![]() |
Zaintrygowa³o mnie pytanie czy wolicie te z³ote dzia³ki Abrakadabrowa , czy te ponure cmêtarne.
Piszcie który Roller Coster(czy có¶ takiego) wolicie , klaunowaty czy cmêtarny? Z³ote drzewa czy czarne i tajemnicze? Piszcie o tym. PS: Mam nadziejê , ¿e nie by³o takiego tematu :huh: I jeszcze scenê to wolicie tak±http://www.thesims.pl/screenshots/abrakadabra/20.jpg czy tak±http://www.thesims.pl/screenshots/abrakadabra/05.jpg?? |
Ja wole zdecydowanie te cmentarne
I rollercastery te¿ cmentarne A drzewa PONUE zdecydowanie!!!! ;) |
Uwielbiam ostatnio wszystko co mroczne,tajemnicze i ponure a wiêc cmentarze :D
|
Wedlug mnie ponure o wiele lepsze..
|
Oczywiscie, ze ponure. Klaunowate to dla dzieci :)
|
Ponura sceneria i tajemniczo¶æ...........to jest to B)
|
zdecydowanie wolê cmentarz :D ja lubiê takie klimaty :P
|
Cmentarze góg±.
|
No , ja sama te¿ wolê te cmêtarne , chocia¿ drzewa te z³ote! :D
|
Ja te¿ wolê te cmentarne klimaty.
|
Cmentarz i mrok RULEZZZZZ :lol: :D widaæ wszyscy w³±cznie ze mn± lubi± takie klimaty fajnie hehe :D ;) a my¶la³am ¿e jak zwykle jestem odmieñcem
|
JA wolê te ciemna a tamte s± za jasne.
|
ja wszystko to cmentarne :D i bardzo lubie wampiryzce Wike :D
|
wole cmentarzyska.... te klauny mnie wkurzaja
|
Zdacydowanie wszystko co cmantarne :) W³a¶ciwie to szkoda ,¿e tak ma³o tych ponurych rzeczy wydali w abrakadabrze.Mogliby sie postaraæ przecie¿ to ostatni dodatek do TS1...
|
A ja dla odmiany powiem, ¿e lubiê i te i te :D Zale¿y jak mam humor :D
|
:D Tak jak wszyscy wole cmentarne ale podobaja mi siê te z³ote dzrewa :D
Mam pytanie kto mieszka na tej dzia³ce w abrakadabrowie bo ja tak?? |
Ja tam mam tylko jedn± simke... nie podobaj± mi sie tamte domy a samej mi sie nie chce budowaæ...
Co do tematu to lubie styl cmenarny ale nie do przesady, ale czêsto robiê te¿ domy w jeiennym ogrodzie! |
niestety tylko na tych ciemnych mo¿na mieszkaæ (ale w sumie nie przeszkadza mi to - maj± super klimat B) ) lubiê i te ciemne i te z³ote - ¶licznie wygladaj± z tymi drzewkami - po prostu z³ota jesieñ :D
|
Cytat:
|
Ja wolê cmentarne.Bardziej magicznie!!!
|
Zaria'dna ja te¿ tak uwa¿am! Te KLAUNY S¡ WKURZAJ¡CE! Ten klaunowy roller coster jest po prostu okropny! Jeszcze jak je co¶ jakby ³y¿k± , a potem siê ¶mieje! KOSZMARNY KICZ!
|
Ja te¿ wole te ciemne, tajemnicze, mroczne cmentarze. Wprowadzaj± mnie w taki bardziej magiczny klimat. A te klauny strasznie dziecinne i kojarz± mi siê z jakim¶ idiotycznym weso³ym miasteczkiem. :angry:
|
Idotycznym wesloym miasteczkliem?? Ja jezdze do wesloego miasteczka! Ale to nie jest jakies dziecinne,,
|
Tera was zgasi...Ja wole tam gdzie jest tak zielono! :D
|
Ja lubie i te i te. Co do roller costera to zdecydowanie ponury. drzewa chyba bardziej z³ote. Klauny... ble!!!
|
A ja lubiê tylko te z³ote i zielone ! Cmentarne mi sie nie podobaj± ;) Tylko nie uwa¿ajcie mnie za jakiego¶ dzidziusia :wacko:
|
Mi siê podoba cmentarz gdy jest noc.A zielone pastwiska gdy jest dzieñ. :lol:
|
Klauny w abrakadabrowie? Przecierz abrakadabrowo jest magiczne ciemne i straszne! a te g³upkowate klauny wszystko psuj±!!!!! <_<
Jala jeste¶ jaka¶ inna!!! :D |
Te dzia³ki co s± juz zbudowane te "z³ote pastwiska" sa no... ¿e by nikogo nie obraziæ sa poprostu nudne, i tyle. Te "cmentarne" wcale nielepsze ani nie gorsze. Uwa¿am, ¿e najlepsze sa te, które sie samemu zbudowa³o. Poniewa¿ wiedzia³o siê co siê tam chce i co nam jest potrzebne.A takie dzia³ki w których same kawiarnie i nic wiecej to sama nuda. Np.: na ¿adnej dzia³ce która by³a ju¿ wybudowana nie by³o chyba wogle gdzie rozgrywaæ pojedynków. Jak sie samemu buduje to mozna to postawiæ. Ale mozna o tym tez zapomnieæ No ale wtedy sie mówi trudno... :(
|
Najlepsze to co zielone. Trawa gór±. :) Najlepsza ta ciemna potem tak jasna a na koñcu piasek.
|
Cytat:
|
Ja lubiê cmentarne.... ta tapetka z wampirkami....
|
:) Najfajniejsza jest z³ota, a potem trawa. Cmentarne chocia¿ nastrojowe nie maj± takiej ³adnej tekstury :)
|
Jak siê w nocy gra w simy (mi zdarza siê to czêsto :P ) to na Uraczyskach jest ¿eczywi¶cie strasznie. Wiêc nie mówcie mi o tych debilnych kla³nach. Bo s± debilne jak..... Nie wa¿ne :rolleyes:
|
powiedzia³abym co¶ z³o¶liwego ale nieeee :P B)
powiem inaczej ka¿da jest po prostu simow± dzia³k±... a to ¿e maj± (na szczê¶cie) nieco inn± teksturê to fajnie - przynajmniej jaka¶ ró¿norodno¶æ :P |
wiecie.......ludzie maja rozne gusta
|
Wiem ale ja naprzyk³ad klaunów nie lubie i o tym mówie :)
|
A mnie siê nie wy¶wietlaj± obrazki !!!! :P
|
Jakie obrazki w The Simsach?
Czy w czym? |
Pats,jesli chodzi ci o te obrazki na poczatku tego tematu to mi tez sie nie wyswietlaja. Ja wiekszosc tez wole mroczne dzialki abrakadabrowa,a te z klanami sa...do kitu,beznadziejneitd.,itp.Wchodze tylko na mroczne
|
Ja se przebudowa³am klaunowe na takie mroczne...
I gitara!!!! .................................................. .................................................. ..................................... A tak przy kokazji to jak mam wkleiæ zdjêcia z simów? |
Musisz wrzuciæ je na jaki¶ dobry serwer Magi!
--- A ja równie¿ downowatych - clownowatych dzielnic. Mo¿na dostaæ oczopl±su! A cmentarze s± takie spokojne... Natomiast dzia³ki... Jedyna rzecz jaka mi siê w nich podoba to skrzynki na listy z krukami (wronami?) :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zdecydowanie ponure i cmentarne.....No to tyle. Prawda?
|
hehe no i maja taka ciemna atmosferê ;) :ph34r:
|
Zgadzam siê z Vas±! ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ Maj± tak± super atmosfere! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Wolê z³ote pastwiska od cmentarzy. Z³ote drzewa od ponurych i te Roller Casterry wolê w stylu bardziej radosnym :D . Ca³a w ogóle jestem radosna i roze¶miana. Mam The Sims Abrakadabra ale jakos nie krêc± mnie te klimaty wol± trochê weselsze np. The Sims Balanga lub Zwierzaki. :P Taka ju¿ jestem . Kto podziela moje zdanie? :rolleyes: Cze!!!!
PS: A scenê to wolê t± drug± w stylu cygañskim. |
cmentarne... zdecydowanie.... sa ciekawsze przedmioty :P :D
|
Ja tam wole cmentarz i zawsze wola³am bo te z³ote pastwiska to s± z³ote(mas³o ma¶lane :P )
|
Niczka ja jestem radosna, ale wole nawiedzone ¿eczy... ^_^
Co prawda jestem wariatk± (Medishon mo¿e to potwierdziæ), :P ale naprzyk³ad s³ucham EVANESCENCE, a ka¿dy wie ¿e jest to zespó³ -_- metalowy. Wiêc wole cmentarz, lubie tylko te drzewa, a kla³ny do d**y!!!!! <_< .................................................. .................................................. ......................................... PISZCIE NA TYM TEMACIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Mi siê bardziej podoba ta cmentarna ale i tak nic nie wiem o tej grze, wiêc jak mo¿ecie to opowiedzcie o niej trochê:)
|
Chyba nikt tak nie pisa³, ale ja wolê ten radosny do zdobywania m., a ponury rollercoaster. Dziwny mam gust, co nie?
|
Lepsze s± cmentarze,o wiele.
|
ta cmentarna koklejka to taka kolejka trachu :lol: i jest batrdzon fajna ale ogolnie to obie kolejki lubie
|
Mnie sie wszystkie podobaj± :D Tu jest co¶ fajnego i tu. Ale je¶li mia³abym wybraæ jedno: wybra³abym cmêtarzysko. Scena jest lepsza, bo zarabia sie wiecej magimonów, fajna jest wampirzyca Wika, lubie rozwi±zywaæ ³amigówkê z nagrobkami! A po za tym klauny ma³o pasuj± do magii, bardziej pasuje cmêtarz... prawda? B)
|
ja wole cmentarne zgadzam sie atmosfera tam jest cool ale jak przyjerzdzam tam dzieæmi to wole radosne (bo jeszcze mi satani¶ci z nich wyrosn±) ^_^
|
Ja nie lubiê tej ³amikówki. Nie potrafiê jej rozwi±zaæ. :( :unsure:
|
Ja zawsze wybieram kamieñ tak d³ugo , a¿ wrszcie zaskoczy , bo o co w tym chodzi to ni wim! :blink:
|
Dziêkujê, Medishon, spróbujê. :) A co siê dostaje za rozwiazanie tej ³amigówki??
|
Wolê cmantarne. :ph34r:
Ten "klaunowaty" razi w oczy :angry: <_< |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:55. |