![]() |
Reorganizacja gazetki!
Więcej szczegółów tutaj.
Przypominam, że skład redaktorów został wyczyszczony i cała gazetka startuje od zera. Wszystkie zmiany mają na celu ulepszenie naszej gazetki i zrobienie jej "bardziej oficjalnej" :) |
Odp: Reorganizacja gazetki!
Ja mam nadzieję, że na te zmiany idą ku lepszemu:)
No i zapraszamy użytkowników, którzy czują, że się nadają do takiej pracy;) |
Mogę dalej pisać felieton po warunkiem że artykuły będą Do wysłania w konkretnym dniu.
|
Po pierwsze: nie możesz, bo łaski nie robisz ;) Musisz się zgłosić tak jak każdy.
Po drugie jest przecież napisane w regulaminie, że kolejne numery będą równo co dwa miesiące. |
Cytat:
Wszelkie ogłoszenie są rozpatrywane;) |
No dokładnie... Jeszcze nie dostałam nawet twojego próbnego artykulu O_o
|
wysłałam zgłoszenie. i moje pytanie: czy od razu, wraz ze zgłoszeniem miałam dostawić próbny artykuł?
|
Zglaszam sie... :)
Pamietacie o dziale jezykowym? :D Jeszcze moze byc 'Kacik posiadaczy zwierzaków/zwierzat', czy cos w tym stylu ;) P.S. Nowy rok i bede miala ten bloody internet i polskie znaki WRESZCIE sie pojawia!!! B) :O :P :(( :redface: |
Cytat:
Alisha, wystarczy wypełnić formularz ;) |
Alishia- dział językowy miał być, ale prawdę mówiąc równie dobrze można sobie poczytać słownik (a nawet lepiej!) niż zapychać forumową gazetkę rzeczami, których i tak nikt nigdy nie przeczyta.
A co do kącika fanów zwierząt to pomysł nawet dobry, tylko co niby w taki dziale mialoby się znaleźć :| |
dzial jezykowy moim zdaniem odpada.
kacik dla fanow zwierzat? i co, bedziesz wkejala zdjecia rybek? potrzebujemy czegos nowego i swiezego, ale zeby to mialo rece i nogi. |
Nie tylko rybek :D
I dawalabym jakies ciekawostki ;) Hej, nie bierzcie mnie od razu negatywnie... :( Aha, i wypelniam to zgloszenie ale bede je musiala rozbudowac w domu ;) P.S: Znajac mnie jeszcze bede miala pomysly co do nopwych dzialów. Juz mam jeden: wiesci ze swiata i bede opisywala to o czym mówiono w wiadomosciach xD EDIT: Do 1-szego NA PEWNO zdaze :) |
przypominam, ze masz czas do 1 stycznia ;)
|
nie bierzemy, po prostu piszesz za bardzo ogolnie. zebysmy mogli przedyskutowac ten pomysl musisz napisac cos konkretniejszego.
|
''Najladniejsze obrazy w sieci"
"Urodziny obchodzili:" "Historia sima" "Stolice & Panstwa na ten numer (gazetki)" "Czy wiesz ze..."........... Wciaz zbyt ogólnie? Zbyt dziecinne? Pomyslimy i wymyslimy... :) |
To wszytko możesz pisać na PM, ale nie bardzo kojarzy mi się to z 'kącikiem dla fanów zwierząt':)
|
ale chodzi o szczegóły w jednego działu, np. tego o zwierzakach, a nie propozycję kolejnych.
|
jaka historia sima?
|
@up: Jakiegos. Z gry lub wymyslonego. Historia tez wymyslona. :redface:
Ach! Szczególy! No to moze np. "Czy wiesz ze...": 'Wielki Mur Chiński ma 2400 km długości, od 4 do 16 m wysokości i od 4 do 8 m szerokości.' Takie ciekawostki z sieci. I nie jedna :) A "Urodziny obchodzili" - to spisujesz wszystkich userów którzy obchodzili urodziny od dnia wydania poprzedniego numeru do przed - dnia wydania. "Najladniejsze obrazy z sieci" to po prostu szukasz ladnych obrazków. Jedna zasada: nie moga byc chronione prawami autorskimi. "Stolice & Panstwa tego numeru": np. 'Sanaa - Jemen'. Urozmaicenie geograficznej wiedzy. ;) "Kacik posiadaczy zwierzat" (sorry za rybke) Razbora Klinowata {zdjecie} Dlugosc osiagana: 5cm Pochodzenie: Azja "Humor z zeszytów": 'Danusia ratując Zbyszka przed napaścią dzikiego zwierza, zabiła go.' itp. itd. OK? :D :D |
mi sie te pomysly podobaja.
|
Cytat:
|
Cytat:
sto procent. czy wiesz że? to, co kogoś interesuje, ciekawostki - sam sobie wyszuka. zresztą, co kogoś mogą obchodzić wymiary muru chińskiego? ten przykład humoru z zeszytów jest denny. |
No ale cos jest ;)
Moze na razie wstrzymam sie z propozycjami xD Hm, wiem ze gazetka jest co dwa miesiace... troche by zajelo spisywanie WSZYSTKICH... EDIT: @up: jak taki madry/a jestes to jakie sa TWOJE propozycje? :(( |
ok, mam propozycje. niech kazdy, kto chce zostac redaktorem, niech sie po prostu pozglasza. jak juz bedzie wiadomo, ze sie dostal, wtedy niech zasypuje nas propozycjami.
do tego czasu mysle, ze nie ma co swirowac i wymyslac na sile. |
Cytat:
mądra, słońce, jak już. propozycje? wedle życzenia centy - opowiem ci o nich wtedy, kiedy będzie wiadomo, że się dostałam na redaktorką humoru. i jeśli chcesz być redaktorką, to nie możesz mieć propozycji - musisz wiedzieć, czym zapełnisz swój dział. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:52. |