![]() |
Forum Awards 2009/2010 - zdyskwalifikowani
ok, wyniklo troche nieporozumien, wiec postaram sie to bardziej uscislic.
do zadnej rangi nie mozesz typowac osoby, ktora usunela konto lub ma permanentnego bana, czyli np.: Krzykacz - ban permanentny (najlepszy post) Matt - ban permanentny (architekt) holly - usuniecie konta cassant - usuniecie konta te osoby zostaja zdyskwalifikowane i nie moga otrzymac rang wypisanych w nawiasach, mimo, iz byly do nich typowane. osoby, ktore maja bana czasowego, moga ubiegac sie o otrzymanie jakiejkolwiek rangi. osoby, ktore w trakcie trwania FA zmienily sygne/avatar, NIE MOGA ubiegac sie o range 'najlepszy avatar', 'najlepsza sygnatura'. W POZOSTALYCH RANGACH MOZNA JE NOMINOWAC. tutaj sa te osoby: AA - zmiana sygnatury, avatara Balloon - zmiana avatara Jin - zmiana avatara, sygnatury Rocket - zmiana sygnatury Cailleach - zmiana sygnatury Volturia - zmiana avatara ermafrodito - zmiana avatara, sygnatury Invidia Semper - zmiana sygnatury Alicia - zmiana avatara, sygnatury centaurea_cyanus - zmiana sygnatury caalam - zmiana avatara i sygnatury (?) blakistoni - zmiana avatara Antonina - zmiana avatara kago - zmiana avatara, sygnatury Ireth - zmiana avatara Sandra - zmiana avatara mizia - zmiana sygnatury, avatara fool - zmiana avatara (a raczej jego brak;p) wrona - zmiana avatara, sygnatury shiyo - zmiana avatara, sygnatury egotastic - zmiana avatara, sygnatury insane - zmiana avatara, sygnatury ва׀׀○○п - zmiana sygnatury seattle - zmiana avatara association - zmiana avatara, sygnatury demero - zmiana avatara Plastikowa Prezerwatywa - zmiana avatara kubuss - zmiana avatara, sygnatury osoby, ktore zmienily avatar i sygnature nie moga byc nominowane do rangi 'najlepszy avatar' oraz 'najlepsza sygnatura'. osoby, ktore zmienily avatar nie moga byc nominowane do rangi 'najlepszy avatar', moga byc natomiast nominowane do rangi 'najlepsza sygnatura'. osoby, ktore zmienily sygnature nie moga byc nominowane do rangi 'najlepsza sygnatura' ale moga byc nominowane do rangi 'najlepszy avatar'. jakby jeszcze byly jakies watpliwosci to prosze pytac. |
Odp: FA - zdyskwalifikowani
ale w kategoriach ich niedotyczacych mozna nominowac?
|
oczywiscie
|
Ale ja tylko dodałam do sygnatury "głosuj na mnie", to też się liczy ?
|
chyba tak.
|
Dziwne, że mnie nie ma na tej liście...
|
Dzięki Bogu, że wszystko się wyjaśniło :D
|
nawet nie wiedziałam, że byłam nominowana :|
|
Ale czemu ja mam być zdyskwalifikowana z najlepszego avatara skoro nie zmieniałam avatara tylko sygnaturę :|
|
Alicia - bo nie biegam po forum i nie sprawdzam 'ooo user xyz zmienil avatar!', po prostu jak widze gdzies czyjs post i zmieniona np. sygnature to wtedy dopisuje.
balloon - w drodze wyjatku usunelam u ciebie ta sygnature ale prosze wiecej tego nie robic. ermafrodito - nie twierdze, ze bylas, ale juz byc nie mozesz. invidia - jestes zapisana tylko do sygnatury, wiec to oczywiste, ze do avatara mozesz byc nominowana. no ale skoro wciaz nie rozumiecie to zaraz to dopisze. |
aha, czyli to sie opiera na tym, ze podczas calego FA nikt nie może zmieniać sygnatury, avatara, nicka?
edit: rozumiem, oki ;) |
wybacz za kłopot, już rozumiem xd
|
ermafrodito - dokladnie tak
invidia - spoko, widocznie zle wytlumaczylam |
Dziękuję ci centa, jesteś kochana ^^
|
jakby co, zmieniłam i avatar i sygne, c;
|
no nie bylam pewna czy w trakcie fa wiec nie wpisywalam
|
Takie sprostowanie :)
Holly usunęła konto więc powinna znaleźć się w grupie, gdzie wypisuje się osoby, których nigdzie nie można nominować (nie tylko do najlepsza sygna/avatar) Pozdrawiam |
@up: skoro usunęła konto wątpię czy ktoś na nią zagłosuje :/
|
zmienilam sygnature I avatara =D
|
zmieniłem avatara xd
|
a jeśli Sygi np. nie mam i ją dodam ?
Też juz nie mogę być typowany? |
niestety nie. trzeba bylo o tym pomyslec przed fa.
|
Ale ja to mówie tylko przykładowo :)
|
no to ja ci odpowiedzialam przykladowo ;)
|
zmienilem nick XDD
|
jakby co zmieniłem ava :) (i tak na mnie wcześniej nikt nie głosował, więc nie wiem po co to tu piszę xP)
|
Zmieniłem sygnę :P
A właściwie to się jej pozbyłem ;] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:27. |