![]() |
Odp: Merry Christmas xD by Matt
Bardzo fajne ;) Ten pokryty puchem dom dobił mnie ;) (w sensie pozytywnym xD) Chyba też muszę spróbować zrobić cos zimowego..o ale teraz pracuję nad nowym projektem xD Powiem, że będzie ogród xD
Ocena 10 |
Ogólnie domek ładny, ale za mało świąteczny, dlatego też nie głosowałam.
8/10 |
Zgadzam się, że zbyt świąteczny to on nie jest, ale wnętrza ładne.
Nie podobają mi się tylko jasne sufity :) ' 8/10 |
Ładnie, ładnie, ale jak dla mnie w środku nie czuć świąt :( Może jest trochę takich świątecznych drobiazgów, ale i tak nie wyszedł świątecznie ^^ 8
|
Bryla i ogrod ok.
Wnetrza z reszta tez,ale zbyt malo swiateczne :c 8/10 |
I ja jeszcze tu nie zajrzałam :O?
No ale nic... Merry Christmas, a w domu świąt zbyt nie widać. Jest tylko śnieg i kilka ozdób. Ze strony technicznej dom jest ok. 7/10 |
Bardzo fajny domek.
Podoba mi się ten dach tak równomiernie pokryty śniegiem. Mebelki też mogą być,choć biurko w pokoju córki nie podoba mi się. Ogólnie mało świątecznie . 7/10 Pozdro -, * |
Bardzo ładny ;DD
10/10 |
9/10
Może salon świateczny ale reszta świecka |
nawet ładny, podoba mi się pokój dziecięcy.
ale jak miał być świąteczny to trochę nie wyszedł. 7,5 |
Domek z zewnatrz sliczny:d ten snieg........ahhh
w środku jest ok... salonik swiateczny reszta mniej jednak i tak mi się bardzo podoba... 9/10 Pozdrawiam:) |
Ale fajny dom, super, te krzesła w jadalni są cool, skąd je masz?;p
Tylko sypialnia trochę mało świąteczna;). |
Fajowy domek, ale tylko po salonie widac, ze jest swiateczny to jeden minus.
Daje: 8,5/10 |
Mógłby być "świąteczniejszy" :P Ale dam 9,5/10
|
9/10 :)
|
Dla mnie świetny! Tylko w tym różowym pokoju troszkę za dużo rzeczy na ścianach.
|
Więc może ujmę to tak...
Pierwszym + jest otoczenie, pokazuje świąteczny klimat. Pierwszym - jest bryła.Nie pasuje mi do otoczenia leśnego. W salonie + są ozdoby, salon jest bardzo klimatyczny. Kolejnym - są dzwonki w salonie."Dziwnie" zwisają z sufitu. Następny - w salonie.Kanapa za blisko drzwi. Kuchnia - krzesła mogą być, ale nie do świątecznego stołu. Kolejny - w kuchni to firana, na takie okna nie pasuje. Teraz + za składniki w kuchni, odzwierciedlają przygotowanie potraw na święta. Spiżarnia jest + ponieważ rzadko się ją spotyka, a na święta w sam raz. W spiżarni - jednak za materiały.Nie są świąteczne. U córki - za biurko,jest bardziej biurowe.Nie pasuje do pokoju dziecka. Widać ,że to pokój dziewczynki ,ładnie ustrojony ,za to + Kolejny - w tym pokoju to niektóre obrazy - są za dojrzałe jak na dziecko. To samo tyczy się czarnych mebli - do pokoju dziecinnego? - Ale...+ za wzorki na ścianie xD Łazienka...ogólnie ładna , + Nie podoba mi się tylko apteczka na półce, - Sypialnia...żyrandol wygląda jak zardzewiały!fuj! - Pierwszy + za dywan,pasuje tam. Drugi + za łóżko,czerwona pościel również pasuje. Niestety - za szafę,jest "okropna". Ostatni - za kwiaty na ścianie brzydko wchodzące pod lustro. Jak widzisz oceniłam twój dom dosyć surowo, choć i tak z lekką taryfą ulgową. Zdobyte "-" = 13 Zdobyte "+" = 9 W sumie, nie jest źle, ale moja ocena to 5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:45. |