Najbardziej sympatyczna z tych sprzedawców mi się wydaje. No i smoki można u niej kupić, z grzybami nie oszukuje. A poza tym to nie wiem dlaczego akurat ją wybrałam. Może lubie krwiopijców :D ?
|
Ja uwielbiam horrory (jakim jest Van Helsing
|
Ja najbardziej lubie Wampirzyce Wike... i chyba tyle...
|
Wynik:
NAJLEPSZY SPRZEDAWCA: WIKA |
Ja lubię wszystkich. Najbardziej: Wróżkę Marę, potem Aptekarza Todda, i na końcu Wampirzycę
|
Tylko że wróżka Mara oszukuje w grybka
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| WRÓŻKA MARA TO GŁUPIA ŚMIECIARA :D :D :D :D :D :D |
Mara jest dziwna... Aptekarz jest strasznie niemiły ...grrrrrr *bije* a Wiki jest taaaaaka fajowska :D i te smoczki :D:D
|
Jak większość - stawiam na kochaną Wikę. Choć z pozoru wydawało mi się, że jest niemiła, ponieważ jest wampirzycą, bardzo się pomyliłem. No i smoczka można u niej słodkiego kupić ;-).
|
Nikt nie lubi Aptekarza Todda... Słusznie.
|
:lol: he he ja rzednego nie wybrałam, bo jeszcze nie grałam w te simsy i ich poprostu nie znam:P
--------- a co ten aptekarz takiego robi że nikt go nie lubi? :unsure: --------- A ta Wilczyca czy jak tam jej to dlaczego wszyscy ją lubią z wyglądu, czy oni się różnią charakterami? <_< |
put_to!
Mary nie lubią,bo oszukuje z grzybkami Todd jest jakiś nie jakiś,i trzeba go całować po rękach A Wika( a nie Wilczyca) jest wporzo. B) B) B) B) :lol: :lol: :lol: |
CAŁOWAĆ PO RĘKACH??????? Aptekarza Todda? Chyba cos ci się pomyliło...
Ja wszystkich lubie po równo. W wyścigach mucomoroych Wampirzyca Wika jest najsłabsza, Aptekarz Todd nie oszukuje, bo jak Sim ma dobry humor to też może biegać. Natomiast Wróżka Mara to dopiero ziółko! Jak ona się teleportuje, to gra jest nierówna! |
Ja tam żadnego nie lubię. PO prostu jak jade do Abrakadabriwa. To jak chcę coś od nich dostać np. pióro pegaza. To wróżka nie chce dać. TAk samo u innych. Czasami nie chcą mi WOGÓLE dać!! Ich wszystkich po prostu nie lubię czasami ich lubię jak mi dazą składnik który potrzebójkę. Pozdrawiam. :P
|
Ja mam nadto Piór pegaza <_< A wróżka wcale nie oszukuje! Tyle sie teleportuje, że sim już 2 grzyby dotknie.
|
Sorry za zmylenie!
|
Czemu nikt nie pisze? :lol:
|
Wampirzyca Wika
Lubię wampirzycę Wikę, bo handluje smokami i jest po prostu najfajniejsza ;)
|
Ja już żadnego sprzedawcy nie lubię.Wnerwiają mnie tą misją z chmurkami.WRRRRRRRRRRRR!!!!!!!Najchętniej bym im za każde takie zlecenie :censor: ! Kiedyś to się lubiło Wikę......
|
Ja tam tylko wampirzycę Wikę lubię.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:19. |