![]() |
Wiosna zim± - Inko [BRAK ZDJĘĆ]
Tęsknili¶cie?! ^__^ Wiem, że nie. No, ale to mój nowy dom. Trochę nad nim spędziłam... Mam nadzieje, że wam się spodoba, bo jak nie to __________________ Dziękuje za po¶więcony czas ^__^ |
Odp: Wiosna zim± - Inko
prze¶liczny <3
uwielbiam pastelowe kolory i kolorowe akcenty w jasnych pomieszczeniach <3 najbardziej chyba podobaj± mi się króliczki w ogrodzie i magnesy na lodówce =D w ogóle wszystkie 'pierdołki' s± idealnie dobrane <3 pokój dziecka[?] jest chyba najfajniejszy, s± tam ¶wietne lampki (te zwisaj±ce), super obrazki i napisy na ¶cianie. 10/10 =D |
Cuuuuuuuuuudo !!
Po prosty rewelka, szczęka mi opadła i nawet s± króliczki ;D Wnętrza s± super, i tak wszystko trzyma się jednego klimatu ;p Pięknie ! Też daję tłust± 10 ;p |
Bardzo ładny, widać że się postarała¶. Urzekł mnie ten kamienny ganek z mał± fontanienk±. A te króliczki to po prostu cudo :)
Jednak nie podobaj± mi się jakie¶ napisy i malunki na ¶cianach. No i ¶cieżka do domu obtoczona jednakowymi kamieniami, które wygl±daj± jak wielkie bochenki chleba. 8/10. Pozdrawiam (-1 za ¶cienne bazgroły i -1 za ¶cieżkę z chleba) |
Ekstra :D Piękna wiosna w ¶rodku zimy ;] Tylko kuchnia mi co¶ nie pasi, ale to raczej rzecz gustu ;] 10/10
|
No, te chleby trochę za duże :> ¦rednio lubię takie 'starsze; domy, ale ten mi się bardzo podoba. W jednym z pomieszczeń trochę za nowa podłoga, i kuchnia duża, ale jest OK. Zabiję Cię za ten biały ¶mietnik, chociaż pasuje do tego domu :> 8/9 na 10
|
Fajna ta wiosna w ¶rodku zimy. Mi się podoba.
10/10 |
Jasne, że się podoba. Jak w ogóle, twój dom mógłby się nie podobać? xd
Kuchnia i sypialnia z manekinami s± boskie! No i oczywi¶cie bryła *__*. |
o *****.
<3 kroliczki sa slodziutkie:) |
W bryle nie podobaj± mi się okna. Ogródek nie jest zły, ¶wietny pomysł z króliczkami ;)
W ¶rodku nie podobaj± mi się niektóre ¶ciany i podłogi, reszta jest ok. Domek jest nawet ładny ;) |
Widzę zmianę klimatu. Twoje wcze¶niejsze projekty były perfekcyjne, ale nieco nudne, ten jest całkiem ciekawy, chociaż te pastele wydaj± mi się trochę za mdłe. Gdyby nie było tu oznak nowoczesno¶ci takich jak telewizor czy pralka nie miałabym nic przeciwko, ale w tym przypadku...
8/10:) No i muszę wiedzieć, sk±d masz wszystkie ¶wiece i te drzewa z czerwonym! |
Dziękuje.
Invidia - tam nie ma nigdzie pralki! :> Telewizor może i nie pasuje...chodĽ dla mnie jako¶ tak xD Dziękuje! :D Sk±d mam napiszę jak wejdę do simsów. Insane - mnie też ta lampa się strasznie podoba :D Dziękuje :3 Matt - dziękuje. seattle - z chlebami mnie rozwaliłe¶ xD Dziękuje ^^ avenly - może nie pasi, szczerze mi też nie pasi, ale robiłam j± 2 dni i nie miałam siły już nic zmieniać. Dziękuje! :3 Dominic - *umiera* :p Pewnie chodzi Ci o sypialnie :D No ale cóż, pasowała xD Dzięki! Nysia - dziękuje. laisha - dziękuje! Chyba 1 raz nikt się nie czepił bryły. Boże jeste¶cie kochani! <3 Krzykacz - dziękuje! Upadła dusza - zawsze wyczekuje Twojej oceny. Jest dla mnie bardzo ważna, rzadko piszesz, że co¶ Ci się podoba i nie ma błędów ( o ile takie co¶ pisała¶ ) a ja d±żę do tego, by¶ mi tak napisała! ^_^ Dziękuje :) |
Inko !
Jestem fank± Twoich domków :) Musze powiedzieć że strasznie mi sie podoba jak każdy :D:D Bardzo lubię takie kolory szczególnie zielono-niebieski pastelowy ! Hah mam pytanie : Sk±d masz te dodatki !! ?? S± Boskie ! :D |
wszystko pieknie ładnie:D
10/10 Pozdwiam:) |
Wow :O Nie żałuję, że tu wszedłem. Po prostu ¶wietnie^^
|
Bardzo mi się podoba ;) musiała¶ się namęczyć ^^ 10/10 ofc
|
Całkiem fajny domek :)
10/10 |
*__*
¦wietny. Straszniee mi się podobaj± oby dwie sypialnie i magnesy na lodówce >333333 Tylko nie pasuję mi wanna w łazience, a tak to ¶liczny :> |
Cytat:
Brył± troche mniej,ale wnętrze robi swoje : ] |
Domek jest cudny, uroczy, prze¶liczny, przytulny i ma swój klimat. Aż chce się w nim zamieszkać.
|
Wszystko jest cudne :** Najbardziej podoba mi sie salon i te króliki ^^
|
A więc domek cudny, ale mam kilka rzeczy, któe mi się nie podobaj± ;D
1. Lodówka...zbyt dużo tych karteczek :P 2. Worek ziemniaków...nie pasuje mi do kuchni xD 3. Ogromne kamienie na ¶cieżce do domku...wygl±daj± nie ładnie. 4. Suszarka na ubrania na zewn±trz...nie pasuje do cało¶ci ;D 5. Wystrój łazienki, sypialni i korytarza gryzie się z pozostałymi wnętrzami...typowa wiejska kuchnia ze słodkim pokojem jak dla nastolatki. Na plus.. 1. Bryła cudna :] 2. Króliczki....słodziutkie :** 3. ¦liczny ogród 4. Strasznie podoba mi się sypialnia xDD Moja ocena: 8,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:12. |